דיון המושאלים ואקס המדרידיסטאס ::

הייתה לו אחת כזאת לויני בדקה וחצי שהוא שיחק אצלנו העונה.

נכון

גם בסרטון ביצועים שלו אני רואה כמה הוא מתסכל לעומת הכישרון שלו. אולי באמת לצרפת הוא יהיה טוב.

זו תמיד הייתה הבעיה איתו, כישרון עצום אבל פרא של שחקן. הוא צריך הכוונה שאני מקווה שבצרפת הוא יקבל אותה. צריך לזכור שהוא עדיין בן 19 בלבד.

אם הוא רק ילמד לא להעיף את הכדור לקיבינימט אחרי שעבר כבר את השחקן הראשון, או שהכדור לא יברח לו כל פעם בנגיעה קלה - הדריבל שלו ישתפר ב90% וגם יהיה מאוד קטלני

חבל שאצלינו חשבו על גרסיה בצד ימין לפני אנדריק, אני כן חושב שלאנדריק יש מה לתרום אצלינו. אם רק היו משקיעים בו בדקות כמו שהשקיעו במסטה או בויני כשהתחיל אצלינו (למרות שאז זה מקרה אחר לחלוטין) יכול להיות שהיינו מקבלים שחקן הרבה יותר בשל

מחלה ידועה אצל טינאייג׳רים,מה שחשוב כרגע זה שהוא מראה כישרון ומקבל דקות בליגה ברמה גבוהה יחסית.

האגדה קאסמירו שעזב את ריאל מדריד בקיץ 2022 כשחש מיצוי ועבר למנצ’סטר יונייטד - הודיע רשמית שיעזוב את השדים האדומים בתום העונה לאחר ארבע שנים (די חלשות בפן הקבוצתי כמובן), כפי שאומר חוזהו. גמר לעצמו את הקריירה בהחלטה להגיע לאולד-טראפורד? הוא מודיע באינסטגרם:

“לדעת מתי שלבים מגיעים לסיומם. לדעת מתי להיפרד כשאתה מרגיש שיזכרו אותך ויכבדו אותך לנצח. ארבעה חודשים לתת את כל כולי למען הסמל הזה ולמען המטרה שלנו. כבוד וחיבה נצחיים למנצ’סטר יונייטד ולאוהדיה הנפלאים. לנצח השטן האדום”.

הארי מגווייר וברונו פרננדש, השחקנים הבכירים ביותר בקבוצה, מיהרו להגיב ולחמם את הלב.

קאסמירו יגיע בקרוב ל-150 הופעות בקבוצה. בעונתו השנייה רשם שבעה שערים ב-51 הופעות שהן שיא קריירה. עד היום הוא זכה עם הקבוצה בגביע הליגה ב-2022-23 ובגביע האנגלי בעונתו השנייה, והפסיד בגמר הליגה האירופית אשתקד לטוטנהאם.

בחודש פברואר הוא יהיה בן 34 ומעניין לדעת מה צופן לו העתיד - זה מרגיש כמו ה-MLS או ערב הסעודית אבל באמת שאי אפשר לדעת. קאמבק לסנטיאגו ברנבאו? ברור ששחקן כמוהו חסר לריאל מדריד בכל דרך - המנהיגות, המלחמה, הניסיון - אבל לא נראה שזה אפשרי.

בקיץ ההוא התרעמתי על כך ששלחנו אותו במחיר מבצע למנצ’סטר יונייטד הנואשת שהייתה משלמת גם יותר, וגם הבעתי חשש שאורליאן טשואמני לא יהיה מספיק מוכן להיות היורש, עברו שלוש וחצי שנים והוא עדיין לא מוכן. זה לא יקרה לעולם אבל הייתי מחזיר את קאסמירו רק כדי שיעזור עם הניסיון שלו וילמד את כל הצעירים המטורללים שלנו על הגדולה של ריאל מדריד והחשיבות של ענווה, שאפתנות, רצינות. שינסה להבריג את הבורג לאדוארדו קמאבינגה ואולי הוא כן היה יכול לתת 20 משחקים בעונה. בכל מקרה גמר לעצמו את הקריירה עם המעבר לאנגליה.

קומו נותנת שישייה נגד טורינו, ניקו פז אומנם בלי שערים או בישולים במשחק הספציפי אבל שוב משחק מעולה שלו. השחקן הכי דומיננטי והמנוע של הקבוצה.

גרם לי לתהות בהתחשב שהם פחות או יותר על אותה עמדה:

ניקו פז vs. ארדה גולר? בהנחה שניקו היה מקבל את אותו הקרדיט כמו ארדה.

דרך אגב, גם חאקובו נותן משחקים לא רעים בכלל ועם הניסיון והביטחון שהוא צובר הוא יכול להיות אחלה של מחליף סטייל נאצ׳ו.

אנדריק עם שלושער…

הוא גם סחט את הפנדל,יכל להשתלב מעולה אצלנו😬

יותר כישרוני מויניסיוס ורודריגו ביחד. הוא שחקן 9 בכלל שמשחק מחוץ לעמדה בכנף. מלבד הכשרון הוא גם מאוד תזזיתי ומוסיף הרבה דינמיות וקצב למשחק. השאלה הגדולה היא האם יצליחו לגרום לו להרים את הראש מדיי פעם כי הוא מאוד אנוכי והאמביציה שלו לא אחת באה בעוכריו. זה החיסרון הגדול ביותר שלו לטעמי כי מבחינת הנתונים היבשים הוא פשוט כישרון עצום.

איך אני מחכה לעונה הבאה עם פז ואנדריק

בכל זאת - שלושער נגד האחרונה בטבלה לה 12 נקודות העונה. נחכה לעוד בשורות חיוביות.

בנתיים עם 5 מעורבויות בשערים

תראו עד איפה ההשפעה של פלורנטינו מגיעה, אפילו השופטים בצרפת מפחדים ממנו ונותנים פנדלים לשחקנים ששייכים לריאל

אמת, זה גם צריך להתווסף לספירה

קשה לומר כי פז משחק בקומו שמולה משחקים הרבה יותר פתוח מאשר מול ריאל מדריד.
אבל אני לוקח פז, קודם כל כי הוא שחקן בית. ושנית כי גולר כבר עונה 3 ולמרות המספרים העונה אני לא מרוצה ממנו בכלל. לא יציב
ראמון בלם מצויין כבר יש שמועות שכמה מהגדולות כבר רוצות להחתים אותו. כמובן שגם אותו הייתי מחזיר

חתם על חוזה ראשון. יש רגש כזה?

קליפ בונוס בלתי נשכח

עובדת בונוס: יום לפני שהוא נולד ריאל ניצחה את ציריך 5-2 (כריסטיאנו רונאלדו צמד, גוטי, ראול, היגואין). מרסלו ישב על הספסל.

סרטון חובה לפני שעוד פעם מתקיים פה דיון על קרוס. הוא נוגע בדיוק בנקודה למה קרוס בעצם נחשב לשחקן כל כך טוב כשעל המגרש הוא נראה כמו עוד שחקן סתמי.

בסרטון הזה הוא מפריך בצורה מתמטית את הטענות של “קרוס מוסר לרוחב”, “קרוס מאט את המשחק”, “הוא איטי ולא מתלכלך ולא תורם להתקפה”.

מאוד מומלץ למי שעד היום חושב שהשחקן הזה הוא בלוף, ובאמת רוצה לפתוח את הראש ולנסות להבין מה הוא פספס.