הבנתי ובדיוק לזה כיוונתי בהודעה שלי. כל האספקטים שאתה מעלה הם סטטיסטיים, ואפילו פשוטים - בישולים ושערים. לרונלדיניו היו פחות כאלה בסה"כ מכריסטיאנו בכל עונה נתונה. כל הסטטיסטיקות ההיקפיות אמורות לשקף בסופו של דבר את מטרת הקצה - לרונלדיניו היו הרבה מאד מסירות מפתח שלא התפתחו לשערים, לכריסטיאנו כמות אסטרונומית של מצבים שלא היתרגמו לשערים וכדומה. זה לא מנותק מכמות הבישולים והשערים שלהם, אלא גורם ישיר להן. בסוף, כשחקני התקפה, הם נמדדים בתרומה שלהם לכיבוש שערים.
נקודתית לרונאלדיניו היו יתרונות רבים על כריסטיאנו, אבל הדיון הוא לא נקודתי. הוא היה שחקן הרבה יותר “מגוון” או “שלם” אבל אני לא חושב שזה נימוק בהשוואה אבסולוטית, באף ענף - אם נחזור לסימולציית מי אתה בוחר לקבוצה שלך, קשה לי למצוא נימוק לא אסתטי לבחור את רונלדיניו בשיאו על פני רונאלדו. בקהאם הרבה יותר חד-גוני מלוקאס ואסקס (דוגמה מוגזמת, אני יודע), אבל הוא גם כדורגלן טוב בהרבה. אני מעריך את רונלדיניו מאד, בעיקר בפרספקטיבה של השפעה על המשחק ועל בארסה כמועדון, אבל מבחינת רמה מקצועית הוא פשוט לא באותו תחום דיון כמו כריסטיאנו, גם אם מתעלמים מ-longevity ועל אף שאני רחוק מלהיות מעריץ גדול של כריסטיאנו. אני אפילו אגדיל ואומר שהוא מעט אוברייטד - אם מפשיטים את האלמנט האסתטי, הוא לא עשה דבר שקאקא, למשל, לא עשה, ומעטים מזכירים את האחרון באותה רשימה עם כריסטיאנו.
אני מסכים שהדיון הגיע לאיזשהו מבוי סתום, אבל העמדה שלך לא עקבית - או שהמספרים לא מספרים את כל הסיפור (שזה לא ממש מתאים לסוג השחקן שהיה רונלדיניו, וגם לא לטיעון בהודעה האחרונה שלך) או שהם כן - ואז אין דיון.