אני חייב לציין שאני דיי מקבל את ההתפטרות של זידאן, בעיקר לאור היכולת שלנו בליגה מצד אחד, והזכיות המטורפות בצ׳מפיונס מצד שני.
אם זידאן היה מודח ברבע הגמר, ריאל כנראה הייתה מעיפה אותו, והיינו זוכרים את זידאן בצורה מאוד שונה, וכך גם אוהדי הכדורגל בעולם.
פרישה אחרי 3 זכיות רצופות באלופות, כשהסגל כבר לפחות שנה על אדים, היא החלטה לגיטימית לחלוטין ומציבה את זידאן אולי כמאמן הטוב בתולדות המועדון. וזה גם מה שזכור מזידאן, אחד הכוכבים הגדולים בתולדות הבלאנקוס והמאמן האלוהי שהאכיל אותנו בנצחונות על הבמה הטובה ביותר.
מצד שני, זידאן נתן קרדיט לשחקן עצלן ללא כל הצדקה, והוא החזיר לו במשחק וחצי טובים בכל שנה. לא על זה אתה מקבל 8 מיליון יורו בשנה ומקום בהרכב של ריאל מדריד, תסלח לי בנזמה.
לדעתי האופי של השחקנים שלנו מתאים יותר ל״התעלות ברגע האמת״, ולא מתאים לריצה לעונה שלמה. נכון שזכינו באליפות בשנה שעברה, אבל שלישיית ההתקפה, וגם רוב שחקני הסגל, כבר דיי שבעים, ויהיה קשה להמשיך שוב ושוב לזכות באלופות. אפילו אני אחרי הזכייה השנייה במילאנו, אמרתי שצריך ללכת על כל הקופה בליגה ולהתעלם מהצ׳מפיונס, בסוף זכינו בשניהם ועל זה אין לי מה להתלונן.
ריאל צריכה רענון, בעיקר בחלק ההתקפי, ויכול להיות שאו פרס או זידאן, לא קיבלו את זה. רונאלדו בייל ובנזמה, כל אחד מהסיבות שלו, לא מתאימים לריצה לעונה שלמה בליגה ובאלופות.
הבעיה היחידה שלי היא עם האלטרנטיבה, אני מאוד מקווה שהשמועות של ונגר לא נכונות, כי למרות שהוא הרבה יותר מעוטר מבניטז, אני צופה לו עתיד דומה מאוד עם החלפה בגוטי כנראה.
זידאן הוכיח שבקבוצות גדולות צריך יותר לנהל את הסגל ולהיות פיגורה מאשר כל דבר אחר, לכן אני לא כל כך מתנגד לגוטי עקרונית, למרות שהוא פחות כוכב מזידאן.
לא רואה את פוטצי׳נו מצטרף לאור החוזה שחתם עליו רק לפני כמה ימים, ומתנגד ליואכים לב לאור העובדה שהוא לא ממש בכושר ברמת קבוצות. הייתי רוצה לראות מאמן כמו קלופ, אם כי לא בטוח שזה יקרה. לוזר בגמרים? זה שטויות במיץ עצבניות, להגיע לגמר אומר שאתה ווינר, ולעשות את זה מספר פעמים עושה אותך גבר עוד יותר.