זינדין זידאן :: שוב עוזב אותנו :(

מסי בנבחרת לא נמצא יותר בהתקפה, הוא משחק “10” קלאסי כמו זידאן בצרפת, כשרק שני קשרים מאחוריו ולא שלושה כמו בבארסה. ממסי מצפים להיות זה שרשום בסטטיסטיקה בנוסף ללבוא לקבל כדור, לבוא לנהל משחק ליזום ולייצר מצבים. זה ההבדל הגדול.

גם ממודריץ’ לא מצפים להכריע את המשחק בעצמו ולייצר מצבים משמעותיים וזו הסיבה שאפשר להשוות את רמת הציפיות ממנו לזו של זידאן ולא לזו של מסי.

ואכן מסי לא הצליח בנבחרת רוב הזמן לבשל או להבקיע בנוק אאוט מונדיאל, זו הסיבה שהוא מחוויר ביחס לעצמו ולא ביחס לזידאן, כי שהנבחרת משחקת יותר טקטי והוא רק מנהל משחק, משחרר לחץ ונותן כמה פסים גדולים- לזידאן זה מספיק ולמסי לא.

זידאן הוא אחד מהקשרים הגדולים שהיו וצריך להיות משווה לשחקנים מסוגם של מודריץ, צ’אבי, אינייסטה או אולי קאקה (אני מסכים ששם הוא מדורג ראשון), רשימה של שחקנים גדולים אבל לא כאלו שטוענים לכתר וגם לא קרוב.

זידאן השחקן האהוב עליי בהיסטוריה אבל אם משתמע שאני חושב שהוא יותר טוב ממסי או כריסטיאנו אז לא כך הדבר.
בעיניי הוא בטופ 5 בטוח, אבל ההודעה הקודמת שלך היא זלזול נטו בזידאן כדי להאדיר את מסי ובגלל זה הגבתי.
הביקורות והציפיות להצלחה מזידאן בשיאו היו די דומות לשל מסי גם אם מעט פחות, כל ניסיון להפוך אותו לצ’אבי והשאר מגוכחת וחוטאת לאמת. זה שלא חיית את זה באותה עוצמה כמו עם מסי כנראה משפיעה על השיפוט שלך כלפיו.

לא הבנתי למה זלזול, אני עומד על זה שלבוא ולתת לי את המשחק של זידאן נגד ברזיל כדוגמא למשחק קלאסיקה שאין למסי בנבחרת זו בדיחה (בניגוד למראדונה נגיד).

מעבר לזה אמרתי שהוא כנראה הקשר הטוב ביותר של של דורנו, וגם אם הוא בטופ 5 אז ההבדלי רמות בינו לבין המקום העשירי הרבה יותר קרובים מאשר למקום הראשון-שני שממנו הוא רחוק שנות אור.

איך הציפיות מזידאן בשיאו היו פאקינג קרובות לאלו של מסי, אם הקדנציה שלו בריאל הגלאקטית שכוללת אליפות אחת ב-5 שנים מול יריבות די בינוניות וליגת האלופות אחת, בתוספת למספרים בינוניים נחשבת להצלחה?

היחיד שחוטא לאמת זה אתה חבר.

זידאן נתן שנתיים גדולות עם מספרים מעולים (מה הטעם בכלל להשוות מספרים) והיה חשוב בזכייה באליפות ב-2003(אגב היה פצוע במונדיאל) מתוך החמש ובהמשך כל הקבוצה איבדה את האיזון בלי מקאללה, הכדור לא היה ברגליים שלנו. מה דעתך על המשחקים נגד יונייטד בהם בישל שער אחד רק? ואגב הוא עשה לברזיל קרקס וגם יצר מצבי הבקעה. זידאן היה נהדר במדי הנבחרת כמעט בכל המשחקים הגדולים ובחלקם כבש.

המשחק הכי טוב של מסי בנבחרת זה כנראה השלושער במוקדמות. מסי בנבחרת לא טוב לא רק ביחס לסטנדרט שלו אלא ביחס לשחקן על באופן כללי. דויד ויאה, זידאן, גם כריסטיאנו לדעתי לצד הכשלונות יש לו שלושער נגד ספרד גם אם שני גולים הם בדיחה. בגיל 19 בוא כבש בחצי גמר יורו נגד הולנד. וגם שחקנים שעשו טורניר ענק אחד לפחות: סניידר(2010), רובן (2014), מולר(2010). איך היה מסי בקופה אמריקה? גם כן “רע רק ביחס לסטנדרט שלו”?

זו דוגמה טובה. גם אם היגוואין כובש מסי בטח לא היה נחשב בעיני לווינר עצום. ראיתי כמה כאלה בחיי כדי להבין שהוא פשוט לא חלק מהמועדון הזה. מצטער, אבל הוא לא החיה התחרותית שמתעוררת ונהיית יותר טובה בדיוק מתי שכולם בלחץ. אין לזה קשר לסטנדרטים בהם הוא נשפט. ווינרים יש גם בשכונה, כאלה שלא רק שהם שונאים להפסיד, הם גורמים לכל השאר (כולל היריב) להרגיש שהם בלתי מנוצחים. מלון וסטוקטון ידעו שכדאי להם לקחת משחקים בתחילת הסדרה כי זה פשוט בלתי אפשרי לנצח את ג׳ורדן במשחק שביעי. בחיאת, מה למסי ולתכונות האלה? הוא זולל תארים כי הוא ברמה אחרת, לא רואה למה צריך להוסיף לו עוד תכונות שלא כל כך קיימות אצלו. הוא יכול להיות טוב בכדורגל יותר מכריסטיאנו וראמוס, למשל, אבל אין לי שום ספק ששניהם ווינרים ממנו. תקרא לזה תחרות שירה, אני קורא לזה ניסיון חיים.

על סקאלה שבקצה אחד שלה יש את ג׳ורדן ובשני הקטור קופר הייתי מציב אותו בין נקודת האמצע לבין קופר.
אגב, בחירת המילים שלך מעידה כמה אתה משוחד:

מבחינת כריזמה ולהטריף הוא לא מנהיג כלל, אפילו לא גרם.

אחדד: אני כמובן מסכים שמסי הוא לא מהסוג שמטריף וכו’ בשום צורה. התכוונתי שהוא לא מנהיג גדול בגלל הדברים האלו, אני כן חושב שמתוקף מעמדו הוא כן סוג של מנהיג ואחד שכן מקשיבים לו והולכים אחריו אם ירצה או לא.

מבחינת תכונות מנהיגותיות מולדות שלא קשורות למשחק אין לו את זה בשום צורה, אם זה לא היה ברור.

לגבי השאר, @Raulito-7, יש בעיניי הרבה סיבות לכך אבל לא אתרץ ורק אגיד שמסי היה חלש מאוד בקופה האחרונה פרט למשחק מול ברזיל בכל סטנדרט, פשוט לא שיחק טוב נקודה. אשמח את דעתך לגבי מונדיאל 2014 של רונאלדו (או גם 2010 אם אתה מתעקש) או מונדיאל 2002 של זידאן, אבל כמובן שטורניר חלש של מסי מושך הרבה יותר אש מאשר של כל אחד אחר.

מעבר לזה אתה רק מחזק את דבריי- הטורנירים של רובן ב-2014 ושל זידאן ב-2006 הם דוגמאות מצוינות לטורנירים שבעיניי שווי ערך למונדיאל של מסי רק שאצל מסי זה נתפס כאכזבה ואצלם הישג כביר, כפי שאמרתי- סטנדרטים שונים לחלוטין. דויד ויאה זו בכלל דוגמא מצחיקה כי הוא היה החלוץ של הנבחרת הכי טובה ומשומנת בהיסטוריה, תחשוב מה היה קורה אילו מסי היה לובש את מדי הלה רוחה בתקופה הזאת. לגבי רונאלדו- עדיין לא ראיתי אותו נותן טורניר אישי יוצא דופן שמסי לא נתן.

לגבי זידאן בריאל, ביחס למה שהתרגלנו ממסי ורונאלדו התקופה שלו בריאל לבטח היא לא הצלחה גדולה ואם אתה מודד את זה רק בגלל שזכה וכבש בגמר צ’מפיונס ובעוד כמה משחקים גדולים אז אשמח לתגובתך מדוע גארת’ בייל נכשל בעיניך בריאל מדריד. ההנחה היחידה שאעשה לזידאן היא בכך שכל שחקן נמדד ביחס לתקופתו, וביחס לתקופתו אפשר לומר שהוא עשה דברים יפים בריאל.

@whykds, אני שמח שנתת את הדוגמא של ראמוס ורונאלדו כווינרים שלך מכיוון שאני מוצא המון קווים מקבילים אצל שניהם- כח רצון מאוד גדול והמשחק שלהם מבוסס ברובו על אטרף ובאופן כללי סגנון מאוד פראי, זה יכול להיות מאוד יעיל במשחקי נוק אאוט שאין מה להפסיד או בכלל בדקות אחרונות במשחקים (אחת הסיבות שריאל כקבוצה בשנים האחרונות הייתה עושה יותר רמונטדות מבארסה תוך כדי משחקים גם בליגה זה כי היא הייתה משתגעת ובארסה אוהבת לשמור על הסדר והסגנון שלה ויהי מה).

ואכן בהרבה מקרים ראמוס יעלה לנגיחה כמו חולה נפש וינצח את המשחק ומהצד השני הוא גם יכול לאבד את הראש בקלאסיקו ולקבל אדום חסר אחריות בגלל הטירוף הזה. למטבע יש שני צדדים אבל אני פשוט לא חושב שהוא קשור לעמידה בלחץ או דברים מהסגנון הזה.

אגב, גם הקבוצות של פפ משחקות באותה הצורה כל הזמן וניתן לראות שזה פוגע בהם לפעמים במשחקי נוק אאוט כשהדברים קצת משתבשים והם ממשיכים לשחק באותה צורה ולא משתגעים על המגרש, כי ככה הם רגילים. אז מסי הוא שחקן שחונך וגדל על האסכולה הזאת וככה הוא משחק גם אם לפעמים זה יכול להוות חסרון במשחקים מסוימים. אם ההגדרה של ווינריות בעיניך זה הטירוף הזה של ראמוס ורונאלדו אז אני מקבל.

דבר אחרון- את הקטור קופר ראיתי שדירגת כלוזר הגדול ביותר וגם הוא בדיוק כמו מסי, דו קרב פנדלים אחד שאפילו לא תלוי רק בו והוא לא היה מדורג בתחתית שרשרת המזון שלך. בחיים צריך גם מזל.

גמר המזרח 1989/90 משחק 7:
דטרויט פיסטונס 93 - 74 שיקגו בולס
מייקל ג’ורדן הגדול קולע 31 נק’ (פחות מהממוצע שלו בפלייאוף) ורואה את גמר הNBA מהבית. לאן נעלמה הווינריות?

גמר ליגת האלופות 2008/9
שחקן מברצלונה בגובה 1.69 “ללא משחק ראש” נוגח מעל ואן דר סאר ההמום, ועוד לפינה הנגדית. איזה לוזר.

נמאס מהתוויות והנרטיבים השטותיים האלה

1. 89 זה עוד לפני שלג׳ורדן הייתה טבעת, לא יודע מה הטיעון משרת
  2. אפשר להמשיך את הדיון הזה לנצח, בטח במסגרת של פורום. ברור שאי אפשר למדוד זאת בקריטריון מדעי, אבל בסופו של דבר מבחינתי מתישהו זה מגיע לגבול גניבת הדעת. מי שראה את ג׳ורדן בלייב יודע שהוא היה ווינר, לא יעזור. איפה אתה שם פה את מסי? כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה. אני יודע מה דעתי

איזה שטויות שאי אפשר לנצח את מייקל במשחק 7.
הוא פשוט אף פעם לא שיחק משחק 7 בגמר כדי שנוכל לדעת :slight_smile:

יכול להיות שלך נמאס אבל ככה התקשורת והראש של רוב אוהדי הספורט עובד…

ג’ורדן לא יזכר בגלל אותו גמר שהוא הפסיד, מה שנחקק בראש האוהדים זה התמונה שלו נשען על סקוטי פיפן אחרי שעלה עם שפעת וחום גבוה והביא אליפות, או המהלך האחרון שלו בבולס כשהוא גורם לשחקן יוטה ליפול על הפרקט אחרי הטעיה ג’ורדנית ואז עולה בנונשלנטיות לג’מפשוט ומביא אליפות.

בכדורגל התמונות שנחקקות בראש האוהדים (בעזרתו הנדיבה של התקשורת) זה דברים שקורים במונדיאלים, לעד כולם יזכרו את הנגיחה של פלה בגמר נגד איטליה ואז איך שהוא קופץ על שחקן ברזילאי עם יד ימין למעלה, או את הזזת הכדור שלו בשער של קרלוס אלברטו.
יזכרו את משיכת הכדור של קמפס בשער הראשון בגמר נגד הולנד ואת הדריבל הכוחני שלו בשער השני.
יזכרו את הצמד של רונאלדו והתסרוקת המטומטמת שלו.
וכמובן שאני לא צריך להזכיר למה יזכרו את מראדונה.

למסי לצערו אין רגעי מונדיאל, בגמר היחיד שלו הוא היה מאוד חלש והיה לו אפילו טורניר שלם בלי שער אחד, אז כן זה מאוד יוריד מהמורשת של מסי כשידונו מי היה השחקן הכי טוב בהיסטוריה עוד 30 שנה, זה לא הופך אותו לשחקן פחות טוב, אבל ככה עובד המוח האנושי(בעזרתו הנדיבה של התקשורת).

והמטרה שלנו בפורום מהסוג הזה היא לדון על הנושאים בצורה קצת יותר מעמיקה ולשמוע מגוון דעות מעניינות. את זה שרוב העולם זוכר תמונות נקודתיות זה ברור, אבל לא לשם כך התכנסנו.

אני מאוד נהנה לשמוע את הדרך השקפה של @whykds גם אם הוא חושב שאני משוחד, אחרת היה משעמם.

לא בטוח שהכלל הזה חזק כמו שעושים ממנו, וברור שכל השפעה שיש לו הולכת ופוחתת. פעם תהילת עולם היתה תלויה בהישגי המונדיאל כי פער הרמות מהמועדונים היה הרבה פחות משמעותי (אם הולכים מספיק אחורה יכול להיות שאפילו התקיים בכיוון השני), ובעיקר - רמת החשיפה של המונדיאל היתה היסטרית ביחס לליגת האלופות\גביע אירופה ובטח שהליגות. ברוב מדינות העולם, אם לא ראית משחק של פלה\קרויף\מראדונה במונדיאל - סביר שלא ראית אותם כלל, או מעט מאד.

המצב היום שונה דרמטית בשתי החזיתות הללו, והתהילה בהתאם. לראיה - מי יהיה מאריו גצה בעוד 10 שנים? כמה אנשים מכירים את אינייסטה לעומת מסי\כריסטיאנו? המונדיאל עדיין אירוע ענק עם השפעה דרמטית על התודעה של “האוהד המצוי” (כמו עם אמבפה במונדיאל האחרון נניח), אבל המגמה ברורה.

המגמה ממש לא ברורה.
עדיין אתה שומע על שמסי לא גדול כמו מראדונה כי הוא לא זכה בתואר נבחרת, אפילו שמסי כובש פי מיליון ממנו, זכה בהרבה יותר אליפויות וב4 גביעי אלופות (שכל אחד שווה הרבה ממונדיאל), שאם אני לא טועה למראדונה אין אפילו אחד.

כלומר קיימת מגמה חלקית, מצד אחד פערי הרמות גדלים וגדלים ומצד שני ההערכה שהשחקן מקבל נשארה כמו שהייתה לפני 40 שנה.

מסכנים שחקנים כמו מסי ורונאלדו שהטעות היחידה שלהם הייתה שההורים שלהם לא היגרו למדינה עם נבחרת טובה יותר. לכן למרות שהם טובים פי מיליון מכל המראדונות והפלאים למיניהם והשיגו הרבה יותר בקריירה, הם יזכו לפחות הערכה.

כלומר יש מגמה ברורה… לא אמרתי שהיא משפיעה רטרואקטיבית על המעמד ההיסטורי של שחקנים. אין שום דבר שעושה את זה, פרט לשחקן גדול יותר שמגיע מאוחר יותר (תשאל את ראול). השאלה שאתה צריך לשאול היא מה היה קורה לו מראדונה היה מציג את הקריירה שהציג בימים האלה (אגב - העובדה שלא לקח צ’מפיונס לא אומרת שלא היו לו הישגים ברמת המועדונים), ומסי להפך. אפשר גם להסתכל על די סטפאנו כדוגמה למישהו עם קריירת מועדונים מזהירה שמעמדו ההיסטורי נפגע הרבה יותר מזה של מסי בגלל חוסר בהישגים בינלאומיים (אם כי הכישלון שלו בנבחר(ו)ת הרבה יותר משמעותי).

whykds, מי יותר ווינר בעינך, שחמטאי טוב שבונה את הההפסד שלך לאט מהתור הראשון או מתאגרף-על שמוצא את השניה הנכונה בה אתה לא מוכן, מתעלה, ושולח לך שמאלית לפרצוף?

אני חושב שאצל מסי זה מעבר לזה שהוא לא זכה במונדיאל, הוא אפילו לא זכה בקופה! ובנוסף לזה, החמיץ פנדל בגמר הקופה, נעלם ב3-0 מול קרואטיה, החמיץ פנדלים במונדיאל, לא כבש שער אחד בנוקאאוט במונדיאלים… יותר מדי הישגים שליליים שהם מעבר ל"לא זכה במונדיאל". זה משהו חדש שהוא סיגל לעצמו, בערך מאז ההפסד מול צ’ילה, שהוא פשוט בורח מהכדור במשחקים החשובים וכשלא הולך. זה כבר הרבה מעבר ל"לא עומד בסטנדרטים של עצמו", זה פשוט נהיה מוזר לראות אותו. בתור אחד שאף פעם לא חיבב אותו, בשנים האחרונות אני יושב דיי רגוע כשאני רואה את ארגנטינה, אני יודע שמסי כבר לא מנסה.

עם זאת, אני מסכים עם אסף על הבדלי רמת הציפיות בין מסי וכריסטיאנו לבין כל שחקן אחר ששיחק אי פעם. ובדיוק ככה, רונאלדו צריך להתנצל אם הוא רק כובש שלושער בחצי ולא כובש בגמר, למסי זה לא מספיק רק לכבוש צמד מול ליברפול בחצי, הוא צריך גם לשים את ה4-1 בגומלין. לא היו שחקנים עם רמת ציפיות מטורפת כזו בהיסטוריה ורק בגלל זה אין לי ספק שהם ה2 הטובים/גדולים בכל הזמנים.

אתה כנראה לא קורא מה שאני כותב (או רפרפת על כל הדיון) ואתה ממחזר את מה שדור אמר. אני כבר התייחסתי לאותם דברים ואעשה זאת בפעם האחרונה (פעם הבאה הודעה ממוחזרת כזאת תמחק):

את כל ההישגים השליליים שרשמת למסי אתה יכול גם לרשום לרונאלדו, חוץ מזה שפורטוגל ניצחה גמר יורו אחד וארגנטינה הפסידה גמר קופה, בעיניי יותר מזל/חוסר מזל מכל דבר אחר.

ולכן, כל עוד אתה מתייחס רק להישגים השליליים האלו של מסי במונדיאלים בעוד מאלו של אחרים אתה מתעלם (גם רונאלדו החמיץ פנדל חשוב במונדיאל וביורו, לא כבש שער נוק אאוט אחד וגם לא בישל בניגוד למסי, לא עבר שלב בתים ב-2014 בבית לא מסובך), אני אמשיך לטעון כי הוא נשפט בסטנדרט אחר.

קודם כל, בגישה הזו לא בא לי להמשיך את הדיון, לא באתי למחזר מה שמישהו אחר רשם וגם הסכמתי איתך ברוב הדיון בהשוואה של מסי מול זידאן, רק רציתי לחדד נקודה לגבי מסי, מוזמן למחוק אם אין לך כוח להגיב או לא לענות.

ולעניין, אם אתה לא רואה הבדל בין גמר קופה עם ארגנטינה לגמר יורו עם פורטוגל - נו, בסדר. אני כן זוכר למסי לטובה בנבחרת את ההגעה לגמר המונדיאל ואת הקופה הנהדר ב2018, אבל אין מה לעשות שגם בשני הטורנירים הטובים ביותר שלו: באחד הוא לא כבש שער נוקאאוט ובשני עבר בעיקר קבוצות מביכות והחמיץ פנדל בגמר.
ורק כי ביקשת להשוות מול רונאלדו - אני זוכר לרונאלדו לטובה את יורו 2012 (עף מול ספרד בפנדלים - פה לא מדובר בחוסר מזל?), המונדיאל האחרון שבו שיחק טוב, הזכייה שלו השנה בגביע האומות, יורו 2016 כמובן וגם אפשר לדבר על מונדיאל 2006 ויורו 2004.
ובעיקר, זכורים לי המשחקים שלו מול צ’כיה, שוויץ, הולנד, וויילס, הונגריה, שבדיה, ספרד… שלמסי פשוט אין כאלו בנבחרת.

ובכלל, לא התייחסתי לרונאלדו, מה שקורה למסי בנבחרת ארגנטינה מזכיר לי יותר את מה שקרה לטורס כשעבר לצ’לסי, ושוב, אני מדבר רק על השנים האחרונות. דווקא עד לא מזמן ראיתי את מסי כאחד ה-ווינרים, אבל בשנים האחרונות כשהמשחקים מסתבכים משהו חורק גם בבארסה.

אתה פשוט משכתב את ההיסטוריה כרצונך מבלי להתייחס לעובדות, זה לא יאומן.

הבאת כאן מספר משחקים בהם רונאלדו סיפק מספרים בטורנירים או מוקדמות (שבדיה ושוויץ) והחלטת שלמסי משום מה אין. גם אני יכול לתת לך משחקים בטורנירים של מסי (ארה"ב בחצי הקופה, מקסיקו בחצי הקופה, פראגוואי בחצי גמר הקופה, שוויץ במונדיאל, ניגריה ובוסניה במונדיאל, או אקוואדור, קולומביה, צילה ואורוגוואי במוקדמות) שבהם הוא הצטיין וכבש/בישל, אני לא מבין מה זאת הטענה השקרית הזאת.

אתה טוען שמסי עבר קבוצות מביכות בדרך לגמר 2014 (לא חושב שהולנד ובלגיה מביכות אבל שיהיה), אילו נבחרות גדולות רונאלדו עבר בנוק אאוט חוץ מצרפת שהוא לא שיחק?

כל הודעה שלך מחזקת אותי רק יותר ויותר וקרב הבולבולים הזה לא מוביל לשום מקום.

ההשוואה לרונאלדו היא מפני שמדובר באותו שחקן בסדר גודל בתפיסה העולמית, אבל הביצועים בנבחרת לאורך השנים לא שונים בתכלית, פרט לעובדה שפורטוגל ניצחה גמר אחד שארגנטינה לא. אפשר לטעון שזה הבדל מהותי (אני לא חושב) אבל פה מתחיל ונגמר ההבדל.

בנוגע למסי בארגנטינה מול טורס בצ’לסי- כאן זה כבר השיא- בהתחשב בעובדה שכל השחקנים בנבחרת ארגנטינה לאורך השנים פחות טובים ממסי (גם אם הוא ללא ספק פחות טוב משמעותית מהממוצע שלו, אך גם לדוגמא קון אגוארו שמפציץ בסיטי ובנבחרת פחות טוב משמעותית), והיותו של מסי מלך השערים והבישולים של ארגנטינה בכל הזמנים, ההשוואה לשחקן שלא פתח אפילו בהרכב בתקופות מסוימות ולא השאיר שום חותם בתקופתו פשוט מגוכחת ועוברת כל גבול.

המשחק נגד שוויץ היה בחצי גמר גביע האומות והוא כבש שלושער, המשחק מול שבדיה היה בנוקאאוט ישיר להעפלה לגמר המונדיאל - גם שם כבש שלושער. כשרשמתי שמסי עבר קבוצות מביכות, דיברתי על הקופה שם עבר את ארה"ב ולא זוכר מי עוד. במונדיאל רשמתי רק שלא כבש שער בנוקאאוט. וכן, עומד לזכות מסי המשחק שלו נגד אקוואדור וחצי הגמר מול ארה"ב. חוץ מזה, לא יודע על אילו משחקים מדובר ומשחקים במוקדמות מונדיאל לא נספרים אצלי.

ההשוואה מול טורס - לא אמרתי שמסי משחק ברמה של טורס, אבל בשנים האחרונות הוא משחק במין חוסר ביטחון בנבחרת שמזכיר לי את טורס.

ושוב - לא באתי להשוות בין רונאלדו למסי, זה באמת דיון ממוצה עד מאוד. פשוט הטענה שלך שלרונאלדו הישגים דומים בנבחרת למסי היא פשוט לא נכונה לטעמי.