ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

זה טוב או רע?

שיניתי את ההודעה שלי.
זה לא טוב ולא רע, כל עוד הכסף מגיע.
חשבתי שיש פה פיקנטריה נחמדה של מעורבות אישית של לפורטה, אבל כנראה שטעיתי ואין כלום.
סתם חברה אמריקאית גדולה שרוצה להיכנס לתחום אחר ממה שהיא עוסקת בדרך כלל.

בעקבות העיסקה עם אראמארק,ספורט והרבה טוויטרים חוגגים את החזרה לכלל 1:1.
MD מצנן את ההתלהבות ואומר שעדיין לא חזרנו ל 1:1.
זה הרבה יותר קרוב, אבל עדיין לא שם.
לטענתם, גם אם לה ליגה תמצא שהכל כשר, ה 40M האלה לא יספיקו. צריך גם למכור מישהו או להביא את הבונוס של נייקי.
הם לא כתבו כמה בדיוק חסר, ואין לנו שום דרך לדעת.

סה"כ מעודד. מהרבה בחינות.

יש עד ה-1/9. בגלל זה לא מדברים על זה.
כל עונה מגיעה לקצה ככה, זה המצב אצלנו.

אגב, יפה שהם באים בביקורת על בארסה בזמן שהם עצמם ליבו את הלהבות של ניקו וויליאמס לפני יומיים. איפה המודעות?

זה שבבארסה מאניה משנים דעות כל יומיים וחצי בהתאם למצב הרוח של המנהיג העליון - נכון מאוד. זה לא אומר שלא צריכה להיות ביקורת על ההנהלה, לפחות על הדברים שאנחנו יודעים שמתרחשים ויודעים שלא מתרחשים תחתיה.

אני חייב לציין שבא לי להקיא מהתגובות שם. אותם אידיוטים שהיללו את ברתומיאו וחגגו רכישות כמו דמבלה, קוטיניו וגריזמן בוכים על זה שצריך בחירות דחוף.

איך הולך המשפט של להחליף את העם?

“אי אפשר להחליף את העם, אז מחליפים את המאמן”

דווקא לאחרונה יש שם רוחות של ביקורת על לאפורטה.
המחמאות נעלמו מזמן.

דקו על המוקד מDay1.

סופסוף לאפורטה במוקד. רכב על ההצלחה של מסי ושל שאר החבר’ה מהקדנציה הקודמת שעטפו אותו.

הפעם בחר זבל של אנשים והתגלה במערומיו כשבארסה הופכת חוכא ואיטלולא באירופה רבתי.

מה אתם חוששים… ביום האחרון של החלון תבוא איזו חברת הדברה ותקנה 49% מחטיבת שקר כלשהי של המועדון בדיוק בסכום שתצטרכו. פרובלם סולבד.

אני בלשון המעטה לא ידוע בתור תומך של ברתומאו נכון?

אבל צריך אי אמון ובחירות. לאפורטה עכשיו נכשל גם בדבר שחשבתי בהתחלה שהוא מצליח, וזה ניהול כלכלי.

אנחנו חזרנו אחורה להתחלה של הקדנציה שלו, ולמה כי הוא היה חייב להיפטר מאלמיני ולהביא את הליצן דקו,

רוקה זה רכש סטייל ברתומאו , שאנחנו ממשיכים לעשות עסקים עם הסוכן שחקנים הברזילאי המפוקפק הזה. זה רק סיפטום לשחיתות.

שאני שומע הדלפות שפתאום רוצים למכור את ראפיניה זה מראה על נואשות.

כישלון מוחלט.

אני מרחם על פליק, באמת לא ידע לאן הוא נכנס… אני במקומו שואל את עצמי אם אני רוצה להרוס לעצמי את המוניטין במועדון הזה.

רוצים למכור אותו כבר זמן מה לא?
אני בעד למכור, במיוחד אחרי שאולמו הגיע.

אין בעיה להעביר ביקורת
פשוט מדובר פה בניפוח של כלום ושום דבר.
אם מחר בבוקר מרטינז רשום לליגה אז החיים תותים?
ומישהו מהם יחזור בו מההודעה הזו?

מישהו מהם בכלל יודע את החשיבות של עסקת נייקי שהם מעבירים עליה ביקורת? זה חייב להיסגר בקיץ? חייב להיסגר העונה?
אולי יותר טוב לנו שאין הסכם כי לא מרוצים מהמו’'מ?

בעיני יש דברים עם יותר משקל אם רוצים להעביר ביקורת.

מרתה ראמון, כתבת כלכלית, טוענת ש-‘ארמארק’ שילמה רק 25 מיליון עבור מניות בבארסה סטודיוס, את ה-40 שליברו אמורה הייתה לשלם ‘‘ניקו’’ מהחשבונות בעזרת ההכנסות האחרות של המועדון.

אני מסכים עם כל ההודעה שלך.

ההצלחות של לאפורטה וחבורתו היו בעיקר כלכליות, ויצאתי מנקודת הנחה שהוא בהכרח יאכל חרא בעתיד הקרוב כי אין לבארסה איך לייצר הצלחה מקצועית אל מול מציאות כלכלית עגומה.

מעולם הוא לא היה טוב ברמה המקצועית, אלא במקרה הטוב ידע לבחור באנשים הנכונים לתפקיד עם לחישות מאחורי הקלעים של יוהאן קרוייף ז"ל. לאפורטה רצה את בקהאם ולא את רונאלדיניו, והוא רצה את מוריניו אחרי רייקארד כשקרוייף שכנע אותו לסמוך על פפ. הוא לא פלורנטינו בהקשר הזה, וגם לא צריך להיות.

הריצה על בלוגים בשביל להביא שחקנים המשקיעים אני עוד מבין. הפאדיחה מול ליברו והאמון בדקו הם אלו שיובילו למפלתו.

מעניין אם איכשהו יתהפכו היוצרות. אי אפשר לדעת מה הכדורגל יביא.

לא כל כך מסכים לגבי הקדנציה הראשונה, גם אם אתה ממנה צוות טוב והוא עושה את העבודה כמו שצריך חלק מהקרדיט צריך להגיע לך. זה דווקא עמד לזכותו .

לגבי רייקארד ובמיוחד פפ, זה עוד יותר לזכותו שהוא התגבר על רצון המקורי שלו והקשיב לאחרים.

זה עצוב לי שהקדנציה הרעה הזו תקלקל את מה שהוא עשה בראשונה. אבל לא צריך להתבלבל. בראשונה הוא היה סיפור הצלחה. בשניה הוא כישלון. אחד לא סותר את השני. אבל מפריע לי טיפה , הניסיון “לשפץ” את ההיסטוריה.

מה שמעצבן אותי, שדווקא הוא אמור להבין לבד כמה צוות מסייע זה דבר שעזר לו והעלה אותו לגדולה, ואחרי ההבנה הזו (והוא התחיל טוב עם אלמיני וקרויף) הוא דחף את אלמיני וקרויף החוצה והביא את דקו הכושל. זה פשוט מעלה שאלות קשות,.

אני באמת מפחד על עתיד המועדון, שרוסל ואחריו ברתומאו, אמרתי שאנחנו לא יכולים להמשיך לכישלון נוסף עם נשיא כושל נוסף. והנה אנחנו פה. אם לא היה שינוי מאוד חד ועכשיו אני חרד לברצלונה, לא רוצה להיות אפולקיפטי, אבל זה לא נראה טוב.

התקשורת והסוסיו נושאים בחלק מאוד כבד. לא יסלח להם על זה בחיים. פושעים.

פחד שלי שהוא יפול, וברתומאו או רוסל בצורה ישירה או עקיפה יחזרו לשלוט בברצלונה. לא צריך להתבלבל הם היו הכי גרועים. במרחק…

הוא דחף את אלמאני וקרוייף החוצה?

לא יודע אם דחף , אבל הם עזבו תחתיו. אם הוא היה רוצה הם היו נשארים.

דרך אגב, הכישלון של ברצלונה לא מנקה את ניהול הכושל של טבאס. חבל ששוכחים גם אותו פה.

איניגו מרטינז נרשם.