לאמין ימאל: לא רע הילד הזה

לאמין לקח מקום לשחקן שעלה 60M ולא היה כזה גרוע.
זה שבשמאל הוא היה יותר טוב מהאחרים לא קשור לזה שלאמין היה יותר טוב ממנו בימין.

בעמדה שלו זה לא מושפע מהנסיבות הכלכליות. בטח לא אחרי קיץ קודם כשבארסה הוציאה 200M.
הוא לקח עמדה משחקן יקר שזאת הייתה העמדה המקורית שלו.

אחד המהלכים האחרונים של לאמין במחצית החזיר אותי למשפט הזה. אני לא אתווכח עם המשפט שלך כי הם שחקנים שונים מאוד ולכן ההשוואה לא פשוטה כל כך, אבל הכישרון של לאמין עם הכדור הוא משהו שלא ראיתי מאז ניימאר. הילד גאון, באותו מובן שניימאר היה גאון, ובאותו מובן ששחקנים כמו אמבפה ואפילו כריסטיאנו יכולים רק לחלום להיות. אני לא יודע לתאר את הגאונות הזו במילים, אבל היא הובילה לכך שניימאר נחשב “לשחקן השלישי” לצד מסי וכריסטיאנו בדור הנוכחי, למרות שהקריירה שלו היא בבירור לא השלישית הכי גדולה בדור הנוכחי.

השאלה ע’'י מי ? אתה שם אותו לפני סווארז ? גם סלאח יותר טוב מניימאר.

אתה לא תמצא אותי מתווכח עם זה שלאמין גאון גדול יותר מאמבפה. ברור שזה נכון.

זה עדיין לא סותר את זה שכרגע אמבפה שחקן טוב יותר. אני גם חושב שבינתיים אפילו המשחק היום מראה את זה.

מסכים. לאמין קוסם ממש אבל היתרון של אמבפה בלהכריע משחקים ע"י גולים והשתחררות מהירה, היא פנומנלית. אם לאמין יידע לבעוט כמו אמבפה, הוא לא ייראה אותו ממטר, בינתיים הוא מספק רגעי גאונות ברמת הניימאר. השוואה מצויינת.

נראה לי שאני אסמוך על המילה של גיים בלאגה, ולא על של כותב בפורום.

תסמוך מצידי על התמנון.

אני לא נכנס לדיון שלכם כי אני לא יודע כלום על מסי, אני רק יודע שגיים בלאגה הזה חרטטן מדרגה ראשונה.
יש סיבה שהוא נעלם.

יכול להיות שהוא חרטטן אבל תקנו אותי אם אני טועה, הוא מקורב לפפ.

לי זה לא משנה. אני חושב שאף אחד פה לא יתלונן איך שהכל התגלגל מאז…

לא יודע אם הוא חרטטן או לא, יש לו אינטרס לכתוב ג׳וז ולנפח דברים. אריאל רוצה להאמין לספר שרוצים למכור כי זה תומך בסיפור שהוא המציא על מסי שדורש דברים. בנאדם חצי אוטיסט הוא בקושי ידע לדרוש כדור מדויד וייה.

זה פשוט לא תואם את הבנאדם.

לפפ, למשפחת מסי, וכמעט לכל מי שקשור לאותה תקופה.

שוב אתה משליך עלי דברים שאתה מדמיין.

אריאל ושביט.

באמת שעכשיו אתם רוצים לריב על פפ מסי ובלאגה? זה מה שמעניין אותכם?

תחגגו. חבל שאנחנו לא חוגגים ביחד את זה…

אף אחד לא רב עם אף אחד זה פורום אנשים מנהלים דיון זה הקונספט. אפשר להתקדם.

באמת שאתה מפתיע אותי מחדש כל פעם, סוארז או סאלח יותר טובים מנימאר. תכף גם תגיד שסטיבן ג’רארד הקשר הגדול בהיסטוריה.

זה מפתיע שהוא אומר את זה כי ניימאר דווקא חיה בתקצירים. משחקים הוא לא רואה אז לא מפתיע שזאת הדעה שלו.

לזכותו של לאמין נגיד שהאבא גם אוהד מדריד.

געגועים לחורחה.

סוארז בתור שחקן כדורגל אכן יותר טוב מניימאר. אין בהצהרה הזו שום דבר שערורותי או יוצא דופן.

כתוב שהאבא של לאמין בן 33, ולאמין עוד חודש בן 18.
כנראה האבא לא הכי חכם בעולם .

מי צריך להיות חכם שיוצא לך לאמין מהבייצים.

יותר מזה, אני דיי בטוח שרוב האוהדים שבאמת ראו את ניימאר וסלאח משחקים יטענו שסלאח טוב ממנו.