אליפות העולם למועדונים ::

המגן של מיאמי. מתחילת המשחק מרביץ לקברה כמו ערס מטומטם במטרה להוציא אותו מהמשחק.

כל הכבוד לאינטר מיאמי שסיימה ב-0-0 נגד אלופת אירופה במחצית השנייה

אחלה מיאמי
הוכיחה בטורניר הזה שהיא עדיפה על פורטו וטובה כמו אתלטיקו
ואתם עוד אומרים שמסצ’ה לא עושה שם עבודה גדולה :slight_smile:

קסם של מסי נגד פורטו, הגיעו לנוקאאוט. מספיק.

יאללה מונדיאל ולהתחיל לבכות שנגמר.

אני אקדים טיפה את המאוחר ואומר שככל הנראה השלב של הטורניר הזה יכלול 7 קבוצות אירופאיות ואחת בלבד שהיא לא(בזכות העובדה שנפגשנו עם כזו בעצמה). דבר שנראה לי סתם את החותמת על כך שמדובר בטורניר מיותר ברמה המקצועית(למרות שכן התחביב עלי הרעיון של מפגשים בין קבוצות שכמעט אף פעם לא נפגשות).

נראה לי שזה לא יזיז לאף אחד עם הטורניר הזה יתקיים שוב או לא(ואני מהמר שהוא כנראה לא), אבל אם כן ימשיך הוא יצטרך איזהשהוא שינוי פורמט משמעותי שמגביל את מספר האירופאיות, ואולי יכלול שלב מוקדם שמפריד בינו לבין ‘‘שאר העולם’’.

אם תעשה את זה, פשוט חזרת לנקודת ההתחלה. כבר קיים מנגנון שמפריד את אירופה משאר העולם. קוראים לו ״ליגת האלופות״. לכן כל הטורניר הזה מטומטם מלכתחילה.

בסוף כל פורמט יהיה מיותר בגלל פערי הרמות, אבל זה לא שזה יהיה חזרה לנקודת ההתחלה אם יהיה טורניר שיכלול 4-6 אירופאיות, עם שלב מקדים של 10-20 משאר העולם,שמתוכו עולים 5-8. המספרים מעורפלים בכוונה.

כמובן שהאוםציה הכי טובה זה לבטל את הטורניר לגמרי. לא צריך לשכנע אותי בזה.

כן, הבנתי שאתה בגדול בצד שלי, אני רק מצטרף :slight_smile:

בגדול כל שינוי שישפר את הטורניר רק יקרב אותו יותר ויותר לפורמט הקודם (מה שהצעת נשמע מאד דומה).

אין שום עניין בטורניר הזה מבחינת אוהדי כדורגל מפונקים כמונו, שרואים כל השנה קבוצות ענקיות בטלויזיה.
אולי יש עניין לצופה האמריקאי, שיכול לראות במו עיניו את הכוכבים ואת הקבוצות הגדולות. אני מניח שאם הטורניר היה מתקיים בישראל או בקפריסין, גם אני הייתי הולך לראות משחק או שתיים.
מה שיכריע אם הטורניר יתקיים שוב או לא זה הכסף. אם הסעודים מוכנים לשלם, יעשו את זה שוב.

אומרים שפעם הבאה זה צפוי להיות בברזיל
אם המחירים יהיו סבירים יהיה יותר קהל
הברזילאים יבואו.

מקצועית ברגע שהאירופאיות נותנות גז אין הרבה מה לעשות וזה נגמר כמו רבע גמר ליגת האלופות ונספחת

בינתיים משחק מחריד בין אינטר לפלומיננזה, בעיקר מצידה של אינטר.

אינטר לא טובה אבל פלומיננזה קבוצה מאוד ממושמעת ומפתיעה לטובה. בכללי הברזילאיות הרשימו בטורניר הזה. כשאני חושב על קבוצות ברזילאיות אני חושב על קבוצות פחות טקטיות, הרבה פלייר, וכדורגל עצלני עם הרבה מניירות. ממש לא נראה ככה אם לומר את האמת.

יכול להגיד שבין חברים הימרתי שפלומיננסה יעלו כי אינטר נראתה לא טוב במשחקים שלה.

עד עכשיו לא הצלחתי להבין את המינוי של קיבו למאמן הקבוצה..

מצטרף למחמאות על הקבוצות הברזילאיות כמובן.
האמת הייתי בטוח פלמנגו יעברו גם את באיירן, אבל פתיחת משחק מזעזעת שלהם הרסה לי את ההימור.

אז אל הילאל מדיחה את מנצ’סטר סיטי 3-4 בהארכה אחרי שבלילה פלןמיננסה מנצחת 0-2 את אינטר

הטורניר הטוב בעולם!! (הוא לא)

:person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming:
לא יאמן

ממש לא התיישן טוב כל מה שנאמר פה רק תמול שלשום. :slightly_smiling_face:

אני עדיין בדעה שהבעיה של הטורניר היא לא עצם קיומו, אלא מאפיינים שונים סביבו (הזמן, העומס, הימצאות קבוצות קטנות מדי רק לצורך הייצוג). בקונסטלציות מסויומות אני כן חושב שיש לטורניר הזה מקום, ואני כן רואה ריענון וחידוש במפגשים שהטורניר הזה מקיים.

ואפילו כמו שראינו, עם קבוצות ראויות זה לא כזה חד צדדי כמו שהיה נדמה.

עכשיו כשהגענו לשלב הנוקאאוט חלק מהבעיות צפויות להפתר, כמו האיצטדיונים הריקים והקבוצות החובבניות, אבל מצד שני עדיין הטורניר מרגיש קצת כמו טורניר ידידות ופחות הדבר האמיתי, הקבוצות נופלות מהרגליים מהחום, וכל משחק שני בסכנת השעיה.

אם מדברים על כדורגל נטו, עדיף שהטורניר הזה לא יתקיים. אבל אם הוא כבר מתקיים, אז לא במקום שבו האקלים בעייתי באופן מיוחד, ועדיף במקום שבו כרגע האקלים טוב יותר ויש עניין בכדורגל (כלומר בכל מקום אחכ מלבד ארהב). עם זאת, לי כאוהד ריאל שרק חיכה לראות את הקבוצה חוזרת לעניינים אין יותר מדיי חרטות שהקבוצה משתתפת בטורניר, בטח כשלוקחים בחשבון שהקבוצה הכניסה 50 מיליון יורו בינתיים.

האם יש “הכרח” שהטורניר יתקיים באותה מדינה (או מדינות) שמארחת את המונדיאל שנה לאחר מכן? כי אם כן, בהצלחה לכולם ב-2033.

לא שספרד-פורטוגל-מרוקו קרירות בתקופה הזו של השנה, אבל עדיין…

אל הילאל הפתיעה אותי לטובה כבר מול ריאל, אבל לא ידעתי אם זה יותר היא או החולשה של ריאל עם שאריות אנצ’לוטי. כנראה שהקבוצה הזאת באמת חזקה באופן חריג. איכשהו נראה שהחבר’ה האירופאים שם הרבה יותר חדורי מוטיבציה מהקבוצות האירופאיות. הייתי מצפה שהם יהיו באווירת פנסיה. אולי הסעודים מסממים אותם.

פתאום האמירות של רונאלדו על חוזק הליגה הסעודית קצת פחות מגוחכות.

תקטין אותו בחצי מהכמות ל-16 קבוצות ( 4 אירופאיות, 4 דרום אמריקאיות, 2 צפון/מרכז אמריקאיות. 2 אסיה, 2 אפריקה, 1 אוקיאניה, 1 המדינה המארחת).

הקטנת הטורניר לשבועיים ולא חודש, אולי אם אפשרות אפילו להעביר את הטורניר לפגרת החורף, פעם ב-4 שנים ולא כל שנה וזה כבר יהפוך את הדבר הזה ליותר לגיטימי.