ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

ג’וזפה, התגעגענו גם אנו.

שאללה ייסור כבר ונצא מאפילה לאטרה ומהתקופה המחורבנת הזו, אנחנו וכמובן החטופים שלנו.

תודה שאתה נכנסת רק בשביל הליקים :slight_smile:

יאלללה תחזור אלינו סוף סוף ברצלונה מאפשרת לך לשמור על אופטימיות (כן ביבי מלחמה חטופים מבאס)…

גוזף או יוסי? לעולם אני לא ידע.

יוסי זה בטוח. אבל כרגע הוא ג’וזפה כי כיף לי ככה

יש אסיפת סוסיוס בשבת שאמורה לאשר את התקציב לשנה הבאה.
מארקה מדווח שכל הקבוצות המתנגדות ללפורטה קראו לסוסיוס להצביע נגד ולדחות את התקציב. הם טוענים שהתקציב שקרי כי הערך של בארסה סטודיוס מנופח שרירותית.
מדובר באותם עשרות מיליונים שנמכרו כבר פעמיים אבל הקונים לא שילמו וזה חזר לבארסה.
נראה עד כמה המוניטין של לפורטה עדיין חזק.

לפורטה בראיון : העיסקה עם נייקי תוכרז בקרוב.
הוא אמר שבארסה הביאה הצעה אחרת, ונייקי השוו אותה. העיסקה תהיה ל 10 שנים ותהיה הכי יקרה בהסטוריה של הכדורגל .
עוד אמר שהיו חסרים 35 מיליון כדי לחזור ל 1:1 והעיסקה עם נייקי תכסה את זה. אין מה לדאוג לגבי הרישום של אולמו וויקטור בינואר.

לצערי שלאפורטה אומר שאין מה לדאוג זה בדיוק הזמן להתחיל לדאוג.
זה התחיל עם ׳אין מה לדאוג לגבי החוזה של מסי׳ ומאז כמעט כל ׳אין מה לדאוג׳ שלו התברר למפרע שהיה הרבה על מה לדאוג.

בקרוב, כלומר סביב מועד ביאת המשיח? או אולי כשנגיע לניצחון המוחלט נגד חמאס?

לפני ינואר, אחרת אי אפשר להבטיח את ה 1:1 ורישום של אולמו כמו שהוא הבטיח עכשיו.

לא הייתי ממהר לקבוע את זה.
הכל יהיה תלוי בסיטואציה.

כן בעיקר שפדרי עומד לשפוך מנוע… תמיד אפשר היה לרשום מישהו על שמו, לא יודע אם לצחוק או לבכות…

:wink:

אז לפורטה עדיין חזק והתקציב של שנה שעברה אושר בקלות. 452 בעד ו 156 נגד.
התקציב לשנה הזאת אושר עם 409 בעד ו 75 נגד.

בשנה שעברה בארסה הרוויחה 12M, אם לא סופרים את הכסף שלא שולם עד ידי ליברו. אם סופרים, אז בארסה הפסידה 91M.

התקציב לעונה הזאת - הכנסות 893M ,הוצאות 873M ורווח של 5M לפני מיסים ומכירות שחקנים.
הרבה יותר פרטים באתר הרשמי

בהמשך להודעה הקודמת, פורסמו התוצאות הפיננסיות של שנה שעברה, והבלוגר סוויס ראמבל ניתח אותן. אני מסתמך עליו .

כאמור, שורה תחתונה

חובות נטו באיזור ה 1300M, לא כולל ההלוואות עבור השיפוץ.

אם מתעלמים מהכסף שלא שולם, ומסתכלים רק על רווח תפעולי של 12M, הוא השני בגובהו בליגה, אחרי אלמריה ולפני ריאל. זה הישג גדול, כי בארסה חסרה כ 100M שהיא לא קיבלה מהקאמפ והמוזיאון.

בהשוואה לשנה קודמת, הוצאות השכר ירדו דרמטית, ב 25% , מ 626M ל 472M, מתוכם 430M של קבוצת הכדורגל.
אפשר להגיד שחזרנו לשפיות, הוצאות שכר הכי נמוכות מאז 2016, למעט שנת קורונה כשהשחקנים דחו את השכר.

יחד עם זאת, לה ליגה מחשבת את השכר וההכנסות קצת שונה. יש לנו מגבלת שכר של 426M, אבל לפורטה בעצמו אמר שחסרים לנו 60M כדי לחזור ל 1:1. אז אנחנו עדיין לא שם.
זה גם יכול לעלות אם בארסה לא תצליח למכור שוב את בארסה סטודיוס, כי ההכנסות מהמכירה נמצאות גם בתקציב של השנה. נחכה להתפתחויות בגזרה הזאת ובגזרת נייקי.

שורה תחתונה, בארסה בכיוון הנכון.
צפויה עליה גדולה בהכנסות עם החזרה לקאמפ וחוזה חדש עם נייקי. שכר השחקנים כבר טופל ברובו. הקבוצה נראית הרבה יותר טוב והספונסרים חוזרים ומוכנים לשלם. כל זה הושג בלי למכור כוכבים ובלי לקנות כוכבים ובהרבה כסף.
בתקציב של העונה הזאת מתוכנן רווח קטן של 5 מיליון. הוא קטן למרות שצפויות יותר הכנסות. הסיבה היא שלא מתכננים מכירות שחקנים, למעט אלה שנמכרו כבר הקיץ.

לינק לדוח הרשמי באנגלית
אני לא מפרסם את הניתוח של סוויס ראמבל כי זה בתשלום. אני מנוי שלו.

הפתיע אותי יותר מהכל. מי ראשונה?

אלמריה?

חחח פאקו, אכן אלמריה, כתוב ממש באותו המשפט.
ריאל אגב לפי חשבונות של 23\22, החדשים עוד לא פורסמו.
אם סנטיאגו ימשיך להיעדר, אני אכתוב פוסט דומה לגבי החשבונות של ריאל, אחרי שסוויס ראמבל ילעס את הדוחות עבור אנשים רגילים כמונו.

הנה פה אפשר לפרגן בכיף ללאפוראטה, אכן עבודה טובה שלו.

אפשר וחובה לפרגן ל @dmitrys יותר!

כל הכבוד!

שמתי לב שבדוחות לעונה הקרובה מחשבים חזרה לקמאפ נואו, מצד שני הדיווחים די פסימיים ויש דיבורים על דחייה לעונה הבאה.

משהו לקחת בחשבון.

אם יהיה לנו בקיץ כסף לרכש טוב אחד אני אהיה מרוצה.
הלוואי וילכו על מגן שמאלי.

אני מנחש אבל שזה יהיה ניקו.

בנקודת זמן הנוכחית אני לא בטוח שניקו ובארסה מתאימים כבר.

בחלק ההתקפי היו דיבורים על דייויד של ליל שמסיים חוזה.
בעיקר שומעים כרגע על שוער. גם תלוי מי עוזב.

וואלה?

איזה שוערים? לא שמעתי דיווחים

השאלה היא האם כרגע לא משחקים עם קיצוני שמאלי כי אין לנו ומסתדרים (עם באלדה) או כי זה מנוגד לשיטה.

אני לא בטוח בהכרח שזה אופציה ב’.