טריקים של מבוגרים - הת'רד הגזעי של טוטאל פוטבול

לדעתי זה נכון גם בדברים שהם לא מוצרי היגיינה. אוציא יותר על מעיל טוב או נעליים איכותיות שאני מכיר ונהנה מהן, למשל, כי אני יודע שהם גם יחזיקו יותר, וגם אני מרגיש איתם טוב יותר.

כן, אבל זה כבר עניין של תקציב.
אני קונה גם בגדים ונעליים טובים, אבל זה כי אני יכול, ואחרים אולי לא.
מה שמייחד את מוצרי ההיגיינה האלה, זה שאמנם שמפו טוב עולה פי 3 משמפו זבל, אבל בחשבון החודשי אתה כמעט ולא מרגיש את זה. שמפו 500 מ"ל מספיק לי לחודשיים, אז מה אם הוא עלה 30 שח במקום 10 שח של שמפו זבל? כל אחד יכול להרשות לעצמו, וזה חשוב לבריאות.

ברור, אבל בלא מעט מקרים הבנתי שלהוציא 700 שקל על מעיל טוב, שמחזיק 7-8 שנים, משתלם יותר גם כלכלית (בהנחה שיש לך את ה-700 האלו כרגע) מאשר להוציא כל שנה-שנתיים 200-300 שקל על מעיל שנהרס מהר.

לאורך שנים סבלתי מעור שמתקלף בבית השחי, שורף, משהו מזעזע. בסופו של דבר התברר שמדובר בדאורדורנט של אקס שהיה גורם לזה. הבנתי את זה במקרה לאחר שלא היה במלאי את הדאורדורנט שהייתי רגיל לקנות. אם אתם משתמשים בדאורדורנט הזה, תנסו לפחות אופציות אחרות.

דבר נוסף, לאורך שנים היו לי כאבים איומים באכילס כשהייתי עושה ריצה. קיבלתי המלצה על נעלי hoka, ומאז לא הסתכלתי לאחור. בתוך ימים הכאבים חלפו ולא חזרו. אני כבר משהו כמו 3-4 שנים עם החברה הזאת.
הנעליים נקרעות לי דיי מהר, מחזיקות משהו כמו 8 חודשים, אבל אני גם לא חס עליהן אם להיות כנה. שווה את הכסף.

איך הטעם של הדבר הזה? פעם השיננית שלי המליצה לי על משחת שיניים אבל היה לה טעם כזה מסריח ששמתי אותה כמו שהיא בזבל.
אני לא סובל מדלקות בחניכיים אבל גם מרגיש מטומטם שאני לוקח את המשחה הראשונה שנופלת לי ליד.

נייטראלי, קצת מתקתק אפילו.
אני שונא מנטה, זה ההפך הגמור ממנטה.
זה ללא SLS, הפה לא מתמלא בקצף כאילו אתה הולך למות.

לגרגר שמן קוקוס אחרי הצחצוח גם עוזר להגן מדלקות… ייתן לך עוד שכבת הגנה.

מההההה?

לא לגמרי הבנתי אם אתה לא מסכים, לא הבנת מה כתבתי, או שזה סתם מפתיע אותך העצה שנתתי?

אם כבר דברים של מבוגרים, אז עד הסוף.
כתוצאה מנסיבות החיים, אני מוצא את עצמי מעל קרש הגיהוץ פרק זמן לא מבוטל. למישהו יש איזה מגהץ “קסם” להמליץ עליו? כזה שעושה מקסימום עבודה במינימום זמן ועצבים?

עוד עניין - יש פה פיד מכונות קפה? מתלבט בין שתי מכונות פשוטות יחסית של נספרסו.

העצה הפתיעה אותי. לא ידעתי את זה.

אומרים שהחומר רעיל ברגע שזה נשרט.
נירוסטה לא נדבק אם אתה מחמם את זה מספיק.

אז בדומה לטיטי החלטתי לנסות גם לא לשתות חם היום.

בדרך כלל באזור השעה 13:30-14:00 אני מרגיש עייפות וחייב לנוח צהריים, זה גם השעות של אחרי ארוחת הצהריים שאז בא רק לישון. בדרך כלל אני גורר את השעתיים האחרונות שלי בעבודה חצי קלאץ’, בא הביתה ונזרק למיטה לאיזו חצי שעה - שעה, אחרת אני לא מתפקד.

היום היה לי יום עמוס מבדרך כלל (אולי שמתם לב שפחות חפרתי - לא היה זמן לבזבז היום), הרבה לחץ, ובכל זאת לא הייתי עייף היום כלל. זה מאוד לא אופייני בשבילי.

קצת מוזר לא לשתות חם בבוקר, אבל איך שהרגשתי היום מסקרן אותי מספיק כדי לבדוק שוב את הנושא לעוד מספר ימים.

אני עוד יום עבר ועדיין אין צרבת ולחצים בחזה :crossed_fingers:

גם אם מחממים אותו מידי. יותר מ250 מעלות לדעתי.

היו לך כאבי ראש מהורדת הקפאין, או ששתית קפה קר? או שאתה לא שותה הרבה קפה בכללי?

לא שותה קפה כלל, רק תה. אמנם יש קפאין בתה אבל הייתי שותה אותו מאוד חלש.
אני לא יודע למה זה עזר ואם זה בכלל עזר, בסך הכל יום ראשון שניסיתי את זה. אני אמשיך עוד כמה ימים בניסוי כדי לחזק את הקשר בין הפסקת השתיה החמה לערנות המשופרת, ואם זה אכן יעבוד אז ננסה להבין גם למה זה עזר.

אני גם החלטתי לנסות לא לשתות חם.
התחלתי היום, בינתיים לא מרגיש שינוי. ניתן לזה צ’אנס עד ראשון.

נשרט עמוק עד שמגיעים לחומר בסיס. אני זורק את המחבתות הרבה לפני.
אני גם מאמין בתוי תקן.
אני חושב שניירוסטה זה גם ציפוי. לך תדע מה יש בפנים ואיך החום משפיע על זה.
אם אתה רוצה משהו בריא, תקנה מחבת ברזל יצוק. זה שוקל טון, הכל נדבק, קשה לשטוף, יקר, אבל יכול לשרת גם את הנכדים שלך.

אם כבר מדברים על תה - לטובת אלו שעוד שותים ולא נכנעים ללחץ החברתי של העייפים - הפסקתי לקנות תיונים ואני קונה רק עלים מיובשים מחנויות תה. אני מאוד אוהב תה יפני ומוצא בארץ בחנות “פלה די תה” (יעני פאלאס של צרפתים), אבל יש גם הרבה באינטרנט בזול יותר.
קודם כל מבחינת טעם - זה לא סתם עשר רמות מעל תיונים, זה פשוט מוצר אחר. אני כבר לא מסוגל לשתות תיונים של ויסוצקי או סרמוני, אפילו את אלו של הביוקר. בעבר הייתי מביא תיונים מאנגליה, ועל אף שהיו טובים משמעותית מהתיונים הנפוצים כאן, גם הם לא מתקרבים לרמה של עלים איכותיים.
מבחינת מחיר - יש מגוון מחירים מאוד רחב. בתה היפני ראיתי מחירים שנעים בין 70-200 ש"ח ל-100 גרם. יצא לי לקנות בעיקר את הזולים יותר ואני קונה שתי אריזות של 50 גרם. הכמות הזו מספיקה לי לבערך חודשיים, ואשתי ואני שותים באופן כמעט יומיומי ומארחים בסופ"שים. מכינים יותר מכוס אחת מכל “מנה”. יוצא שבחודשיים אני מוציא בערך 100 ש"ח על תה, אם להיות נדיב, בעוד חבילת 20 תיונים של ויסוצקי עולה 20 ש"ח. בשתייה קבועה העלים יוצאים זולים יותר והאיכות הרבה הרבה יותר טובה.
החיסרון הוא שצריך להשתמש בכלי כדי להכין תה, וזה לוקח כמה דקות בניגוד לתיון. כשמדובר בכוס אחת בלבד זה קצת קאדר. שווה את זה בעיניי.

כן כן אני אוהב כדורגל אנגלי ותה איזה צירוף מקרים

אם עושים למחבת סיסונינג נכון כלום לא נדבק והיא הופכת להיות כמו נונ-סטיק.
גם הקטע של הנקיון הוא די מיתוס.. מנקים רגיל רק לא משתמשים בסבון.

בגדול אין כלי טוב יותר כדי להכין סטייקים, גם לא גריל (מחילה מראש מחבורת הארגנטינאים)

אני קונה גם יפני וגם סיני ורץ על זה בחורף
עושה את זה ב 70 מעלות, ואז שם את הקנקן על משטח ששומר אותו חמים

מנקה עם ברזלית ואז מחזיר לכיריים לייבוש וחיטוי

מקבל את עמדתך המבוגרת

אם זה בטעות נופל לי על הרגל אז קניזארס זה כמו צביטה לעומת הנזק שייגרם לי

ואם ברצינות, אז לתבשילים אני באמת עובד עם הסירים הכבדים. הבישול אחיד יותר וההגשה רומנטית