אליפות העולם למועדונים ::

מקווה שזה לא יתנקם בי אם נתמודד מולם בשמינית אבל עצוב לראות את יובה, חבל שלא הצליחו להביא גם מאמן ברמה הראויה לה.

סיטי בהילוך 2 מפרקת אותה, יובה נראית כמו קבוצה מאחת הליגות באוקיאניה.

מישהו שינה את דעתו קצת לגבי הטורניר? קשה לי להגיד שכן עד כמה שאני שיש ריאל מדריד ביוני. אני חושב שהטורניר נולד ‘בחטא’ ויש שתי בעיות. קודם כל העומס הבלתי-בלתי-בלתי-בלתי-רגיל על השחקנים. פדה ואלוורדה עם 62 משחקים בריאל מדריד והיו לו עוד איזה עשרה בנבחרת. שנית זה החום הבלתי-נסבל. היה צריך לשחק בשעות פחות אטרקטיביות לטלוויזיה כדי לשמור על בריאות השחקנים.

מה שכן: עוד הזדמנות לראות את ליאו מסי ונגד קבוצות מאירופה - לא שלמישהו היה ספק שיש לו מה למכור, אבל זה קצת אחרת מה-MLS, קצת סרחיו ראמוס, הקהלים והטירוף של דרום אמריקה. ולגבי הגדולות בינתיים אף מאמן לא ממהר “להתאבד” על המפעל למרות הכסף והיוקרה או הרצון לשפץ את העונה - ריאל מדריד ומנצ’סטר סיטי למשל. עוסמאן דמבלה לא כשיר? הוא לא משחק. קיליאן אמבפה סבל מווירוס והשלים אימון מלא אחד? - לא בסגל משחק שלישי ברציפות. חוץ מאנטוניו רודיגר אף אחד מהפצועים ‘הכבדים’ של ריאל מדריד לא נכלל בסגל.

סיטי-פסז’ בגמר סוף-סוף?

כל קבוצה בצד ימין של ההגרלה הייתה מגיעה לגמר במקום סיטי. העץ לא מאוזן בעליל.

פלמנגו ולפאמיירס שתיהן קבוצות ברזילאיות ושתיהן סיימו שתיהן ראשונות בבית שלהן. אחת צריכה לפגוש את: בוטאפוגו, בנפיקה וסיטי בשביל להגיע לגמר והשנייה את באיירן, פסז וריאל. :man_facepalming:t2:

קלופ: ״גביע העולם למועדונים הוא הרעיון הגרוע ביותר שיושם אי פעם בכדורגל. אנשים שלא היה להם שום קשר לעבודה היומיומית ממציאים רעיונות״.

:100:

אני מסכים לחלוטין שזה טורניר שקונספטואלית הוא שגוי, מיותר וגרוע ביותר לבריאות כל העוסקים בדבר שתפקידם פיזית להכניס גול ו/או למנוע גול (השחקנים). קשה לי להאמין שימצא מישהו שפוי, שלא מקבל אגורה שחוקה העצם היות האירוע ועדיין יביע עמדה אחרת.
אבל בואו לא ניתמם על עיתוי שחרור ההודעה על הרעיון הגרוע ביותר בכדורגל. זה יכל לבוא הרבה קודם אבל קלופ בחר שלא. האם זה בגלל שעד לא מכבר ליברפול הייתה המועמדת העיקרית לזכות בכרטיס במשבצת של זוכת הצ’מפיונס חלף פסז? ברור שלא נוכל לדעת.
ואז, כמה דקות אחרי שהקבוצה שהוא האחראי המקצועי עליה נכשלה בהשגת כרטיס לשלב הבא- פתאום זה כבר מותר לומר?
כאוהד ריאל ברור לי שהטורניר יחזור להתנקם מתישהו במהלך השנה הקרובה, ואם במזל לא- לבטח בשנה שאחריה יפלו שחקנים כמו זבובים. ועדיין כרגע אני מבסוט שהקבוצה קיבלה סוג של הכנה לשנה הקרובה, באינטנסיביות חזקה מידי אמנם אבל כולנו יודעים שזו דרך טובה לעקור את חוליי השנים האחרונות באופן האימון וטקטיקת המשחק, ולהתרגל לרעיונות של מאמן חדש ומודרני. ברור שאין יכולת להוריד אינטנסיביות במשחקי הכרעה, ועדיין אני די בטוח שכל קבוצת על אירופית שלא נכללת ב- 12 שכן קיבלו כרטיס, הייתה לוקחת ללא היסוס כרטיס השתתפות, ועושה את מירב המאמצים גם ללכת עד הסוף בטורניר.
ושוב- המחיר ברמת השחקנים והמועדונים המשתתפים ישולם בסבירות מאוד גבוהה תוך עונה אחת מקסימום שתיים, ואולי אפילו נבכה יותר בעתיד גם במקרה של הצלחה גדולה בטורניר. ועדיין.

דווקא יורגן קלופ אמר את זה עוד לפני הפסקת המשחק הלילה בעקבות סערה, זה ממש-ממש-ממש-ממש מסוכן לבריאות השחקנים חוץ מעומס המשחקים המטורף והטמפרטורות הגבוהות, ואם זה יקרה במונדיאל?

מה שכן אני שוב אומר נקודתית שלריאל מדריד יש מה להרוויח מעבר לפרס הכספי. ספציפית לקבוצה שלנו בגלל הגעת מאמן חדש שמנסה לבנות משהו וזה מאיץ את התהליך. מעבר לכך כל עוד בקבוצה שלנו לא יקחו סיכון מיותר והנה כל שלב הבתים לא ראינו את דני קרבחאל בסגל אפילו וכנ"ל אדר מיליטאו, קיליאן אמבפה איננו אז עולה החלוץ הקנטראנו…
אני גם נהנה מלוקה מודריץ’ ברגעיו האחרונים בלבן, מקצת סרחיו ראמוס ואפילו קצת ליאו מסי (טוב, נו, לא באמת). הנה אנחל די מאריה שיחק את משחקיו האחרונים בכדורגל האירופי..

אז כבר 6 משחקים בגביע העולם למועדונים נעצרים בטורניר הזה לזמן של חצי שעה ויותר בגלל תנאי מזג אוויר.

כי מי ידע שיוני זה חלק מעונת ההוריקנים באיזור המזרח והמרכז של ארהב..רק מדינה בת כמעט 250 שנה.

ספרו לי עוד על המונדיאל הנפלא שבדרך

מה היה ב94?
לא היו הוריקנים בתקופה הזאת?

תשמע שאלה מצויינת.
מכיוון שב-94 הייתי קטן מידי לזכור באמת הלכתי לאינטרנט ואז לצ’ט ואזכורי מזג אוויר היחידים שהם נתנן זה גל חום, לא הוריקנים אז מעניין

אאלט ההחלטה לדחות משחקים במידה ויש סערות בסביבה היא חדשה יחסית. נתקלתי בה רק לפני שתיים או שלוש כמדומני.

ליגת MLS ממשיכה במקביל, אז כנראה שהעונה בסדר.
אבל הם לא משחקים בחום של צהרי היום כדי שבאירופה יצפו יותר.

שחקנים כמו הצ’לו הזה הרסו את הכדורגל. מת לראות אותו קורע צולבת היום.

אינטר מיאמי לא ברמה של הליגה הישראלית, אז מול פסז’? בחיי שאם אני אוסף 11 אנשים אקראיים מהרחוב, הם נותנים לערימת החובבנים הזו חמישייה.

יעשה טוב השופט אם ישרוק לסיום במחצית. אם במחצית השנייה ישימו 11 קונוסים ורודים במקום הפנסיונרים, לצרפתים יהיה יותר קשה.

מסצ’ארנו מתפתח להיות המאמן הגרוע הטוב בעולם

ההבדלים הפיזיים בין פריז למיאמי גדולים מההבדלים בין הנערים השוייצרים לנבחרת הנשים של שווייץ.

יש דיבור חזק על משחק עלוב העלובים בין אינטר מיאמי לבין נבחרת הנשים של שוויץ.

האלה בורוד ינצחו

מי זה? מה פספסתי?

אני לא מבין את הטענות למסצ׳ה. יש פערים מטורפים בין הקבוצות בחייאת ראבאק.

אה לא ספציפית על היום. הוא פשוט ממש גרוע

אבל היי מחצית שנייה אנחנו עדיין ב-0-0 אז יש מגמת שיפור