כל מיני שוערים צעירים(של ברייטון או ברמן למשל), אבל השם הכי חזק זה דיוגו קוסטה של פורטו. לא יודע לגבי האמינות של הדבר כרגע עוד מוקדם בעונה לדעתי.
נכון, אבל גם במקרה ולא מדובר בעניין של שיטה, ופליק ירצה קיצוני שמאלי. איפה ראפיניה משחק?
בקיץ היה אפשר להגיד שהוא מגיע במקומו אבל עכשיו עם הקיבוע במעמד שלו, זה כבר פחות מתאים.
גם אם נעביר אותו לקישור זה בא על חשבון אופציה איכותית אחרת.
לדעתי, החיזוק להתקפה יבוא בדמות מישהו ורסטילי שיכול לקבל לשבת על הספסל. אני לא בטוח שניקו ב-60 מיליון עדיין מתאים להגדרה הזאת(הוא כן ורסטילי במידה מסויימת), אבל גם לא פוסל שהצדדים ילכו על זה.
הערה נכונה, אני פספסתי ולא דייקתי.
השנה מצפים עליה של 28 מיליון בלבד מהחזרה לקאמפ.
בנוסף,
Although the works will not end until 2026, it is
estimated that before the start of the 2025 calendar year sports activity can be partly resumed in
the new stadium. After its remodeling, according to the estimate made by some external
consultants of the Club, it is expected that “Espai Barça” will generate an additional amount of 250
million euros per year in terms of sponsorships, naming rights, ticketing, hospitality, and VIP boxes.
אני דיברתי על 100 שבארסה הפסידה השנה בגלל המעבר למונז’ואיק.
אבל כשבארסה תחזור לקאמפ המשופץ סופית, ההכנסות צפויות לעלות ב 250 מיליון. חלק גדול מהסכום הזה יילך להחזר הלוואות, וחלק לניהול שותף של הקבוצה.
BREAKING: The board of directors have finally approved the new agreement with Nike, following an emergency meeting. Now, only Nike’s signatures are missing.
BREAKING: It can be confirmed that after months, a final agreement between Nike and Barcelona has been reached following today’s meeting — sources within the board have confirmed t
הפעם נראה שזה אמיתי
BREAKING: The new contract with Nike will last until 2038 and have a total value of €1.7B
אני בטוח שהחוזה ייחתם בקרוב כי הוא כבר נמצא בתקציב לעונה הקרובה.
אבל - גם MD וגם ספורט אומרים פה אחד שזה לא יספיק לרשום את אולמו וויקטור בינואר. החוזה החדש יפתור הרבה בעיות בשנה הבאה ואילך, אבל לא כרגע.
בארסה כן תקבל את הבונוס המיוחל של 120+ מיליון, אבל הבונוס יימרח על 14 שנות החוזה.
לדעתי בארסה יכולה לפעול ב 3 דרכים.
להתגמש במחיר של בארסה סטודיוס שלא מצליחים למכור במחיר הנוכחי.
לנסות לשכנע שחקן בכיר לדחות חלק מהשכר תמורת הארכת חוזה. החשוד המיידי הוא לבנדובסקי, אבל זה יכול להיות גם איניגו, פרנקי, ראפיניה וכמעט כל אחד.
להשאיל שחקנים עודפים שבקושי משחקים אצל פליק - פאטי, טורה, אריק , ויקטור
אבל יותר מזה, לא ממש הבנתי איך הפציעה של כריסטנסן עזרה לרשום את אולמו, אבל הפציעה של מאטס (פלוס השקל וחצי מברנאל) לא עוזרים עם המחומצן. בטח כשהגרמני מרוויח לא מעט, ויותר מהדני.
אל תקשיב לפרשנויות, תקשורת ספורט הוא תחום עם מעט אנשים שבאמת עם רקע מתאים למידע מהסוג הזה ומחוייבים מעט מאוד לאמינות. הם רק ממחזרים מקורות אחרים. כרגיל, עדיף לחכות להתבטאות מגורם רשמי
לא שכחתי, רשמתי רק את אלה שלא מקבלים דקות אצל פליק. פראן מקבל הרבה, וכל דקה שהוא מקבל היא מיותרת.
רשמו את שסני על חשבונו של מאטס , ויכול להיות שנשאר גם עודף, שלא מספיק כדי לרשום את אולמו.
יכול להיות שהעיתונאית גם צודקת, וקצת מטר שטאגן וקצת מנייקי יספיקו כדי לרשום אותו.
אני לא יודע. מקורות טיפה יותר מהימנים אומרים שלא יספיק.
אני בטוח שהוא יירשם בסוף, אולי עם בטחונות של ההנהלה, אולי מישהו יעזוב, אבל הוא יהיה איתנו.
לא היו שום בעיות מלהתחילה אם היינו מקבלים את כל הכסף על בארסה סטודיוס. זה חור של יותר מ 100 מיליון בשנה שעברה שנגרר לשנה הזאת.
חוץ מזה חזרה ל 1:1 הוא לא פתרון לכל דבר. זה רק אומר שעל כל יורו שחסכת או הכנסת, אתה יכול להשתמש בכולו. עכשיו זה רק 60 אחוז.
אז אם נגיד פאטי עוזב יחד עם ה 10 מיליון שכר שלו, מותר לנצל 6 מיליון עבור אולמו.
מישהו כבר כתב את זה אבל בהינתן הפציעה של מאטס, והשכר היחסית גדול שלו- זה לבד לא אמור להספיק לרשום את אולמו? כלומר, החתימו את שצ’זני, אבל קשה לי להאמין שמשלמים לו כמו ששילמו למאטס, או קרוב לזה.