אני לא חושב שאפילו אתה מאמין לשטויות האלה שכתבת פה, בחיי.
כמה אפשר לסובב את המבט ולא להיישיר מבט לפיל שבחדר? הבעיה היא לא במדינות שקולטות מהגרים ומממנות אותם מטוב ליבם (ואולי גם מאינטרסים פוליטיים שנויים במחלוקת). הבעיה היא במהגרים שהן קולטות שיש להם מכנה משותף ידוע וברור - מוסלמים מארצות ערב.
גם אם אתה בעד ההגירה הזו המינימום זה לדרוש מהם אחריות אנושית בסיסית - לא לאנוס ולא לרצוח. אני אפילו לא מדבר על לא לגנוב כי את זה אפשר לתרץ בעוני. לאנוס ולרצח אין תירוץ. לא קליטה לא ראויה, לא הבדלים תרבותיים ולא שום דבר.
שאתה מכניס אורחים לבית שלך ומספק להם מזון והגנה, הם צריכים להתאים את עצמך למנהגים שלך לא אתה למנהגים שלהם ואם לא נוח להם עם המנהגים שלך אז הם פשוט צריכים לחזור לבית שלהם.
אותו דבר , מהגר או פליט או מסתנן שמגיע למדינה זרה לו הוא צריך להתאים את החיים לו לאורך החיים של המדינה שקלטה אותו.
החוקים שלה חלים עליו. אם הוא לא מרגיש בנוח . מדינת האם קוראת לו בחזרה.
וכמה שליאור ינסה להתכחש לזה, מוסלמים שמגיעים ממדינות איסלם קיצוניות בחלקם לא מסוגלים להיטמע כראוי במערב.
לא כולם. זה לא הכללה. אבל אי אפשר להכניס קבוצות אנשים שמגיעים מתרבות ששונאת המערב ללא שום הגבלה ובדיקה.
זה כזה פשוט
אירופה הלכה עם פולטיקאים שחשבו כמו ליאור וביצעה התאבדות. התאבדות כמעט מוחלטת
אבל יש כמה מדינות שלא הלכו, מדינות שבחרו לשמור על הזהות שלהם. ובצירוף מקרים כנראה ממש מדהים, אותם מדינות לא חולקות את הבעיות שיש למדינות שכן הכניסו את כולם.
שבדיה צרפת ספרד הולנד גרמניה בלגיה בחרו להתאבד. וכל מי שיש לו עינים בראשו ורואה אותם מבין את זה.
הונגריה שהחלה את הדיון היא דוגמה מאוד טובה לזה, אני חושב שגם צכיה ופולין הם דוגמאות למדינות שבחרו לא להתאבד.
זאת לא ה-בעיה, אבל זאת בהחלט בעיה רצינית רצינית מאוד שלא תורמת לאוכלוסיות הללו.
יודע מה עוד בעיה, כשמציעים קליטה נכונה כמו להכריח ללמוד שפה, לפרק קלוניות כאלה ולהטמיע את התרבות המקומית למשל, התגובה הנגדית היא בדרך כלל לצעוק “גזענות”.
מדהים עוד יותר איך רמת הטיעונים של אנשי השמאל כל כך נמוכה. פעם אחר פעם שהתשובות שלהם פשוט סיסמאות ריקות מתוכן. האמת היא שהשמאל הפך לכזה קיצוני עד שלא נשאר בו שום היגיון.
אם נקח את הפורום כמיקרו קוסמוס, אז רואים כיצד אנשים שהם בבסיסם אנשי מרכז נדחקים ימינה בעיקר בגלל שהשמאל הלך והקצין.
תשווה את נתוני האלימות, תגלה לבד ואז תפנה שוב את המבט ותאשים את כולם חוץ מאשר את מי שמבצע את הפשע.
אגב הקלות שבה אתה שולף את השם של היטלר פשוט מבחילה. זו זילות נוראה לשואה. בפעם האחרונה שבדקתי לא רצינו להשמיד אותם בצורה שיטתית, בסהכ להחזיר אותם לארצות המוצא שלהם (לפחות את אלה שלא הגיעו בצורה חוקית).
עכשיו אני ישאל אותך ליאור, אתה מכיר מהגרים נוצרים או יהודים או בודיהיטסטים (שוב דת לא גזע) שמהגרים ממדינות במערב למערב ועסוקים בלשרוף ערים שלמות ? כמו בפאריז שמשהו מעצבן אותם בקבוצת כדורגל?
שניה, נוצרים לא רוצחים הומואים, נשים, מיעוטים מדתות שונות?
שניה, יהודים לא רוצחים הומואים, נשים, מיעוטים מדתות שונות?
מוסלמים רצחו הכי הרבה? באיזה עולם?
אתם אשכרה כועסים שאני מזכיר את היטלר ואז שוכחים את היטלר? בשביל מה העמידו אתכם דום כל שנה למשך דקה? בשביל מה גררו אתכם למחנות ההשמדה? הבנט דה ג’ואיש פיפל סאפרד אינף?