כמה קאסמירו היה רוצה לרוץ לקהל הלבן של ריאל מדריד באיתיחאד גם כן אחרי ההעפלה לחצי גמר ליגת האלופות, גם אם לא יגיד זאת. אתמול בלילה התראיין האקס האהוב שנראה די אבוד במנצ’סטר יונייטד, בתוכנית ‘אל צ’ירינגיטו’ ודיבר שוב על ההחלטה לעזוב, ה-DNA של ריאל מדריד ועוד.
ה-DNA של ריאל מדריד. “קשה להסביר את זה. זו קבוצה שעושה טרנספורמציה בליגת האלופות. יש לה את נקודת הכוכב הזו: הכדור של ארלינג הולאנד שפוגע במשקוף ויוצא החוצה… הקבוצה הזו בליגת האלופות היא משהו מדהים. ה-DNA מנצח. כן. אתה רק זוכה בליגה, למה לא זכית בליגת האלופות? זה ככה. הדרישה לא מתישה אותך, אתה תמיד צריך לדחוף. ככה זה לשחק במדריד, הלחץ הזה כל יום”.
הצפייה במשחק מנצ’סטר סיטי - ריאל מדריד: “סבלתי כאוהד מדריד. כמובן מדריד עברה אבל סבלתי הרבה בשבילה וביחד איתה. כבר ידעתי, לסיטי יש שחקנים טובים מאוד ומאמן מדהים, שיודע איך הוא משחק. מדריד התגוננה, התגוננה ושיחקה מאוד הגנתי. אני מאוד שמח עבור עמיתיי לשעבר”.
על כרסטיאנו רונאלדו וליאו מסי: “נהנינו ואנחנו לא מבינים מה מסי עשה, מה כריסטיאנו עשה. אנחנו לא מעריכים מספיק את מה שכריסטיאנו עשה בכדורגל ומה שהוא עושה, בשנה שעברה הוא כבש 50 שערים. מה אתה הולך להגיד על זה, שהוא שחקן עבר? וודאי שלא”.
על קיליאן אמבפה: “הוא אחד השחקנים הטובים ביותר בעולם כרגע, אם לא הטוב ביותר. מהיר מאוד, אינטליגנטי… יש לו צעד ראשון מבריק הוא חיה. הוא מזכיר לי הרבה את כריסטיאנו . הוא על המגרש, יוצר סכנה כדי להבקיע, הוא מריח את השער. אתה צריך להיות מודאג כי לעתים גם כריס היה לא טוב, אבל אתה יכול לדעת שהוא הולך להבקיע, גם נגד ברצלונה לא היה לו משחק טוב, הוא יוצא עם שני שערים”.
עזיבת ריאל מדריד: “ניצחתי וזכיתי בהכל וזה היה מדהים. זה לא שלא התכוונתי להמשיך ללחוץ, אבל רציתי דברים חדשים. לא נתנו לי לעזוב כל כך בקלות, אבל רציתי ללמוד שפה חדשה, לשחק בליגה אחרת. מנצ’סטר יונייטד הפגינה מוטיבצייה לצרף אותי והתנהגה נהדר מהיום הראשון. כבר ראיתי שהתקופה שלי במדריד נגמרה, הייתי בגיל טוב לעזוב, רציתי להמשיך לגדול. ההחלטה לא הייתה קלה בכלל, אנשים אהבו אותי הרבה. פקפקתי רק פעם אחת לגבי עזיבת מדריד למנצ’סטר יונייטד. זה היה יום שישי והכל נעשה. הייתי צריך להתאמן ולא התאמנתי, הדבר היחיד שחסר היה החתימה. אני הולך לדבר עם קרלו אנצ’לוטי והוא כבר ידעתי שאני עוזב, נכנסתי למשרד שלו. הוא מסתובב ובכה אמר לי שהוא לא רוצה שאעזוב, שהוא אוהב אותי מאוד… ושם פקפקתי כי אני יודע שאוהבים אותי מאוד. אבל כבר נתתי את המילה שלי ליונייטד וזה יותר חשוב מהכל”.