זה לא שהטופיק פה סוער ואנחנו מקלקלים אותו, הכל בסדר.
עזוב אותי מסיסמאות יפות ועאלק נאורות של זכות החפות. הסרטונים שהבחורה פרסמה היו דיי והותר כדי שכל בר יבין מה קרה. אם יתברר שהיא תותחית על בתוכנות עריכה וכאלה והכל זיוף אני אחזור בי מדבריי. בינתיים לדעתי לבנאדם אסור לראות אור יום.
טאן האג מתקשה מאוד לשווק את הפרוייקט שלו ביונייטד אפילו לשחקנים שמכירים אותו ועבדו איתו עד לא מזמן.
לצערי נראה שיונייטד הולכת לקראת תקופת ליברפול פרה קלופ.
מה זאת אומרת “הולכת”? עשור בלי התמודדות על אליפות זה לא מספיק כדי לומר שאנחנו כבר שם? בלי שנשים לב יעברו 30 שנה ואנשים עדיין יגידו הנה אולי עכשיו זה יקרה. אנחנו ליברפול מזמן.
לא עוזר האמת שהמועדון אפאטי כל כך ולא עוזר לו , לא הייתי מטיל את האשמה עליו.
סתם לדוגמא אם כמה ימים אחרי סוף העונה יונייטד הייתה מחליטה שהיא הולכת על נונייז ומציעה 70 מיליון סיכוי טוב שהוא במדים שלנו היום.
מכל מה שאני שומע בתקשורת משום מה העסקה של דה יונג תוקעת הכל , אם הוא לא חותם אי אפשר להתקדם לעסקה הבאה ( שזה דבר אבסורדי ).
הנדרסון יעבור בהשאלה לנוטינגהאם פורסט שעלתה לפריימרליג . לא ברור עדיין אם תהיה אופציית קנייה ובאיזה סכום .
🚨 NEW:
Dean Henderson‘s move to Nottingham is close to be done. 1-y-loan with an option to buy. He wants to be a part of the Three Lions in Quatar. Samba will leave Nottingham instead. @Plettigoal#MUFC ✅
פאשלה ענקית שלכם, לדעתי האישית והאובייקטיבית(לא כאוהד ליברפול) הוא מיד עם תחילת העונה יוכיח את גודל הטעות שההנלה שלכם עשתה.
אחרי צמד המשחקים שלו נגדנו בצ’מפיונס מיד נדלקתי עליו וקיוויתי שליברפול תביא אותו, כשהוא היה מקושר אליכם זה די הדאיג אותי, שמח שהוא בחר באדום הנכון, רק האלאנד עולה עליו בגילאים האלה כשחקן 9
Excl: OL are closing on deal to sign left back Tyrell Malacia. Agreement in place with Feyenoord for €15m fee, club sources confirm - so final details now discussed to complete move. 🚨🔴🔵 #OL
English club were also in the race but Malacia wants to work under Dutch coach Bosz.
מלסיה יורד מהפרק , יחתום בליון .
חבל עבורנו , טן האח רצה אותו ומשום מה המועדון החליט שצריך למכור את טלס קודם לפני שהולכים על שחקן ששווה 15 מיליון יורו.
אנחנו בצרות בעמדה הזו , שואו טוב בלהיפצע בעיקר וטלס כבר הוכיח שאין לו מה למכור ברמה הזו גם כתחליף.
סכום סביר , חבל שלא התקדמו עם החתמות אחרות - חסר לנו כל כך קשר אחורי נורמלי וגם בלם שיוריד את מגוויר לספסל.
Excl: Manchester United are trying to hijack Tyrell Malacia deal! After full verbal agreement with OL, Man Utd jumped into it before it was signed. 🚨🇳🇱 #MUFC
Talks with Feyenoord to reach an agreement, Dutch sources confirm.
Detail: Malacia has same agents as Frenkie de Jong.
טבעי שמאמן חדש יביא שחקנים שהוא מכיר. טן האח אימן בעיקר בהולנד כמאמן ראשי אז יוצא שמביאים עכשיו כמה הולנדים. לא יודע כמה זה טוב אבל זה בהחלט עדיף בעיניי על להביא אנגלים.
טן האח ממשיך לעבוד ועכשיו המטרה היא בלם חדש, ליסנדרו מרטינז מאייאקס שלפי הדיווחים אמור לעלות בין 40-50 מיליון יורו .
ארסנל כבר הציעה 30 ונדחתה אבל מאוד רוצה אותו .
דיווח בהולנד שהוא מעדיף אותנו .
Lisandro Martínez will have his hopes pinned on #mufc, who are an absolute top club for him #mulive [marcel van der kraan, @telegraaf]
זהו פבריציו מדווח על מלסיה , שמח שהבאנו שחקן בעמדה הזו .
Tyrell Malacia to Manchester United, here we go! Agreement reached on personal terms, waiting to sign the contracts soon for €15m plus €2m add-ons to Feyenoord. Malacia will be first signing of ten Hag era. 🚨🔴 #MUFC
עוד רכש מצטרף , אריקסן בחוזה ל-3 עונות.
לא הבנתי את ההתלבטות שלו , טוטנהאם יצאו מהמירוץ מזמן והיו לו הצעות מיונייטד וברנטפורד - לקח הרבה זמן לקבל את ההצעה ההגיונית.
מבחינתנו יהיה עוד cover לברונו , טן האח אוהב את הטכניות שלו ואני בטוח שיעשה בו שימוש .