אליפות העולם למועדונים ::

איפה שאני פגשתי את זה הכי חזק זה כשאני רואה שחקנים אגדיים שחשבתי שכבר פרשו/סיימו חוזה והקהל כבר נפרד מהם, מופיעים פתאום במשחקים האלה - מודריץ’, מולר וכדו’.

זה כזה עולב מוחלט שהפרידה הסופית מהשחקנים הענקיים האלה, נעשית בקדם-עונה המצחיק הזה. זה נכון שהמועדונים יכלו לבחור אחרת, ולא להשתמש שוב באותם שחקנים, אבל הקרבה לסיום העונה האחרונה לא ממש מותירה ברירה אמיתית למועדונים.

האמת שעד כה הטורניר הזה פשוט עולב. איצטדיונים ריקים, השחקנים לא יכולים לשחק כדורגל מהחום, הרגשה של משחקי ידידות. לדעתי, לפחות בינתיים, הטורניר הזה הוא כשלון מהדהד.

אתלטיקו - הקבוצה שעושה את העבודה השחורה לאחרים - ניצחה את בוטאפוגו, אבל לא בהפרש גדול מספיק כדי להעפיל. תיקו היה מעלה את הברזילאים מהמקום הראשון.

פריז ראשונה, בוטאפוגו שנייה. מסי וחבריו יצטרכו לנצח את פלמיירס כדי להתחמק ממפגש עם פסז’ בשמינית. גם פה תיקו יעלה את הברזילאים מהמקום הראשון.

כישלון גדול נוסף של צ’ולו, לכאורה אמור לשמח אותי אבל בפועל מבאס אותי כי אני מעריך אותו כמאמן.

בנוגע לבית א’, לא רואה את אינטר מיאמי עולים.
לדעתי פאלמיירס ינצחו אותם (כי יעדיפו מפגש נגד בוטאפוגו ולא פסז) ופורטו לגמרי יכולים לנצח את אל אהלי ולעבור אותם בהפרש שערים.

בתכלס סימאונה עשה את העבודה(ניצח את ה-2 משחקים שהיה אמור לנצח), אבל כשאתה במומנטום של חוסר הצלחה אז הכל הולך נגדך.

התוצאות של אתמול
בוקה חחחח סיימו חחחח רק בתיקו עם החצי מקצוענים מאוקלנד חחחח שריקלמה ישאר נשיא לכל החיים.

המשחקים אתמול יצרו את המשחק הגדול הזה בשמינית

היום קרב גדול בין ריבר פלייט לאינטר על המקום הראשון כשמונטריי אורבת למפסידה במידה ותהיה

Vamos River :red_circle::white_circle:

תהיתי איפה ההודעה שלך. איך לעזאזל התאפקת 21 שעות איתה.

תשאל את @Aragones הוא קיבל בפרטי מוקדם יותר :joy:

הבן אדם לא מפסיק לשלוח לי סרטונים ולרקוד על הדם.
הוא הבן אדם החמוד בעולם אבל אז מגיעה בוקה.

למזלו ארחנטינה זכתה ב2022 אז אני לגמרי במוד היפי והפרובוקציות לא מזיזות לי.

אבל הערב אני אינטריסטה עם כל הלב והנשמה.

אז אנחנו בחוץ אחרי 2-0 נגד אינטר עם 10 שחקנים מדקה 66.
לא משחק טוב של אף אחד אצלנו, אינטר זאת לא הרמה שלנו.
לא טורניר טוב של אף אחד בריבר, פבלו דיאז ופצלה בהגנה זה פחד אלוהים,.בקישור בלי אנזו פרס וקסטאניו המורחקים לא היה לנן מה למכור ובהתקפה מאסטנטואונו בטורניר חושך שלא יעזור לעיניים הבוחנות אותו.
קולידו היה בסדר אבל ברגע שדיריוסי נפצע לנו במשחק הראשון איבדנו סקורר, עם כל הכבוד לבורחה הוא טוב רק מול הקטנות.

את העלייה הפסדנו נגד מונטריי ב-0-0 מחזור קודם, עם 18 מצבי הבקעה מול 3 שלהם ולא ניצחנו

הרבה חומר למחשבה לגז’ארדו עם סגל שהיה צריך לעבור שלב, לפחות לשמינית.

בעיקרון הטורניר הזה מאוד מייצג מה שקורה ברמת המועדונים בדרום אמריקה ב-6-5 השנים האחרונות
שליטה אבסולוטית של הברזילאיות בעלות המון כסף, כוכבים שמסוגלות כפי שניתן לראות להתמודד גם מול אירופאיות כאלה ואחרות.

הארגנטינאיות מאחור ולא רק בטורניר הזה, הולכות הביתה.

אז שרדנו יום אחד יותר מבוקה, לפעמים זה גם משהו :red_circle::white_circle:

ותודה ל-45 אלף אוהדי ריבר שליוו את הקבוצה למערב ארהב

בלי האוהדים הארגנטינאים, טורניר הידידות המיותר הזה הפסיד את מעט הלגיטימציה שהייתה לו.

כן זה ידוע שאתם מגדירים את עצמכם דרך בוקה…

@EHUD , לא צפיתי במשחקים, אבל הסתכלתי על הרכבים של ריבר. זה לא קצת מטריד הבית אבות שקורה שם?

אני יודע שבארגנטינה יש מסורת(שמושפעת מהרמה והסגנון) של לשחק עד מאוחר לגילאי ה-30, ולהחזיר שחקנים מנוסים מאירופה, אבל חוץ ממסטנטואונו, כולם שם בגילאי ה-30. זה קיצוני מאוד.

לפחות הפסדנו לקבוצות כדורגל, לא לחוג בפארק של אוקלנד שקיבלו 10 מבאיירן ו-6 מבנפיקה ונתנו 1 לבוקה.

מסכים שיש יותר מידי שחקנים שהיו של גז’ארדו וחזרו לשחק תחתיו שאולי אם הוא לא היה שם זה לא היה קורה.

אתמול החיסרון שלנו היה דווקא הקישור שחוץ.מאנסו פרז הןא קישור צעיר וחדש, גאלופו שנפצע וקאסטניו קשר נבחרת קולומביה שהורחק משחק קודם והיו חסרים מאוד.

מונטיאל ומרטינז קווארטה עדיין לא בני 30, יש להם זמן, הרצון שלהם לחזור הוא בעיקר גז’ארדו ומשפחה.
מונטיאל דשדש בפריימרליג אבל מרטינז קווארטה היה שחקן הרכב/רוטציה לגיטימי מאוד בפיורנטינה והוא ביי פאר השחקן הגנה הכי טוב שלנו, החזרה שלו מאוד מוזרה ומוקדמת.

פיטי מרטינז, פצלה, לנסיני, דיריוסי, קרנביטאר ונאצ’ו פרננדז הן חזרות של גז’ארדו.
פבלו דיאז הוא קנייה של גז’ארדו והיה שם עוד לפני שעזב לסעודיה ומאז הוא אצלנו, גרוע כל שנה מחדש ואיכשהו נשאר, כבר איבדתי את הספירה של כמות הפעמים שהוא דפק אותנו

יוצאי הדופן הם דיריוסי שאף אחד לא ציפה שיחזור ככה טוב, קולידו המצויין, מאסט שעזב, אליינדרו (שגם הוא מבוגר אבל נהדר) ורוברטו הצעיר בהתקפב שפה ושם מקבל הזדמנויות.

בינתיים החזרה של גז’ארדו לפרק השני הרבה פחות מוצלחת. קצת היה צפוי.

נראה לי קצת בעייתי שמסתמכים על יותר מדי שחקנים כאלה. אין שחקנים צעירים מעניינים שאפשר לקנות?
אני מבין שיש תחרות קשה בגלל אירופה, אבל בכל זאת…

יש לריבר שחקנים צעירים יותר (לא ילדים, שחקנים בני 27-24) על הספסל שגם משחקים אבל מלבד גאלופו, קולידיו וקאסטניו הם לא תפסו מקום עדיין בצורה מסודרת.
מונייקו הולך עם מי שהוא מכיר וסומך אבל זה לא אותם שחקנים לפני 9-7 שנים והוא טועה בעיני

זה בדר’'כ מתכון לאסון.

על מה היו המכות בסוף?
כאילו הבנתי שאקוניה על המגרש ואז אי אפשר בלי, אבל בכל זאת?

היה ריב בין השחקנים אחרי עבירה של מונטיאל דקה 95 ( הוא הורחק) אקוניה התכסח עם דומפריס ואז 2 דקות אחר כך שהמשחק נגמר דומפריס עשה תנועה עם היד ואמר לפי הטענות משהו לאקוניה ואז אקוניה רדף אחריו לכיוון המנהרה, כריסטיאן קיבו וצוות של אינטר עצר אותם ואז גם עוד שחקנים התערבו, היה מהומה.

מוכן להתערב שאקוניה רדף אחריו למנהרה הלא נכונה.