אליפות העולם למועדונים ::

יותר סיכוי שהטורניר ייערך בקטר עם 48 קבוצות, מאשר שיקצצו אותו. ומדברים על כך שאם ההצעה הקטרית תתקבל, הטורניר יתקיים בנובמבר-דצמבר ולא בקיץ.

אני בכל זאת מעדיף שייערך בספרד ומרוקו שמגישות הצעה משותפת.

אגב, בספרד יש איסור (או שמא נוהג) לא לשחק לפני 5-6 שעון ספרד בחודשים מאי-אוגוסט בגלל החום.

מה לגבי להקטין אותו ל-8?
1 אלופת אירופה
1 אלופת דרום אמריקה
1 אלופת צפון/מרכז אמריקה
1 אלופת אסיה
1 אלופת אפריקה
1 אלופת אוקיאנה
1 אלופת מדינה מארחת
1 אלופת עולם מכהנת

8 קבוצות, נוק אאוט מההתחלה, טורניר של שבוע.

מה לגבי הכסף שפיפ"א רוצה להרוויח, שזה היה הטריגר לטורניר הזה מלהתחילה?

זה בעצם מה שהיה כל עונה עד כה, לא שינית כלום חח
לא מפריע לי פורמט הטורניר הקודם שהפגיש את כל האלופות בסוף דצמבר כל שנה אבל בהנחה שפיפ"א רוצה קצת שוני אז נראה לי שההצעה שלי סבירה

מצד שני על מי אנחנו עובדים זה יהיה כמו שאור רשם, פיפ"א כבר מזמן רןאים רק כסף ושום דבר אחר

זו בדיוק הנקודה.
מציעים פה כל מיני פתרונות נכונים יותר ספורטיבית.

הרעיון מההתחלה היה מקסום של כסף ולכן כל מה שהציעו פה לא יקרה.

תגידו אם אל הילאל זוכה בטורניר (לא יקרה אבל נניח) אפשר לקרוא לזה החזר השקעות? כי את הטורניר הזה עם 100 מיליון דולר לזוכה ואת כל שאר הפרסים הכספיים מממנים הסעודים בשביל פיפ"א

בשביל השעשוע- זה בוודאי לא החזר השקעה, הגם שקבוצת אל הילאל “שייכת” לקרן ההשקעות הסעודית, כי מימון הטורניר אינו אקט השקעתי.

לא הבנתי ממתי מערבים עובדות נכונות בשיחה

הוא הסביר- מקרה חריג לשם השעשוע בלבד..

ידיעה טיפה מעניינת - בעקבות היכולת החלשה בטורניר, פורטו נפרדת ממאמנה(שהגיע רק בינואר) וגם מהמנהל המקצועי שלה, אנדוני זוביזארטה.

קצב מעולה בבאיירן - פסז’. היחיד שמעיב הוא השופט (שנראה אירופאי, לא בדקתי) ששורק על כל ליטוף. התרגלתי לשופטים ברזיליים שנותנים למשחק לרוץ כל עוד השחקן לא מת. תענוג ממש.

מוסיאלה גמר את העונה?
איך מתאוששים מקרסול כזה?

חחח אנטוני טיילור האנגלי, מצאת לך על מי לבחון קפדנות.
אחד החפרנים בשריקות

אמאל’ה מוסיאלה איזה פציעה נוראית
תמונה מחרידה

מבאס, איך חוזרים לשחק כדורגל אחרי דבר כזה במחצית השניה.

שבוע נוראי לכדורגל.

הפעם בערוץ הספורט שיש להם אינטרס לפאר את המפעל - צודקים. אחלה קצב, אין מנוחה לרגע. משחק שיוויוני לחלוטין, באיירן מינכן בתמונה לחלוטין ואין פערים כרגע. שני שוערים בכושר טוב עם הצלות נפלאות וחצאי מהלכים מצד שחקני ההתקפה המוכשרים. קינגסלי קומאן שהכריע את הגמר ההוא ב-2020 גם כן אחלה. ג’מאל מוסיאלה עובד מעולה ועושה הגנה אבל היה קצת רחוק מהשער לדעתי, וחבל שהפציעה המצערת הזו הוציאה את החשק להמשיך לראות, כמעט העברתי ל-12. ויטיניה חסר בפ.ס.ז’.

כולם יודעים איך מצטלבים חצאי הגמר ונניח ריאל מדריד תהיה שם - לא חושב שאנחנו טובים כרגע מבאיירן מינכן למשל. אגב, גם עוסמאן דמבלה וגם קיליאן אמבפה כמובן בקושי שיחקו. אולי זה הזמן שלהם..

כנראה פציעה רצינית מאוד לפי מה שראינו ולפי התגובות של השחקנים.

נחכה ונראה אבל נראה רע מאוד

בכל פעם שנראה שהוא אמור לעשות את הפריצה הגדולה, מגיעה פציעה כזו.
עוד פציעה קשה, עוד מכה מנטלית, עוד תקופת התאוששות, עוד ניסיון לבנות את כושר המשחק. זה לא נראה טוב עבורו.

טוב אמנם אנחנו עדיין רק ברבע גמר, אבל די ברור שהזוכה תהיה פסז’ או ריאל, מה ששם חותמת על כך שמדובר בטורניר שמשקף בעצם את ליגת האלופות של אופ’'א, מה שמייתר אותו לחלוטין.

:face_with_peeking_eye:
:crossed_fingers:t2:

אני קצת לא מבין בטורניר הזה מה השדרנים אצלנו רואים. הם לדעתי לא מבינים את החוקה או עיוורים.

במשחק של פלומיננזה נגד אל האלי היה שם צלילה ברחבה. הם התעקשו שהיה מגע. לא רואים שום זווית נורמלית ומה שכן לא מצביע על פנדל אלא על צלילה. עומרי אפק התעקש שהיה פנדל.

באיירן נגד פריז עכשיו לא היה שם שום פנדל, הם אומרים שהיה מגע פעמיים (!). לא היה כלום על מולר, בהחלטיות ״היה פנדל״

איזה רמה נמוכה אלוהים.