גם מארק קסאדו, ואייה, ופבלו טורה.
איניגו גם קיבל מספר, טורה וקסאדו לא.
אם המספר אומר משהו לגבי ההישארות, אז חוץ מטורה וקסאדו גם פאטי בלי מספר, אבל לנגלה עם מספר 12.
אני לא רואה אותו באתר הרשמי של לה ליגה עדיין, שם אני בודק.
מאניה אומרים שטורה קיבל את 14 של פליקס, בטוח שלא קיבל מספר?
גם פאו ויקטור נרשם, גם הוא בלי מספר בינתיים.
עזוב מאניה.
אז רק דני אולמו נשאר?
אולמו, רוקה, וכמה צעירים כמו ואלה, ברנאל, פורט …
גם קאנסלו אם וכאשר. בלי לדבר על ניקו
בשלב הזה לשמחתי אפשר לא לדבר עליו לדעתי גם על קנסלו.
מקום רביעי השנה יהיה מקובל עלי. אם הליגה הספרדית היתה יותר חזקה גם זה לא.
לא שומעים כלום בהקשר של קאנסלו ומועדונים אחרים.
אני משער שהוא מחכה לנו עד הרגע האחרון.
כמו שהוא נרשם, ככה הוא נמחק. לא מופיע באתר כרגע. ממש מוזר העניין.
קסאדו וטורה קיבלו מספרים, 17 ו 14 בהתאמה.
היחיד בלי מספר הוא פאטי.
דיווחים שאיניגו נרשם על השכר של אראוחו, כלומר בינואר צפויה לנו סאגת הרשמה נוספת.
גם אני חושב ככה.
היום שאלו את פפ עליו, והוא אמר שבינתיים קאנסלו מתאמן עם סיטי, אבל אין לדעת מה יהיה.
אגב, ב-‘ספורט’ גם דיווחו שבארסה כבר שמה הצעה רשמית על השולחן אצל סיטי(7 מיליון עבורו השאלה ועוד 20 חובת רכישה). רמת האמינות לא הכי ברורה אבל.
העמוד הזה מדווח כנראה על השנייה כרגע, ולפני דקה פירסם שויקטור נרשם מחדש.
כן, פאו ויקטור חזר להופיע באתר הרשמי. בינתיים בלי מספר.
מישהו מוכן להסביר לי את ההיגיון עבור קבוצה עם בעיות כלכליות קשות של להיפטר משחקן בחינם על מנת להביא שחקן אחר פחות טוב ב-60 מליון יורו?
כן, אולמו צעיר וזה גם השקעה לעתיד, אבל זה בדיוק מסוג הפעולות שקבוצה עם בעיות כלכליות לא אמורה לעשות.
אני לא חושב שזה היה התכנון המקורי - לקנות את אולמו ולהעיף את גונדוגן.
אני חושב שהתכנון היה לשמור את שניהם. אני לא יודע מאיפה בדיוק רצו להביא את הכסף כדי לרשום את שניהם - או לשכנע את טבאס להעלות את תקרת השכר, או לחתום עם נייקי כבר אתמול, או למכור את השאריות של בארסה סטודיוס, או עוד משהו.
גונדוגן עוזב בגלל תקרת השכר, לא בגלל סכום הרכישה. כלומר גם, כי זה משפיע על התקרה, אבל לא בגלל שהכיסים ריקים.
כבר לא,בן 26.
צעיר מגונדואן אבל לא מספיק צעיר כדי לקוות שיהפוך לטוב מהגרמני טורקי.
לא שלפורטה מושלם, אבל אפילו פלורנטינו לא היה יכול להתמודד עם השאריות של ברתומיאו.
לא מבין מה מצפים ממנו?
למה שהוא יוותר על כסף או ילך למקום שהוא לא רוצה בשביל לעזור למועדון שהוא לא קשור אליו רגשית בשום צורה?
אני לא מצפה ממנו לכלום. אני כן מקווה ששנה הבאה נסתדר עם הפייר פליי ונוכל לזרוק אותו שנתיים ביציע, לגמור לו את הקריירה.
הטענות שלי הם כלפי ברתומיאו שעשה הכל כדי לוודות שביום שאחריו אנחנו נתרסק. אם נשיא אחר לא היה יכול להתמודד עם הסיטואציה הזאת.
אני דיברתי על בארסה מאניה.
ברור שהעסקה של לנגלה הייתה קטסטרופה.
אם אני מבין נכון את הכתבה הזו אז ברגע שכריסטנסן או אראוחו חוזרים לכשירות הם יהיו חלק מהסגל על חשבון תקרת השכר של העונה הבאה.
אני הבנתי קצת אחרת , וגם במקומות שונים מתרגמים טיפה שונה.
השכר של אולמו יופחת מתקרת השכר הבאה. תקרת השכר הבאה מתפרסמת בחורף. אנחנו גם ככה מעל התקרה, אז לא אכפת לנו. יהיה אכפת רק אם נמכור מישהו ונרצה להשתמש בפייר פליי שהתפנה. לא סביר.
אולמו רשום בעצם עד סוף העונה, בקיץ צריך לרשום אותו מחדש.
מה שחשוב, שאם כריסטנסן או אראוחו מחלימים, הם יכולים לשחק יחד עם אולמו ואיניגו.
עוד דבר חשוב - אולמו יכול לשחק עד סוף העונה. בחלק מהמקומות היה רשום שרק עד סוף דצמבר.
עוד פרט קטן - אפשר להשתמש ב 80 אחוז מהשכר של כריסטנסן עבור השכר של אולמו, אבל לא עבור האמורטיזיישן. לזה בארסה מצאה את הפייר פליי. המסקנה שלי שהיו חסרים כמה מיליונים בודדים, וכל הכנסה קטנה מספונסר תחזיר אותנו לכלל 1:1. אנחנו לא תלוים רק בנייקי, ולא חסרים לנו 100 מיליון. אולי 10.