יש גם הודעה רשמית באתר של בארסה.
הקונה זאת לא אותה חברה שסגרה עם בארסה לפני שבוע, אלא חברה אחרת ששייכת ליושב ראש של מדיהפרו שמשדרת את הליגה הספרדית בין היתר.
הבעלים מקורב ללפורטה והיה אחד האנשים שנתנו ללפורטה כסף כדי להיות נשיא.
לא שאני מתלונן, אבל אם אני הייתי אחד המשקיעים בחברה הזאת או חבר הנהלה, זה היה מאוד מעצבן אותי. הרי כולנו מבינים שהסטודיו הוא ארגון לא ריוחי במיוחד. בלשון המעטה. וזה מעורר סימני שאלה.
אבל היי זה לא פאקינג בעיה שלנו . שימשיכו כך. אני מקווה שביל גייטס יקום מחר בבוקר במצב רוח מרומם ויתחשק לו לזרוק איזה 100 מיליון אירו לברצלונה
הקמפיין של בארסה מניה מושתת כולו על היד החותמת. אם ברתומיאו היה ממשכן את הדברים האלה היו מתייחסים לנתונים מהצד השני. בגלל שלאפורטה חתם מתייחסים לזה כאילו זה כלום.
אני גם אשמח להסבר ממישהו שמבין.
למיטב זכרוני מהדיווחים שהיו, ברצלונה מאוד היססה עם המכירה השלישית(של הסטודיוס, שלכאורה לא מכניסים כסף. אני גם בספק שהיה ניפוח באמת של המחיר כי החברות המשלמות יודעות מה הן עושות).
זה לא ממש עולה בקנה מידה עם מה שאייל כתב פה. מה גם שהעונה האחרונה יותר מייצגת ממה שהיה לפני 4-5 שנים.
אני לא יודע מה לכתוב. חשבונות של 19\18 לא מעניינים היום אף אחד.
מה שבארסה מכרה הקיץ ידוע לכולם.
אני יכול רק להגיד שבחשבונות הרשמיים, בארסה סטודיוס ו BLM לא מופיעים כישויות נפרדות אלא ביחד עם עוד גופים. כל הגופים האלה ביחד מפסידים כסף, לא מרוויחים.
לא ברור למה בבארסהמניה מתיחסים לדיווח של עונת 18\19 כרפרנס. אפילו בדלואיט, כבר יש דוחות של 21\20.
תקן אותי אז אם הבנתי לא נכון. ההתייחסות לסטודיוס נעשתה כהתייחסות לקבוצת גופים שביחד הפסידו כסף. יכול להיות שהסטודיו לכשעצמו הוא רווחי, רק שאין פרטים עליו. נכון?
או שבארסהמניה טעו, או שהטיימס עדכן את הכתבה.
כרגע אומרים שם שייחקרו 20 קבוצות. לא רק כמה בודדות שצוינו על ידי בארסהמניה.
הכתבה בתשלום, אז יכולתי לראות רק את השורות הראשונות. כאן
לאט לאט גם אידיוטים גמורים כמו אבי מלר מתחילים להשתכנע בצורך של הכדורגל האירופי בסופרליג אחרי שנבח כמו אחרון האידיוטים השימושיים האנגלים לפני שנה וחצי כשזה התפוצץ,השביעיות של באיירן ופאריס מתחילות לשעמם את הרומנטיקנים סוף סוף…
מה אתה באמת רוצה להגיד לי שלא מעניין אותך לראות את באיירן דופקת שביעיה לאיזה בוכום בליגה הגרמנית בשם העלאק שויון ואתה רוצה להחליף את זה באיזה סופר קלאסיקו או דרבי לונדוני ? איזה אוהד כדורגל אתה…
אני חושב שנושא חיסול החוזה של ברייטוויט שייך לכאן ולא לת’רד הפנטזיות וההעברות.
כמו שהובא שם, רומרו אומר ש Barcelona will pay €2.5m to terminate Braithwaite’s contract, leaving a €3m salary margin.
בספורט אומרים שבארסה תשלם לו קצת יותר משכר שנתי כדי שיעזוב, ונוקבים בסכום של אותם 3 מיליון יורו.
היות ומדובר בכסף שיוצא מהכיס של המועדון, אני מניח שמדובר בסכומים ברוטו.
הדבר המפתיע ביותר פה זה השכר המאוד נמוך של ברייטוויט. שכר רגיל בבארסה הוא 10 מיליון ברוטו, וברייטוויט יושב על שליש מזה.
עדיין, לפורטה עשה טעות שלא מכר אותו אחרי היורו 2021. היה לו שוק, היינו מקבלים עליו כמה מיליונים והיינו חוסכים גם שכר של שנה שעברה וגם הפיצוי שנשלם לו עכשיו.
ברייטוויט יוצא איש עסקים ממולח ומגעיל, אבל משיג את מבוקשו.