נסיתי, אבל אני לא מצליח לעקוב אחרי ההיגיון במשפט הזה.
לא, ברור שלהפיל את הטפיל זה לא כיף. איפה אמרתי את זה?
בשבילי ובשביל המון אנשים דווקא כן התחילו. מצטער להיות כזה קיצוני חשוך.
מה? אתה כנראה לא עוקב אחרי כמה מהר העולם מקצין. תראה את הסרט המרגש “מה זה אישה” ותבין לאיפה הגענו.
תן להם זמן טל, תן להם זמן.
מה? בניגוד אליך, דווקא אני עסקתי בהצלת חיים כשטיפלתי באלפי אנשים. ועכשיו כולנו כבר יודעים שהחיסון לא מונע הדבקה. אז דווקא אני לא סיכנתי אף אחד.
אל תהיה דמגוג ואל תוריד את הרמה עוד יותר.
הלוואי שהייתי כזה גאון שרואה את הנולד שאף אחד לא רואה… הייתי מיליארדר היום מהשקעות בביטקוין, גוגל ואפל.
לצערי כל מה חזיתי שיקרה בשנים האחרונות קרה וזה לא בגלל הגאונות המטורפת שלי אלא בגלל שזה היה כזה שקוף.
אם היום מותחים את הקו על 20 שבועות, עוד מעט ימתחו אותו על 25.
וגם אם לפי הטבלה שהביא אורי אין באמת הפלות יום לפני הלידה, מספיק לי אם זה יאושר בחוק (כמו שדוחפים בניו יורק אם אני לא טועה) ושרק תינוק אחד ימות כך. זה בשבילי כבר יותר מדי.
כפי שרמזת, אני כנראה חשוך פרימיטיבי.
שהן יכולות בקלות לא לשים אותו שמה (בוא נתעלם מהמסר הזניח של הפלות בגלל אונס).
אז שיעשו את הכל כדי שלא יהרו, ואתה תראה שהמספר של ההריונות הבלתי רצויים ירד ב99%.
תודה.
בן, ההקצנה התחילה מאז שיש רשתות חברתיות. נכון, הפסיקה הזו בת 50 אבל ההקצנה זה רק משהו חדש. היום כל אחד בוחר צד, מתחפר בעמדה שלו וצורח כמה שהוא יכול על הצד השני.
הקטע הוא, ואני שואל ברצינות, מה הוא הupper limit שבוא אפשר לגרוס את העובר. באמת. אם אין תשובה חד משמעית שעליה יסכימו כולם, מה מבטיח לנו שהגבול הזה לא ישתנה בעתיד?
עם ההקצנה היום, אני לא סומך על זה שזה יישאר כפי שהוא.
אנשים שהיו מרכז שמאל לפני עשור נחשבים היום לימניים. וזה לא טוב.
זה דווקא קשור ל Big picture, אבל עזוב, ייקח לסאחבק שנים להסביר את זה פה עם הדיסלקציה שלי… אולי אסביר על בירה שאחזור הביתה