הדיון של אלונסו: עוזב "בהסכמה הדדית" אחרי ההפסד בסופרקופה לברצלונה

אז אתה מנסה להגיד שוויני הוא אוברייטד?

לא לא חבוב, אתה לא יכול לצאת מנק׳ הנחה ששחקן מוביל עם אגו = זה רעל לחדר הלבשה ואז לגלגל את זה לפי רצונך. זה לא מה שנטען ולא מה שאני רוצה להגיד.
לכריסטיאנו, ראמוס והחברה היו קבלות; הם זכו בתארים משמעותיים בקבוצה לעומת אמבפה שחוץ מליג1 עוד אין לו תואר קבוצתי. מיותר לציין שאין לו כלום עדיין בריאל.
אתה מוזמן לראות מה לואיס אנריקה ציין ואמר אחרי עזיבתו של קיליאן. הוא יכול לכבוש עוד 1000 שערים בריאל כל עוד זה לא מביא תואר משמעותי או תואר על הראש של היריבה המושבעת זה שווה אפס מבחינתי ומבחינת כל אוהד אמיתי

אני לא יודע למה אתה מתכוון בכדורגל ״חרא״ אבל כדורגל סה״כ שהביא תארים. בין אם חרא או לא אנחנו באותו מצב כבר15-20 שנה; משחקים כדורגל סביר פלוס עם התאמות לפי הצורך וזוכים בתארים..שזה מה שחשוב מבחינתי לפחות.

אני לא מציע את אף אחד, חבוב #2 אני רק מנסה להגיד שעם כל חלוץ רחבה נורמלי גם אם הוא רק בינוני (השמות לעיל מתאימים לבינוני) היינו יותר טובים כקבוצה

אני לא מאשים אותך שאתה נראלי על עיוור נגד וויני..כמוך מיליונים. ניתן לזמן לעשות את שלו

מצטט את עצמי, אמרתי את זה לפני הדיווחים התקשורתיים
זה היה שקוף שהם השלשה הבעייתית
הפרופגנדה הצליחה @SantiagoBernabeu

יהיו הרבה דיבורים ופרשנות לגבי אלונסו וההתנהלות של השחקנים וחדר ההלבשה..בסופו של דבר אלונסו בחוץ כי לא התאים לריאל בנקודת זמן זו וכי הכדורגל תחתיו לא היה אפילו סביר ואף גרוע. בנוסף, לא הייתה שום התקדמות בשום אספקט באף שלב של העונה, להיפך, זה נהיה גרוע מיום ליום

להמשיך להאשים את השחקנים כאילו הם האחראים הבלעדיים למצב זה להמשיך לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהמצב שהיה בקבוצה והלא חיבור בין השחקנים למאמן

התפקיד גדול עליו, שוב בנקודת זמן זו.

עובדתית זה נכון, הבעיה שפעם אחר פעם ממצב של שער בטוח מסרו כדור פשוט לשוער.

לע, תמכור חרטות למישהו אחר. גם ראפיניה החמיץ מול שוער לבד, גם ראשפורד החטיא מולו לבד. הxg הולך לטובתנו גם, תסתכל באתרים בעצמך.

המשחק יכל ללכת לכאן ולכאן, אבל בעיניים הייתה קבוצה אחת על המגרש. ריאל מדריד התבטלה מאחורה וניסתה לעקוץ במתפרצת.

תשמע, נכון שבפורים התחפשתי בדמותו של הגיבור שלי שביט, אבל עכשיו לא פורים, למכור חרטות רק אתה יכול.

תחזור ותצפה במשחק ותגלה שריאל הגיעה ליותר הזדמנויות מסוכנות.

אתם מתבלבלים בין לשחק טוב ולבין להגיע למצבים טובים.

ברצלונה הייתה בהחלט טובה יותר ועם XG גבוה יותר ורציתי להקיא מהכדורגל של ריאל מדריד. אבל היו לנו הרבה מצבים מסוכנים. לא ממש במהלכים קבוצתיים זה הרוב הכישרון של ויניסיוס ג’וניור, אבל גם רודריגו וגונסאלו פישלו מול שוער ובעיקר אלבארו קארראס שמסר לשוער. דווקא התקפה טובה שלנו בהשתתפות שחקנים רבים מהרוחב של ארדה גולר ופתיחת הרגליים של אורליאן טשואמני. היינו בעניינים, לא היינו שטיח. בשער האחרון - השני של ראפינייה - היה לו מזל.

אתה כבר מקור יותר אמין מהמקור שציטטת.

כל פעם שאני בטוח שהגעת לשיא השפל, אתה מוצא עוד שלב למטה.
איבדת את זה לחלוטין.

@Razik

תעזוב, כמה שתנסה לא תצליח, זה לא יצליח בינינו, זה לא אתה זה אני, אני מעוניין רק בשביט.

אל תאמינו לאף מילה שלי

אני חושב שזה עיקר הפער וזה פשוט מול הפנים של כל העולם ואולי הנקודה הכי בעייתית בהתנהלות של פרס. היו ויהיו כוכבים גדולים בריאל, אבל לסמל הייתה משמעות, בטח בתקופה של אלונסו שם היו שחקנים עם משמעת ומקצוענות. לך תשווה את השחקנים הנוכחים לכריסטיאנו, ראמוס, מודריץ’ ועוד. הבעיה היא לא רק הכניעה לכוכבים, אלא העובדה שמדובר על שחקנים עם אופי רע כמו ויני ואמבפה שמנהיגים כרגע את חדר ההלבשה.

אני לא צריך לצפות שוב. אני יודע שריאל הגיעו למצבים מסוכנים יותר מבארסה, ולכן כתבתי המשחק יכל ללכת לכאן ולכאן. החרטה היא שאתה כרגיל זורק חץ, וסביבו עושה מטרה-אתה מתעלם מאיכות המצבים ומxg, אתה מתעלם ממה שהעיניים שלך ושל כולם רואות, ומנסה למכור פה לחברה שלא הייתם כאלה גרועים וכרגיל ״רק״ משהו אחד קטן הפריד ביניכם לבין הניצחון. זאת החרטה שאתה מוכר.

כמו החרטה של אליפות מחזור 32. כמו החרטה של בארסה של צ׳אבי טובה יותר ורק ריאל רעה עושה את בארסה. כמו החרטה שזה רק אנצ׳לוטי. כמו החרטה שרק צריך חלוץ 9. אתה זורק חץ וסביבו עושה מטרה. תתפתח, זה כבר משעמם. אני אוהב אותך עם הזמן, אבל אתה חייב לבוא לקראתי פה.

מספר הסיפורים הנודע יקר, תקשיב.

הייתי מסביר לך מה ההבדל בין להגיע ליותר הזדמנויות טובות להבקיע לבין xg אבל ברור שלא תבין וברור שאתה לא ממש מבין מה זה xg ואיך מחושב, אבל למה להשקיע מאמצים אם כלום לא יעזור ואתה תמשיך להתמקד במה שאתה מבין וזה לספר סיפורים ?

אני רק אחזור על העובדה הפשוטה, לשחק ‘‘כדורגל יותר טוב’’ ו’’לשלוט בכדור’’ לפי הסטנדרט המקובל ולפי מראית עין לא אומר שהגעת ליותר מצבים, אתה יכול לשחק חרא כדורגל ולהגיע ליותר מצבים מהיריבה, ומאחר ומטרת המשחק הוא להבקיע שערים וכדי להבקיע שערים יש להגיע למצבים אז מי שאמור לנצח משחקים זה לא מי ששיחק כדורגל יותר טוב או מלהיב או נכון אלא הקבוצה שהגיעה ליותר הזדמנויות טובות להבקיע, במשחק האחרון ריאל מדריד הגיעו ליותר מצבי הבקעה טובים, יש להסתכל בנתון big chances ולא רק ב xg

אבל מצד שני, מיד אחרי המשחק ציינתי ששיחקנו חרא כדורגל, אני מעדיף שנשחק כדורגל יותר ‘‘טוב’’ ויותר ‘‘נכון’’ כי אני גם רוצה להינות מהמשחק במיוחד שיש לנו שחקנים טובים, ציינתי גם לפני שאלונסו פוטר ושכולנו האמננו שהוא נשאר עד לסיום העונה שאם הוא כן מפוטר אחרי משחק כזה הוא יכול להאשים רק את עצמו.

עכשיו אתה יכול להמשיך לספר סיפורים, אתה, האלטר אגו והסייד קיק הלא מוצלח שלך.

מה נגיד, לפעמים אוהדי הכדורגל מפתיעים לטובה.
(כמובן, בהנחה הלא טריוויאלית שהצייצן הזה, שאין לי מושג מי הוא, צודק)

מה זה אומר שהוא צודק? לא הבנתי על מה הוא מדבר.

שעולם הכדורגל מסתכל על האירוע ומבין היטב מי האשם האמיתי בקדנציה הלא מוצלחת של אלונסו במדריד.

שמע אני חושב שאפשר לבדוק בכל הסקרים במדריד - מארקה, AS, בכל הפלטפורמות של פייסבוק וטוויטר ואפילו בסנטיאגו ברנבאו עצמו שלא ממש שרקו בוז לצ’אבי אלונסו אלא לקבוצה עצמה, לשחקנים כמו ויניסיוס ג’וניור - מבינים שהוא “נכנע” בעל כורחו, שהוא כמובן ביצע כמה טעויות קטנות-בינוניות אבל האחראיים הם אלה שמעליו. אוהדי ריאל מדריד “איתו”, נניח 20-80% בהערכה גסה. לאף אחד מאיתנו אין ספק שבליברפול ובמקומות אחרים הוא יצליח.

זה בעיקר מתבסס על סמך ההצלחה של אלונסו בלברקוזן. משהו שללופטגי לא היה ברזומה למשל.

אלונסו הרוויח מעמד אצל האוהדים לפני ריאל, ולכן זה לא ממש משנה מי האשם.