על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

קטע גאוני

אני בהכרח אדבר על זה שמדובר על הטרדה מינית שחוצה גבול, כי אני יוצא מנקודת הנחה שברגע שאתה ממזער את הערך שלה באופן בו מתואר בפסקה שציטטתי, אתה, כמו בן לצורך העניין, שם את זה קרוב יותר בקטגוריית ה cat calling. זה לא עיניין של מילה לא במקום, או סיטואציה שלא הובנה כהלכה, או משהו שנתון לפרשנות. מדובר על פלישה פיזית לפרטיות, שם הגבול עובר.

הבעיה האמיתית שלי עם ה pc או blm עם ה woke, כמו גם השימוש ללא קונטקסט בשד העדתי ע”י דודו אמסלם לצורך העניין, שיש כאמור הזנה על גבול השימוש הציני בבעיות קיימות, התוצר של שימוש מוגזם הוא אדישות מופרזת או המעטה בערך של מצבים בהם באמת צריך לפעול כנגד זה בצורה חמורה, ועל זה סב כל הדיון הזה.

על כן, אני לחלוטין חושב שאתה גם לא קולע בפרשנות של האירוע ( הטענה שכן, זה פסול, אבל לא כזה עיניין) וגם כנגזרת מזה על העונש שראוי לתת פה.

למה? לא היה ויכוח על זה בשום שלב. כבר בהודעה המקורית שלי רשמתי שזו בעיניי אכן הטרדה מינית (די היה קל לצפות מראש את התגובות בהקשר הזה). מדוע כל-כך חשוב ההיצמדות להגדרה במקום הדיון על המהות?

אני אכן ממזער את מה שנעשה שם, באופן יחסי (מזעור הוא תמיד יחסי). יחסי למה? יחסי לתיאור “מזעזע” שהודבק לסרטון והציק לי. לגבי catcalling, מודה שהייתי צריך ללכת רגע לגוגל לבדוק מה זה. בכל אופן, ברור שהמעשה הזה יותר חמור מ-catcalling, אבל שוב, באופן יחסי? זה הרבה הרבה יותר קרוב ל-catcalling מאשר לאונס. זה בכלל בלי ספק בעיניי.

החיבור שאני עושה ל-WOKE (ואני מודה שאולי לא הבהרתי את הנקודה הזו מספיק) היא שעל פי האידיאולוגיה ההרסנית הזו, המרחב האישי של האינדיבידואל, בין אם הפיזי ובין אם המנטאלי, הוא כל-כך קדוש ובלתי ניתן להפרה ברמה כזו שכל הפרה שלו (ומכיוון שמדובר במרחב *אישי*, ועוד מתאפשר גם מנטאלי - מדובר בהגדרה סובייקטיבית לגמרי של המופר) דורשת סנקציות מחמירות ביותר.

במילים אחרות, אני טוען שתפיסת עולם שרואה צדק בלהכניס בנאדם לכלא על ידי זה שסירב להשתמש בפרונאונס מסוים כלפי מישהו אחר היא במובנים רבים אך ורק התפתחות טבעית של תפיסת עולם שרואה במה שעשה המטרידן שלנו מהסרטון כפעולה שראויה לכריתת ידיים או תקופה ארוכה בכלא.

אין פה שום קשר לWOKE

אף בנאדם נורמינטיבי לא הולך ברחוב תופס בחורה מאחור מנשק אותה בכח וממשש לה את הציצי, זה לא איזה גזירת גורל שאי אפשר לא לעמוד מולה, ולא פחות חשוב אין שום אדם נורמלי, גבר או אישה, שחושב שמה שהוא עשה זה מעשה נסבל או חוקי או משהו שצריך לעודד אותו לעומת זאת:

להתבלבל בפרנואנס או לא להכיר בזה בתור אמת. זה כבר חלק מאידאולגיה הרסנית שנועדה בין היתר להיות חלק ממלחמה נגד התרבות המערבית.

אני מבין שנדבקת בעונש של כריתת ידים, זה הקצה הקיצוני הנגדי של “לתת אזהרה או סטירה לתוקפן” שאתה ובן חושבים שזה העונש הראוי לסוטה מין שמחליט שהוא רוצה לנשק ולמשש את הציצי של אישה זרה ללא הסכמה.

הבחור תקף מינית בצורה ברורה והוא צריך להענש על זה . לא באמת לכרות לו את היד אבל לתת לו אזהרה או סטירה זה פשוט לזלזל בחומרת הארוע ולא פחות חשוב פשוט להעביר מסר שאם תתקפו מינית באמצע הרחוב לאור יום איזה קורבן אומלל, אז יתנו לכם איזה אזהרה בנוסח של“נו נו נו אל תעשה את זה שוב,” וישלחו אותכם לחופשי במקרה הכי גרוע.

אם הוא היה בא אליה וצועק “איזה כוסית את בא לי לזיין אותך” ואז היו מעמידים אותו למשפט על זה או משהו כזה, אני הייתי מסכים איתך לחלוטין, במקרה הזה, זה בהחלט היה הזנייה של מערכת המשפט והפלילי, אבל זה פשוט תקיפה מינית לכל דבר. הרחקה של התוקף ומעצר זה בהחלט ובלשון המעטה לא עונש קשה מידי.

דרך אגב, משום מה זה מזכיר לי את הדבר הבא,

ירון לונדון לפני כמה שנים סיפר שהוא נכנס למעלית יחד עם אישה זרה והיא נגעה לו בבטן ואמרה לו בצורה משפילה ורמזה שהוא שמן, בתגובה הוא נגע לה בציצי ואמר לה שהציצים שלה זה לא מה שהיה פעם”

זה דוגמה לתרבות הWOKE שמשחיטה כל היגיון, לאישה מותר להשפיל את הגבר אבל אם היא תחטוף בחזרה אז הגבר שובינסט חלאה”

רצו לפטר את ירון לונדון בגלל זה. אחלה תגובת נגד שלו.

שאלה לי לכל המעורבים בדיון - אם הסיטואציה הפוכה, ומישהי עוברת ליד ביבי ותופסת לו בחמינדוס. האם הדעה שלכם נשארת זהה?

אני לא יודע מה אני חושב על הסיטאוציה שעלתה פה, וניסיתי לחשוב מה הייתי חושב אם המינים היו הפוכים. התשובה היא שלא מייחס לזה יותר מדי חשיבות. היה לי יותר אכפת איך השבכ נותן לאזרח להתקרב לראש הממשלה ולגעת בו.

כן.

קשה לענות על זה, אפילו באופן היפותטי, כי בכל מקום שביבי נמצא בו - יש לידו מישהי שכבר אוחזת לו את החמינדוס חזק-חזק:

https://twitter.com/i/status/1992262061318189259

צירוף מקרים מדהים

בנתיים מהגר אפגני רצח שתי חילים של משמר הלאומי בארה”ב

הפיהרר: תבואו אלינו - אין פה יהודים

ליאור זה פעם היה מלחיץ אותי. כל ה “ ההיטלר היטלר היטלר” אבל זהו, המוגו של לקרוא כל דבר היטלר כבר אזל…

מה הקשר בין מדינה ששומרת על ביטחון התושבים שלה להיטלר?

גבולות סגורים זה הדבר הכי חשוב שמדינה צריכה לעשות בשביל התושבים שלה

אפשר להבין את זה ברגע שיוצרים מגבולות הונגריה לאירופה המערבית.. שים את האצבע בכל מדינה אירופית טיפוסית בצד המערבי של שם ותראה מה זה הכאוס והרצח במדינות שלא הקפידו על מדיניות של אפס הגירה לא חוקית

משה אני מבין שקשה לך להבין את ההקבלה. מרוב שאתה גזען כלפי מהגרים אתה לא מודע שאתה גזען כלפי מהגרים.

אני לא גזען נגד מהגרים

אני נגד מהגרים לא חוקיים אני נגד מסתננים

פשוט לא אכפת לי איך תקרא לזה או איך תקרא לי זה כבר לא עובד יותר

אני חי בעיר שחיה את ההשלכות של המסתננים. אני נפלתי קורבן לאחד מהם אימא שלי גם

ההורים שלי הגיעו ממשפחה שהגיעה בתור מהגרים לארץ , אני לא נגד פליטים או מהגרים שהיגרו באופן חוקי ומסודר אני נגד מסתננים .

הבעיה היא שהכתבה הזאת השמיטה את צמד המילים “לא חוקיים” שאמור לבוא אחרי המהגרים. (במטרה למשוך דיון כמו שלכם כמובן.)

אפילו בציוץ עצמו נאמר שהונגריה סגרה את השער למסתננים .

אף אחד לא רוצה באמת לגרש מהגרים שהיגרו כחוק מלבד המטורללים.

גודווין Much?

תראה מה הם עושים לעץ חג המולד. שלא לדבר על שוק חג המולד שהפך לבונקר מהפחד שמכונית פתאום תתניע את עצמה ותרצח כופרים.

מבין למה עכשיו אנשים חייבים להזכיר שאצלם זה בטוח לחגוג את חג המולד? זה כבר לא טריוויאלי.

אה, ושמעת על הבחורה שנאנסה מול החבר שלה על ידי שני מרוקאים וטוניסאי? אותו MO… זה מה שעשו לנוצרים בלבנון.

אני מבין שאתה רוצה להיות ג’ון בראון, אבל אולי אתה חכם יותר.

מוזמן לספר על כל פשעם של יהודי אירופה בשנות השלושים. הרי אי אפשר היה להסתובב ברחובות אושוויץ ולודג’ בגלל כנופיות יהודים שהיו מחכות לשדוד, לרצוח או לאנוס אותך.

עצם העובדה שאתה מסתכל על כל המהגרים באותו אופן מראה כמה אתה אלרגי לקונטקסט. כרגיל, מצד אחד חשוב להתדיין עם שלל הדעות, אבל דחילק ליאור אם אלו הטיעונים שלך כנראה שאין פה הרבה עומק.

האשימו את היהודים בדברים אחרים פשוט

אז אתה אומר שכל מקרי הרצח, האונס והאלימטת מצד מהגרים מוסלמים הם דוחים ערך לעלילות דם על דם של ילדים נוצרים המצות בפסח והעובדה שיש ליהודים קרניים.

אתה לא איתנו.

אני אומר שההתייחסות לפשעי מהגרים כאילו רק הם פושעים מושתתת על גזענות