זה ממש לא שייך לדיון על זידאן אבל אני חושב שמס’ הנקודות של יונייטד והמתמטיקה כאן היא בלוף גדול וזה קורה לא מעט. יונייטד הזו שווה אליפות ע"ח צ’לסי של קונטה בשנה שעברה נניח? ממש לא. גם לא ע"ח צ’לסי של מוריניו ב-2014/15 או אפילו ע"ח סיטי ב-2013/14. מעבר לכך, הקבוצה של פרגוסון בשנה האחרונה הפגינה אופי עצום וידעה לקחת משחקים בכוח בזכות הווינריות של ואן-פרסי למשל ואת הקבוצה הנוכחית אני לא רואה עושה זאת - לוקחת נקודות בכוח במשחק חשוב. הגישה של יונייטד במשחקי החוץ מחורבנת, נגד הגדולות הם לא עלו פעם אחת במטרה לנצח.
בכדורגל הנוכחי זה הולך ונהיה יותר קשה שמאמן מחזיק הרבה זמן בקבוצה אחת ובריאל מדריד זה תמיד היה אפילו עוד יותר קשה, אבל לא מאוחר לשנות משהו במועדון גם אם בקטנה, וראבאק, שנתיים וחצי וזהו? לא חשוב איך תסתיים העונה הזו - אני רוצה לראות את זידאן ממשיך(משוכנע שגם אם נובס הוא לא יפוטר) דל-בוסקה אימן כאן 3 וחצי שנים וזה נחשב שיא למעט מיגל מוניוס האגדי.
אני לא רוצה לשפוט את זידאן על פני פאריס וזה לא הוגן לסכם על סמך שני משחקים. גם בעונה גדולה שלנו היינו יכולים לקבל את פאריס ולהיות מודחים. כדור שלא נכנס - כמו שקורה פה ושם העונה, טעות שיפוט ועוד ועוד. הכישלון של זידאן הוא העונה בליגה.
אגב, לבנות את ריאל מדריד של אחרי עידן כריסטיאנו רונאלדו למשל זה חתיכת אתגר. וגם להחזיר את תואר האליפות בעונה הבאה או לבנות התקפה חדש כשרונאלדו על תקן המבוגר האחראי(מודע לכך שזה נשמע לא הגיוני). יש אמצעים לעשות את זה. וזידאן עדיין לא גוארדיולה שזכה ב-14 תארים ב-4 שנים ומתוכם פעמיים צ’מפיונס(V) ו-3 אליפויות.
צרפת תחכה לזידאן אני מניח, הוא מאמן צעיר שרק התחיל וזה לא חייב לקרות ב-2020 לצורך העניין. אלגרי בינתיים יובה. אולי פאריס? לא רואה אלטרנטיבות כל-כך מפוארות.
(לא חושב שיש קשר לשיפוץ הברנבאו למרות שברור שזה מתעכב. הלכו עם הכוכבים שלב אחד רחוק מדי ולכן לא בוצע רכש מרענן חדש. אני מחפש שחקנים טובים, לא תמיד צריך להשתולל בטריליון יורו. אסנסיו הגיע בגרושים והוא אחלה שחקן גם אם הוא לא יעשה את השינוי לבד. סתם דוגמא, גם עם אוזיל בקיץ 2010 ניצלנו פירצה שזו העונה האחרונה שלו בחוזה והוא הגיע בסכום נמוך).