לא צריך להיות גאון בכלכלה בשביל להבין שכל הצרות של ברצלונה היום (בגדול) זה ירושה מברתומאו. אנשים נוטים לשכוח את המצב של המועדון בנקודת ההתחלה שלאפורטה ירש מברתומאו והמצב היום.
את גובה השכר לאפורטה הצלית לצמצם באופן ניכר. אין פה אפילו על מה להתוכח על זה. אני חושב שאפילו את החוב שלנו הוא הצליח להפחית.
המצב הכלכלי שלנו היום הרבה יותר טוב ממה שלאפורטה ירש. אנחנו הרבה יותר קרובים לשפיות כלכלית מאשר כמעט פשיטת רגל, שזה היה הירושה של ברתומאו.
הביקורת שלי על לאפורטה זה בעיקר בתחום הספורטיבי שפה הוא מאכזב אותי ברמה קשה. מבחינה כלכלית הוא מצליח לשקם אותנו.
אני חצי חצי בקשר ללאפורטה. לצערי הוא כרגע הכי טוב לברצלונה. מבחינה כלכלית הוא עבודה טובה מאוד מבחינת הפרויקט הספורטיבי הוא אכזבה. לא נראה לי שיש כרגע אלטרטיבה יותר טובה ממנו.
רק בשביל ההדגמה :
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1670319602302337026
צריך גם להוסיף את מתיאוס פרננדס עוד החתמה של ברתומאו שעלתה לנו ביוקר . זה רק בקטנה.
מאיה למשל זה אחד שברתומאו החתים עם שכר של 4.5 וחצי מיליון אירו לא עשה כלום בבארסה ב השאילו אותו למילואים של ולנסיה וועכשיו הוא חזור אלינו ותקוע כמו עצם בגרון.
אז אני באמת לא מסכים הפעם עם דן, ברתומאו הוא לא ה"ביבי שלנו" או אחד שסתם מפילים עליו את כל הרע. לא צריך לאהוד את לאפורטה בשביל להבין את זה.
זה הפוך, גם בקדנציה הקודמת שלו הוא עשה עבודה כלכלית מדהימה ושיקם אותנו אז וגם היום אני מאוד מרוצה מהעבודה הכלכלית שלו, אבל בניגוד לקדנציה הקודמת, אני מרגיש שבפן הספורטיבי הוא לא עושה עבודה טובה מספיק, לא נותן גב מספיק לאלמיני נותן לצאבי לעשות מה שבא לו ובעיקר לא חושב יותר על טובת המועדון מאשר על סיפוק פופלסיטי של האוהדים עם נוסטלגיה לצאבי.
אם היו בחירות היום שהמועדון במצב יותר טוב, הייתי בעד ויקטור פונט.