על דת, אידיאולוגיה, גזענות ומה שביניהם ::

כמו קומוניזם אמיתי?

ברור לגמרי שפיזור אוכלוסיה נוסה. אם אתה מדבר על בתוך עיר ספציפית, אז קוראים לזה סגרגציה (הפוכה? לא משנה לצורך העניין, חפש בגוגל נומרוס קלאוזוס ושלל צעדי מדיניות מונחי מכסות אחרים. נשמע לי כמו רעיון איום ונורא, פרגמטית וגם מוסרית).

אגב, בהקשר הזה -

אני משתדל בד"כ להימנע מהכללות עד כמה שאפשר, אבל קשה לי להתעלם מזה שפעם אחר פעם נראה שה”שמאל” (שוב, בהכללה) מוכן “להקריב” את האזרחים שלו, הרבה יותר ממה שהוא מוכן להקריב מצד שאר אזרחי העולם (עוינים ואגנוסטים כאחד).

טרנספר לאזרחי אויב זה פשע מלחמה, אבל בשם השלום בוודאי שמותר ואפשר לגרש מביתם את אזרחי המדינה שלך, כנגד רצונם.

לחנך אזרחי אויב זה לא בסדר, אבל בתוך תחומי המדינה חובה להשית חינוך אחיד על כולם, ואוטונומיות חינוכיות הן מוקצות.

והנה, גם כאן: לשים בקרה אדוקה על הגבולות שלך כדי להחליט את מי אתה מוכן להכניס לשטח המדינה שלך שיחיה יחד עם האזרחים שלך - זה אסור וגזעני, אבל ברגע שקיבלת את אותם מהגרים למדינתך - אתה יכול לקבוע עבורם איפה הם יגורו ועם מי הם יתרועעו.

זה בא לידי ביטוי גם בציפיות הנמוכות הקבועות מאויבינו או סתם ממהגרים ממדינות אחרות, לעומת הביקורת העצמית המתמדת, המוגזמת והמנופחת.

ושלא לדבר על קומוניזם ושאר פרקטיקות קולקטיביסטיות קיצוניות.

איך אומרים? הפוך גוטה, הפוך.

עכשיו זה הגיע ליפן:

אותה התרבות, אותו האונס, אותו MO. סרטן.

@Ganjo

בוא תכיר את אילאן עומר או שאיך שכותבים את שמה , סומלית, דמוקרטית שבארה”ב מטיפה לכולם “ all refuges are welocme” עד שזה מגיע למדינת הלאום האמיתית שלה סומליה:

”סומליה היא רק בשביל הסומלים בלבד !!!”

משתמשים באנשים כמוך כי אתם “האידיוטים השימושים שלהם”

אני חושב שהשופט שיחרר אותם כי זו התרבות שלהם ויש לכבד אותה…

אז לונדון כבר לא אנגלית כנראה לא ברמנגהאם.

ובאנגליה הולכים לבית כלא על פוסטים בפייסבוק או ציוצים לא יפים (אם אני ממש ממש לא טועה, מדובר ב12 אלף בני אדם, חייב לבדוק את זה).

אבל אם אתה מוסלימי, “מבקש מקלט” וכמובן “Non white”, אתה אשכרה חופשי לאנוס ילדות קטנות.

וכולם שותקים.

עכשיו, האם אני מגזים כשאני אומר כשהם נפלו לחלוטין?