מרגיש שזה דיון על פרנקי דה יונג, מינוס כל הקטע של התארים הקבוצתיים.
חבר טוב אוהד מנצ’סטר יונייטד כתב לי בוואטספ: “מה עם מילה שלך על קאסמירו? - איזה אגדה הוא. יהיה לנו קשה להתאושש מהעזיבה שלו בתום העונה”. ואני עניתי לו: "אנחנו עדיין מנסים להתאושש (עזב את ריאל מדריד ב-2022).
הקשר הברזילאי של מנצ’סטר יונייטד בכושר נפלא לאחרונה ורוצה לסיים את תקופתו בשדים האדומים בצורה הטובה ביותר, ויש לו מניות רבות בתנופה העצומה שלהם.
בינתיים פרשן העבר ושחקן ליברפול אז ג’יימי קראגר, שאמר עליו ב-2024: “הכדורגל נטש אותו” - גם ידע לחזור בו ולהתנצל בפניו.
"עכשיו זה הוגן לומר שהכדורגל לא נטש אותו. בהתחשב במה שהוא מייצר העונה בפרמיירליג, ולא רק נגד פולהאם בבית, תחשבו על מה שהוא עשה בשבוע שעבר נגד ארסנל, במשחק בדרבי נגד מנצ’סטר סיטי…
“אני מודה - לקאסמירו יש את זכותו המלאה, אם הוא רוצה, לנקום ולומר לי: ‘תעזוב את הפרשנות לפני שיעזיבו אותך’. הוא בהחלט יכול להחזיר אחד מהם. צריך לתת לו קרדיט, הוא נראה כמו שחקן שונה לחלוטין, הוא במצב פיזי נהדר”
אנדריק עם עוד שער אדיר מעלה את ליון ל 1-0 בניצחון 2-0 בגביע.
כבר 5 שערים ובישול ב 5 משחקים.
מה לאלונסו היה עליו באמת לא מובן
היום אנדריק ביום פחות טוב,הורחק בדקה 60.
אתה מבין מה היה לאלונסו עליו…
אין מה להיות מופתע, טכני, מהיר עם בעיטה טובה, טוב בעיקר בשטח, אבל ילד טמבל.
תשאיר את החסרון שציינת בלי כל היתרונות ותקבל מסטנטואונו. לא ברור הקרדיט הבלתי מוגבל לעומת האפס קרדיט שאנדריק קיבל.
איזה חודש ראשון פנטסטי היה לאנדריק בליון - ממש התגשמות כל הציפיות ואף החלומות. לא רק שהוא נבחר לשחקן החודש של הקבוצה אלא לשחקן החודש בליגה הצרפתית, נזכיר שוב: בחודש הראשון שלו. בחודש הראשון שלו בליון אנדריק כבש חמישה שערים והוסיף שני בישולים בשישה משחקים וגם נבחר פעם אחת לאיש המשחק (ה-MVP).
אנדריק בהפסד 3-2 של ליון למארסיי.
משחק אדיר שלו,סיים עם שני בישולים,יכל לסיים עם 4 אם החברים שלו היו יותר מדויקים מול השער,יכולת המסירה שלו ממש מפתיעה אותי,נראה שכמעט הכל עובר דרכו שם.
שחקן טופ לכל דבר.
שנתיים התייבש פה בזמן שבברצלונה טיפחו את לאמין.
כשחתם היה נחשב לכישרון גדול מימאל.
יש לו את כל הנתונים להיות מהטובים בעולם, רק צריך לקבל קרדיט
מה שאהבתי בהנדריק שהרבה ראו בזה פה חיסרון-הוא לא סופר אף אחד. הוא ״אגואיסט״ במובן הטוב של המילה. הוא פשוט מחפש את השער תמיד, ולא אכפת לו השמות מסביבו.
צריך ועדת חקירה על כך. מילא היה מדובר באגף שמאל. מי יש לנו באגף ימין? אף אחד לא ברמה גבוהה. היה לו משחק גביע אחד לפני שהוא עזב. אמנם יריבה נחותה אבל היה הטוב ביותר בפער אצלנו. באמת לא מצליח להבין איך קיבלו החלטה כזאת.
האיש שהיה אחראי על הדיכוי שלו כבר לא איתנו.
אבל בכל מקרה כדי להרוויח מקום בסגל הנבחרת הוא היה חייב לשחק באופן רציף ולהוכיח את עצמו, אז מבחינתו טוב שיצא להשאלה הזו.
אמנם העונה לא נהנה ממנו, אבל עונה הבאה כשיחזור נקבל שחקן עם יותר בטחון ויותר נסיון.
איך הוא מתחיל להשתלב בהרכב הראשון (מה שרצוי שיקרה מבחינתי) זו כבר שאלה אחרת
אני לא בטוח שזה המאמן. מה שדיכא אותו זה אמבפה על העמדה שלו, והעובדה שכדורים לא באים אליו פשוט כשאמבפה וויניסיוס על המגרש. הוא לא קיצוני.
אלונסו העדיף את גונזאלו על פני אנדריק בצורה מובהקת.
אנדריק שיחק אולי משחק 1 בתקופה של אלונסו