הדיון של אלונסו: עוזב "בהסכמה הדדית" אחרי ההפסד בסופרקופה לברצלונה

תסתכל אני יגיד סתם השערה שלי. ספקלוציה לחלוטין, אני חושב שהוא מה שנקרא “התפוטר”

פרז יודע שאלונסו זה לא לופטגי או בניטס. הוא אישיות אהובה מאוד ובצדק במדריד ובספרד מאמן צעיר וכרזימטי. מבחינת PR זה אסון לפטר אחד כזה בצורה משפילה ועוד אחרי רצף ניצחונות ועוד משחק צמוד בקלאיסקו.

אז בשביל לשמור על הכבוד של אלונסו ויח”צ למועדון אז לא עושים את זה בצורה גלויה. עושים כאילו זה בהסכמה הדדית.

אבל זה רק דעה שלי. בכל מקרה זה התנהלות מביכה.

לא שולל שהוא פשוט איבד אותם. אולי אמבפה החליט להחליף מאמן

סיכוי טוב שאתה צודק, אבל יודע מה? זה אפילו לא משנה. זה לא משנה אם הוא פוטר או התפטר או התפוטר. הסיבות והשורה התחתונה נשארות כפי שהן.

וואו עצוב. אוהב את אלונסו למרות שגם לו יש אשמה בקרייסס. אישיות ומוח כדורגל מבריק. הוא עוד יצליח ואנחנו נבכה לדעתי. מי שמחרבן פה הכל זה פרז. בניית הסגל הקיים, היא שלו ורק שלו, לדעתי. מקצועית ”כדורגלנית” הוא איבד את זה. וזאת הנקודה הקריטית פה. חד וחלק פלורנטינו הוא האגדה, אבל צריך לדעת מתי אתה כבר לא מתאים, ואני משוכנע שהמועדון חייב לשנות ניהול/גישה/אסטרטגיה או איך שלא נקרא לזה.

אני אלך אחורה בזמן. פרז נכשל כשויתר על מקאללה ופתח את פרוייקט “הגלקטיקוס 1”, שהיה מלא בתותחים ובחוסר איזון מטורף.הפרוייקט התחיל טוב ולבסוף נחל כישלון ענק. אני זוכר חוליות קישור כמו גוטי, בקהאם, זידאן ופיגו זה היה הזיה. בזמנו כל פלסטר של הבאנו לא עזר, כמו גראבסן והפודל פאולו גארסיה. פרז התפטר אחרי שנים רעות, שיצרו כדור שלג בריאל מדריד. לאחר שפרז חזר, הוא בנה את “הגלקטיקוס 2” ,עם חברינו צ’אבי אלונסו, קארים, כריסטיאנו, וקאקא ( אחח איזה קיץ זה היה) והחל לבנות קבוצה מאוזנת שרק התקדמה עם השנים, הביא מוריניו כמאמן, את אוזיל ודי מאריה וגם סמי חדירה, הוסיף איזון, ובהמשך גם את מודריץ וכו’.

בזמנו, אני בתור אוהד אמרתי לעצמי שפרז ישתנה, הוא הבין את הטעויות מהקדנציה הראשונה והוכיח את זה בשניה. הוא הבין שקבוצה חייבת איזון לצד איכות. קבוצה לא מאוזנת לא שווה כלום. והוא יצר דרך.

הקבוצה הגדולה האחרונה שזכתה בכל הצ’מפינוס עם זידאן המשיכה באותה דרך, והיא גלגול של הקבוצה של מוריניו. זאת הייתה קבוצה של שחקנים שכל אחד נתן את הגוון שלנו וביחד יצרו תלכיד היסטורי.

במהלך השנים האחרונות אני רואה שהדרך הזאת לאט לאט הולכת לאיבוד, וגם בעונת הדאבל האחרונה (שעם כל הכבוד לנו ויש כבוד), נהנו מברצלונה מפורקת במשבר כלכלי, ואת הצמפיונס לקחנו כאנדרדוג שהיריבה עדיפה עלינו בכל שלבי הנוקאאוט. זאת לא ריאל מדריד . כך גם היה קודם לכן בעונת כדור הזהב של בנזמה, שסיפקה לנו רגעים בלתי נשכחים. אמרתי טוב, זה שנת קורונה, משפצים איצדיון וכו’. אבל לא , המשכנו לסחוט את הלימון וגם את הקליפה שלו וגם את הגעינים עוד. והזקנים המשיכו לסחוב, גם אם היו רצים פחות וזריזים פחות. הכתובת הייתה על הקיר והסגל התדרדר, וכך עברה עוד עונה ועוד עונה והלכו להם לאט לאט כל האגדות שסחבו את העגלה עד הרגע האחרון קאסמירו ,ראמוס, קארים, קרוס ומודריץ הלכו ועם מי נשארנו? אוסף של צעירים מוכשרים שמכרו לנו שהם היורשים, וסגל חד גוני ולא מאוזן בשיט שיש לו בעיית אגו קשה, עם קישור שלא מסוגל לשלוט נגד פאקינג מאיורקה. צמד המשחקים האלה בסופרקופה היו השפלה לקשרים שלנו. קבוצה שויניסיוס הוא אחד מהמנהיגים שלה , לא תגיע לכלום, ואני לא מתרגש מהגול שלו אתמול. הוא היה סופר אגואיסט כלפי קאררס רודריגו וגונזאלו. אני רואה בזה פגיע עצומה בחברים שלו, ובתלכיד. ויני צריך את קארים שייתן לו 2 סטירות ויגיד לאחרים לא למסור לו ואת קרוס שינהל אותו כדי להיות יעיל באמת, ולדפוק חשבון לחברים לקבוצה. ומה פרז ואנצלוטי עשו כל הזמן? רק ליטפו אותו. הוא מתנהל בצורה ביזיונית, ובעיניי הוא קובר אותנו.

אלונסו ניסה להילחם בזה, וראינו התחלה של שינוי. אבל ויניסיוס גובה ע”י פדה ועוד כמה חברים (ואולי גם ההנהלה לכו תדעו). ואלונסו הלך אחורה במקום ללכת עד הסוף. זאת הייתה נקודת המפנה, ושם התחילה הקריסה שלנו.

נקודה נוספת, אני לא יכול לסבול את האסטרטגיה ההזויה הזאת של לא לקנות בכסף שחקנים באמצע הקריירה. זה כזה טימטום. היינו זקוקים לזובימנדי שהיה על המדף. אלונסו ידע וביקש, כי הוא זיהה את הבעיה בקישור. למה אפשר לקנות הימור כמו האוסן ב60 מיליון, אבל לא את זובימנדי ב60 מיליון, כשחקן מוכח בליגה ובנבחרת בגיל 26 ?! הרי לוקה מודריץ הגיע ב35 מיליון (סכום לא קטן יחסית לאז), והפך לקשר הגדול בתולדות המועדון. אני לא מצליח להבין איך פרז זנח את כל מה שלמד בדרך הקשה במהלך 25 שנה.

אסיים בזה לפני שנה . חבר אמר לי באמצע העונה שריאל צריכה את מוריניו לפחות לחצי עונה, וצחקתי לו בפרצוף. אמר לי שצריך מאמן שיבוא ויערוף ראשים כדי להתחיל דרך חדשה אחרי הקבוצה הגדולה שהייתה וצריך מישהו חזק שלא סופר אף אחד כדי לעשות את זה. היום אני חושב שזה נכון. ריאל צריכה ריסטרט וחבל שאלונסו לא הגיע אחרי זה ,כי אז אולי באמת היה לו סיכוי לעשות פה דברים יפים.

תסתכל אני לא אובקיטיבי לגבי מוריניו למרות שתמיד כיבדתי אותו בתור מאמן ואין ספק שהוא יסיים בהיכל התהילה של המאמנים שהוא יפרוש מאימון.. אבל אחרי שאמרתי את זה

בוא נתעלם שמוריניו מאז שעזב את ריאל מדריד לא הצליח באמת בשום קבוצה אחרת. פוטר מיוניטד טוטונהאם רומא ומטורקיה והבנתי שעכשיו הוא גם לא הצלחה גדולה בפורטוגל…

אבל משא השדים עם אלונסו קרה בעיקר בגלל העימות המפורסם מול ויני בקלאסיקו. אז איך אתה חושב שמאמן כמו מוריניו היה מצליח לערוף ראשים בריאל? בשיאו אחרי אליפות של 100 נקודות ההיסטורית בריאל הוא לא הצליח בזה…

אני חושב שזה ברור לחלוטין שאלונסו התפטר.
כחלק מ”פרז המחודש” של הקדנציה הנוכחית של הנשיא, אחד המאפיינים המרכזיים שלו (והשונים בצורה בולטת מהראשונה) - הוא היציבות בעמדת המאמן, וההימנעות מפיטורים תכופים של האיש שעומד על הקווים. ובדומה לשאר המאפיינים של פרז המחודש - גם כאן הוא הולך עם זה לא פעם רחוק מידיי, ולא פיטר מאמנים גם כשהיה ממש נדרש.
מכיוון שכך - אין שום סיכוי בעולם שפרז החליט לפטר את אלונסו, אגדת המועדון, ואדם סימפטי ודיפלומטי שלא לכלך פעם אחת על ההנהלה או על השחקנים למרות כל מה שקרה העונה, וכשאנחנו נמצאים במצב סביר בסה”כ בכל המסגרות המרכזיות. הסיכוי היחידי לסיום ההעסקה הזה, זה אם זה הגיע מאלונסו עצמו - אם בגלל שהבין שאין לו שום יכולת ממשית להשפיע על מה שקורה במועדון, ואם סתם כי נמאס לו מסביבת העבודה הרעילה.

ומכיוון שכך - מה שאנחנו רואים עכשיו מצד כל השופרות של ההנהלה, עם היפוך הגרסאות המתואם על כך שהרעיון לפיטורים היה למעשה של ההנהלה עצמה - הוא הדבר הכי עצוב בכל הסיפור כאן. ההנהלה פשוטו כמשמעו הנחתה לקבור וללכלך את הרזומה של זה שאשכרה ניסה לעשות כאן משהו (ולא פצה את פיו פעם אחת כנגדה, כאמור), וזורקת אותו כשעיר לעזאזל, כדי שתוכל להתכסת”ח ולהמשיך בהתנהלות הבזיונית שלה.

כבר כתבתי אתמול אחרי המשחק על חוסר שביעות הרצון שלי מהרמה הספורטיבית של המועדון בשנים האחרונות, בלשון המעטה. אחרי כל הסרטונים נגד שופטים, ההתבכיינויות, סאגת אמבפה, הגיבוי לוויניסיוס והחרמות הטקסים למיניהם - אני לא חושב שהתביישתי במועדון שלנו, כמו שאני מתבייש הערב.
הגיע הזמן לשלוף את המטפחות הלבנות.

ממה שאני קורא ברחבי האינטרנט, השמועות הן שהשחקנים שעשו את עיקר הבעיות הם: ויניסיוס, בלינגהאם וואלורדה.

אלישע, כשמאמן מתפטר, זה בדרך כלל תוך רצון הדדי

פרז מדבר עם שחקנים כשהוא צריך, מבחינתו. לפחות אלה הדיווחים, שהיו גם עם אחרים על הקווים. מניח שהייתה הרגשה שהשחקנים לא איתו.

:police_car_light: 𝗡𝗘𝗪: Coaches sacked at clubs Kylian Mbappé played for (tenure WITH Mbappé only):

• PSG (2018) — Unai Emery
Tenure with Mbappé: 1 season

• PSG (2020) — Thomas Tuchel
Tenure with Mbappé: 2.5 seasons

• PSG (2022) — Mauricio Pochettino
Tenure with Mbappé: 18 months

• PSG (2023) — Christophe Galtier

• Real Madrid (2025) — Carlo Ancelotti

• Real Madrid (2026) — Xabi Alonso
Tenure with Mbappé: ~6–7 months

Since joining PSG, Kylian Mbappé has had a different coach every 1.4 years. :flushed_face:

תאכלס צרך לתת כבוד למשתמש אחד פה שראה את זה מגיע-טיטי.

לפני כמה שנים הוא הימר שצ׳אבי יפוטר בינואר. רק הוא פספס בכמה דברים-זהות הקבוצה, השנה, המאמן ואיזה צ׳אבי זה. כמעט טיטי, כמעט.

דיברתי על המצב בריאל עכשיו עם חבר אוהד ריאל שרוף-הזמן של צ׳אבי היה קצוב אחרי הקלאסיקו דווקא. אחרי מה שויני עשה, המסר שלו היה אמור להיות חד וברור. המסר של כל ריאל. תאכלס, ויני הביא לו מתנה והוא זרק אותה. הוא לא ניצל את זה לטובתו. הוא היה צריך לספסל את ויני ל3-4 משחקים בשביל להעביר מסר. כמו שאמרתי-פפ עשה את זה אחרי שני מחזורים בבארסה, לואיס אנריקה שספסל את מסי וניימאר, וגם את דמבלה בפריז בהתחלה. אפילו מוריניו גם במידה וזה לא היה מוצדק על קסיאס. הנקודה היא שכולם קבעו היררכיה מאוד מאוד ברורה. אף אחד לא יכול עליהם.

ברגע שקיליאן אמבפה מתווכח איתו ואומר לשחקנים לרדת מהמגרש, והשחקנים מקשיבים לו ולא למאמן, הסיפור שלו נגמר. הוא לא המאמן, לא משנה מה.

אני חושב שהרשימה הזו עושה עוול לקיליאן אמבפה, הוא בטח לא אשם בפיטורי קרלו אנצ’לוטי, כמו שאנחנו התאכזבנו ממנו נניח עד ינואר ובדגש על הקלאסיקו הראשון - ככה הוא “התאכזב” מריאל מדריד. הוא קיבל קבוצה בכאוס טקטי ללא טוני קרוס שפרש, מכת פציעות בהגנה, ויניסיוס ג’וניור בדיכאון. פריז סן ז’רמן לפני לואיס אנריקה הייתה קרקס של מאמנים. חלק מהשמות שהגיעו לא היו ממש ראויים להיות שם עוד בהתחלה, נניח אונאי אמרי וה-6:1 (המכור) ההוא.

כמובן שאני מאוד-מאוד-מאוד מאוכזב ממה שעשה אמבפה בכל הקשור לפאסיו לברצלונה, הם עמדו כמו גברים ב-2008 ועשו את זה עוד בסנטיאגו ברנבאו (סמואל אטו ודקו העדיפו לוותר וקיבלו צהובים בכוונה). אני בטוח שפיגורות כמו ראול ואיקר קסיאס לא היו נותנים לבית זונות הזה להתרחש. אם ויניסיוס ג’וניור היה מתנהג ככה הייתי פחות מופתע. אמבפה במעין אפס אנד דאונס. הוא עושה דברים שגורמים לך לחשוב שהוא קורץ מחומר אחר, שהוא ספורטאי-על, ואז עושה דברים אחרים שפחות.

פלורנטינו פרס אפילו לא הזכיר את שמו של אלונסו באותה הצהרה-ארוחת צהריים בחג המולד, זה גם כן היה קצת מסריח, והוא אפשר לוויניסיוס ‘להתנצל’ בפני כולם חוץ מאשר בפני המאמן. מגוחך.

מאחל הרבה עוצמות וכוחות לחבריי היקרים אוהדי ריאל מדריד עם ‘המתנה’ שקיבלנו בתחילת השנה החדשה הזו, נצטרך הרבה קור רוח. לשרוד את הקרקס של המועדון הזה, את הקושי לראות משחקים וגם את כל הריקודים על הדם שלנו

אני חושב שאתם קצת מסונוורים מדי מהשם אמבפה.

כל הסימנים מצביעים על זה שיש לו אופי בעייתי. מהמשחקים שהוא עשה לריאל עוד כשהיה בפריז, דרך העובדות של כמויות המאמנים שהוא עבר ועד לשמועות שהוא רעיל בחדר ההלבשה.

עכשיו גם ראינו הוכחה לאופי הזה כשהוא פשוט רמס את המאמן בהחלטה קטנונית להתנהג כמו לוזר אחרי הגמר.

אם אני אלונסו ודבר כזה קורה לי, אם בתוך שעתיים המועדון לא מתאפס על עצמו ומטפל באירוע משמעתי כזה, גם אני מתפטר.

אם לא יעשו לזה סוף גם ארבלואה לא יחזיק מעמד. גם לא המאמן אחריו ולא זה שאחריו. עד שיגיע מאמן שקיליאן יגדיר, ויעשה כל מה שקיליאן אומר.

זה לא המועדון שאני רוצה.

מהראיון של אלונסו אחרי המשחק אני נוטה יותר להאמין לגרסה שזה בא מהמועדון.

טעות קשה של המועדון, לא רק בפיטורים עצמם אלא בכל ההתנהלות מהתחלה ועד הסוף - מההתאבדות המגוחכת על טורניר שלא מעניין אף אחד וללא חצי מהקבוצות החזקות. מחוסר הרכש, חוסר הגיבוי ולקיחת העמדה של ויני (אוי הבושה)
מרגיש שבהנהלה איבדו את הדרך, וזה עוד לפני שדיברתי על כל סאגת השופטים וההתבכיינות הילדותית בתקשורת. פעם הסמלים של המועדון סמלו קודם כל לחימה וספורטיביות, כמו גברים. היום הם מסמלים את ויניסיוס, הדרך והגישה שלו קובעים למאמן, וקובעים לשחקנים (אם בהתחלה קיווינו שג’וד ישפיע עליו, כרגע זה לא המצב)

לדעתי אם היה ממשיך (ובטח אם היה מקבל גב ואת הדרישות האמיתיות שלו) אלונסו היה מצליח פה ובגדול, ורק חבל לי על איך שהתייחסו פה לאחד השחקנים שהכי אהבתי לראות משחק אצלינו

אם כל הדיבורים נכונים, אני מאוד מאוכזב מפדה. אנטי התנהגות של קפטן, ואני בטוח גם שאם אלונסו היה יותר זורם אצלו הוא היה ממשיך ונלחם עוד בגמר. זה אחד השחקנים שעובדים הכי קשה ומקריבים הכי הרבה מאז שאני רואה כדורגל, השחקן האהוב עליי בקבוצה - אבל אם זאת באמת היתה ההתנהגות שלו - מבחינתי להעיף יחד עם ויני, אנחנו נסתדר גם בלי ואף אחד לא מעל המועדון

צריך לעשות פה חריש ענק - לסדר ולאזן את הסגל, את הדרך וההתנהלות התרבותית של השחקנים ואת הזחיחות והאגו גם בהנהלה.

ובנוגע לרכש, יופי - נתקענו עם מסטאנטואנו (אני הייתי לגמרי זורם על רוני של בארסה… אבל הוא לא היה “שם” ולא מוכר חולצות בארגנטינה והיה אחרי פציעה קשה - אז למה שיבוא רכש מתאים יותר?), נראה כאילו מסתכלים על שני קריטריונים - שם ופופולריות, ופיזיות. כמעט אין שחקנים טכניים אצלינו בקבוצה וזה פשוט מביך וכואב לראות

ארבלואה יכול להתברר כשיחוק טוב, אבל גם אם הוא פפ הבא כל עוד הוא לא גורם לשחקנים האלה להתעורר על עצמם גם הוא ימצא את עצמו בחוץ מהר מאוד ולא בגלל שיבוא קלופ או זידאן (קלופ בחיים לא יבוא לאמן תחת פרז, נוגד לחלוטין את כל הגישה שלו - עמצאות מלאה שלו ועניין בפרוייקט ולא במשחקי אגו ופופולריות)

לא יקרה, לאלונסו יש יותר קלאס מזה - אבל מעניין יהיה לשמוע ממנו מה הוא באמת חושב על כולם
והאמת? מת לראות את אלונסו מצליח באיזו ליברפול. גם על חשבוננו

אני באמת שלא מבין אתכם. בכל פעם אתם תופסים צד אחד והופכים אותו לנבל והבעיה של הקבוצה. פעם זה אנצ’לוטי, פעם זה וניסיוס, פעם זה אלונסו והפעם זה אמבפה.

לא, זה לא המצב, ואלונסו היה סמרטוט בחדר ההלבשה ושחקנים לא אהבו אותו עוד הרבה לפני. מה שאתם רואים זה התסמינים של הבעיות ולא הבעיות עצמם.

אני לא יודע למה אמבפה אמר לשחקנים שלא לעשות את הפאסיו הזה, אבל למען השם אפילו לא שמעתם טותו וכבר אתם יוצאים על מאתיים. מתי תכירו בעובדה שאנחנו פשוט לא יודעים הכל?

חנן עד תחילת נובמבר הקבוצה הייתה בקו ברור עם שיפור איטי אמנם אבל ניצחון בקלאסיקו. זה לא היה נעים לעין ורק קיליאן אמבפה הבקיע אבל טיבו קורטואה היה מובטל בחלק מהמשחקים. הגנה מסודרת, לחץ גבוה, היררכיה וניסיונות שלא תמיד צלחו. אתה מדבר כאילו היה כאוס מההתחלה וזה לא נכון. אפילו בגביע העולם למועדונים היה אימפקט אחרי שבועיים אימונים. ברורה לך מה נקודת המפנה השלילית גם אם צ’אבי אלונסו לא חף מטעויות.

אלונסו בא לשנות סדרי עולם אחרי עונה גיהנום, זה לא שהוא תיקן מה שעבד ובא להראות “אני יודע יותר מכולם” לקבוצה שעדיין בהאנגאובר מחגיגות הדאבל.

לגבי קיליאן אמבפה ניסיתי להימנע ולא להיות נחרץ. זה לא וודאי אבל גם לא קרה מתחת לאדמה. יש דיווחים בקו אחד וגם מספיק סרטונים. ואתה גם יחסית נחרץ מאוד לגבי עיתונאים מי כן ומי לא ואיזה פרסום חארטה..

חברים יקרים,

מי שחושבים שאלונסו התפטר הם או תמימים או פחות מבינים איך העסק עובד.

מי שחושבים שהוא נכשל וסולק בגלל שחקנים ״סורררים״ שמרדו בחדר ההלבשה - כנ״ל.

האמת היא שכל צופה שעיניו בראשו ראה בבירור שאלונסו הוא תלוש, אבוד, וחסר כל מושג. ואם זה מה שראו בבירור צופים בטלוויזיה אז אפשר רק לשער מה ראו מקרוב באופן יומיומי ומאחורי הקלעים מנהלי המועדון, שכזכור יש להם קצת ניסיון לגבי איך אמור להיראות מאמן רציני….

בשורה התחתונה זה הפך ברור מעבר לכל ספק שאלונסו לא מסוגל לעשות כלום. לא טקטית, לא משמעתית, ולכן אין טעם להמשיך איתו. הקבוצה נראתה רע ובעיקר כמו ספינה ללא רב חובל. עדר ללא רואה. אוסף ״אקלקטי״ של שחקנים ללא שיטה וללא דרך. לא היה שינוי משנה שעברה, וההישג היחיד היה ניצחון בקלאסיקו הביתי בתצוגה פושרת ולא מרשימה מול קבוצה ששני שחקני התקפה קריטיים שלה (אחד מסתבר ממש קריטי) לא שיחקו (כשהם חזרו להרכב אז הפלא ופלא שניהם הבקיעו, והכניסו לריאל שלישייה).

העונה בכל מקרה גמורה. ריאל פשוט פחות טובה מברצלונה והסיכוי שעד סיום הליגה היא תצבור 5 נקודות יותר ממנה (ועוד כשיש משחק בקאמפ נואו) הוא אפסי. בגביע המלך אפשר לזכות רק אם איכשהו ברצלונה תזלזל ותפשל (לרוב לא קורה לה בטורניר הזה) ועל הצ׳מפיונס בכלל אין מה לדבר כי חוץ מברצלונה יש במפעל הזה עוד כמה קבוצות טובות משמעותית מריאל.

המחשבות הן לעונה הבאה- כמובן ובעיקר מי יהיה המאמן והאם יחתימו לפחות 2 קשרים בעלי יכולות, אבל לא רק. דרוש שינוי עומק במועדון.

אצל כל העיתונאים שקשורים למדריד יש יישור קו שאלונסו פוטר.
הכי פשוט, זה קרה בגלל ההפסד והיכולת של הקבוצה.

לא הצלחתי להבין כלום מהסרטונים. אם יש לך משהו מובן תשתף.

עמיר כתבת את המצב הנוכחי די מדויק. אבל המאמן הוא טרף קל. התחמקת משני דברים: ריאל מדריד של תחילת העונה הייתה קבוצה מעט שונה נקרא לזה טקטית. המשחקים נגד ויאריאל, לבאנטה, מארסיי, הקלאסיקו, ולנסיה - היו אחלה (התעלמתי מקייראט ואוביידו). מעבר לכך, ואולי יש קשר - פלורנטינו פרס לא עמד מאחורי המאמן ולא תמך בו ומקרה ויניסיוס הוא האירוע העיקרי. הכוח אצל השחקנים.

הביקורת על המועדון צריכה להיות קצת יותר מזה שלא הוחתם קשר שצריך והגיע במקומו פרנקו מסטאנטואונו שאני מאחל לו להיות עשרה אחוזים מאנחל די מאריה.

הרבה דיווחים מהשעה האחרונה על חילוקי הדעות הקשים בין צאבי להנהלה במיוחד על הכח של השחקנים ועל כצה שזה לא אפשרי לתת לשחקנים כל כך הרבה כח.
כשארבלואה ייכשל אולי יבינו במועדון שזה לא על המאמן…