קודם כל מותר להשתמש רק ב 80% מהשכר של מאטס.
כנראה ש 80% האלה לא מספיקים לשכר מלא של שסני ואולמו ביחד.
זה חייב להיות גרוש ללירה בשלב הזה לא? מה שנשאר מה-80 אחוז של מאטס פלוס הכסף מנייקי זה בטח משאיר פער קטן יחסית.
אולי מותר לרשום בסכום הזה רק שחקן אחד.
לא רואה משהו כזה.
אלה החוקים מהמסמך הרשמי.
לא בטוח לגבי החוזה של נייקי. היות וסכום כלשהו כבר הוכנס בתקציב שהוצג לליגה , זה כאילו כבר בפנים והתחשבו בזה כדי להגדיר את מגבלת השכר הנוכחית.
אני חושב שבקיץ העיתונאים הובילו אותנו שלל, כשאמרו שהבונוס המיידי יפתור את כל הבעיות. בסוף גם אותו מחלקים להרבה שנות חוזה, אז זה סכום קטן יחסית לשנה.
לי משתמע שכן מהצורה שבו זה מוצג.
לא מדובר על מרווח כלכלי, אלא על שחקן מחליף(ביחיד).
בנוסף, רשום שזה צריך לקרות עד 30 יום מהפציעה.
האם אפשר לרשום חצי עונה של אולמו מינואר, באוקטובר?
גם ברמה הלוגית, נשמע למישהו הגיוני שיאפשרו לקבוצה לעבור את הפייר פליי הכלכלי בגלל פציעה של שחקן בודד, בכך שיחתימו 3 שחקנים?
יש יותר מדי מידע סותר, והניסוח של החוקים מעורפל. למשל כתוב במפורש season, אבל כולנו כבר הסכמנו שאולמו רשום רק עד סוף דצמבר.
כאן למשל רוג’ר טוריו טוען שהפציעה של טר שטגן מאפשרת לרשום גם את שסני וגם את אולמו עד סוף העונה.
אין לי מספיק ידע ונתונים כדי להגיד בבטחון מה נכון.
לא עיתונאי מספיק אמין לדעתי.
זה הזוי מדי לחשוב שיש חוק שאמור לעזור למועדונים עם פציעות בכך שאתה יכול להתפרע ולעשות מה שבא לך.
כמובן שאין לי גם איך להוכיח שזה המצב.
מה שכן, אם הדיווח נכון, למה אולמו לא נרשם כבר?
אמל"ק- חסר לנו איזה 20 מיליון בשביל 1-1. ואז צריך עוד כסף כמובן כדי לרכוש שחקנים.
זה לגבי העונה, מה שאומר שאנחנו עדיין בבעיית רישום בחורף כשכריסטיאנסן חוזר. לא ברור לי מה יהיה הפתרון.
לא ברור לי מה המשמעויות לגבי עונה הבאה/הקיץ.
בקיץ אלוהים גדול. בוא נראה איך רושמים את אולמו ואת ויקטור בינואר.
מתי חוזרים לקאמפ?
בקיץ דיברו על דצמבר, לא מזמן דיברו על ינואר, ועכשיו כבר מדברים על פברואר.
יצאה ההודעה הרשמית שהמשחקים מול ולנסיה, אלאבס ואטאלנטה יהיו במונז’ואיק. האחרון שבינהם, מול אלאבס, יהיה ב 2 לפברואר.
התירוץ שניתן הוא
Due to UEFA regulations preventing a change of stadium in the initial phase of the Champions League and the logistical difficulties and cost of maintaining two large capacity venues operational at the same time, the Club has decided to continue playing its home games at the Estadi Olímpic Lluís Companys until the end of the initial phase of the Champions League
ממש לא ברור לי אילו קשיים לוגיסטיים יש בלשחק משחקים שונים באיצטדיונים שונים, ומדוע המשחק מול אלאבס, שמתקיים 4 ימים אחרי המשחק מול אטאלנטה, גם הוא במונז’ואיק.
אחרי אלאבס, המשחק הביתי הבא יהיה ב 16 לפברואר, כרגע מדברים שזה יהיה המשחק הראשון בקאמפ.
אני עוד זוכר שבזמן חתימת החוזה עם החברה הטורקית שמשפצת את הקאמפ, לפורטה אמר שעל כל יום איחור אחרי סוף דצמבר הטורקים יפצו את בארסה ב 1 מיליון יורו.
משהו אומר לי שהוא לא רוצה שיזכירו לו את זה.
לפורטה אמר היום שבארסה תבעה את להליגה בעניין הרישום של אולמו וויקטור.
לטענת בארסה, טר שטגן ייעדר עוד הרבה זמן וניתן להשתמש בשכר שלו לרישום של שניהם.
להליגה לא הרשתה את זה עד עכשיו בטענה שמותר לרשום רק שחקן אחד תמורת הפצוע, ובארסה רשמה את שסני.
אין לי מושג מי צודק.
ההחלטה צפויה להתקבל בסוף דצמבר.
פלאן בי של בארסה הוא למכור מושבי vip בקאמפ בהנחה כדי לייצר הכנסות חדשות.
פלאן סי הוא ערבויות אישיות של חברי ההנהלה.
באסיפת הסוסיוס היום אישרו את החוזה עם נייקי .
לפורטה שולט בצורה אבסולוטית בסוסיוס. בלי שהוא נתן פרטים, אישרו ברוב של 90%.
כל מה שלפורטה אמר שזה חוזה חסות הכי גדול בהסטוריה, ועוד כמה מילים כלליות .
MD חוזר על מה שהוא כבר הדליף בעבר:
the agreement is for 14 years, from June 2024 to June 2038, with 1.4 billion euros of fixed income in this period with the possibility of reaching 1.7 billion with bonuses. In addition, there is a ‘signing’ bonus of around 158 million euros.
בנושא של החזרה לקאמפ, לפורטה סירב לנקוב בתאריך. זה קצת חשוד, אני עוד זוכר שכשהחוזה עם לימאק נחתם, הוא אמר שבכל יום של עיקוב אחרי נובמבר 2024 בארסה תפוצה במיליון מיורו. מאז אין שום איזכור לפיצוי , ואחרי השמועות של החזרה במרץ מתחילות לצוץ שמועות על ספטמבר.
לפי חוקי אופ"א, מותר להחליף איצטדיון אחרי שלב הליגה, אבל אסור להחליף בהמשך. אם בארסה תהיה בפלייאוף, זה פברואר. אם תעלה אוטומטית, זה מרץ.
בתקציב של השנה יש הכנסות מהקאמפ, אז אם זה לא יקרה, ולא יעמדו בתקציב, שוב נהיה בצרה צרורה עם הפייר פליי בעונה הבאה.
אנחנו צריכים לחכות עד חצות, וההבנה מה רשמית נסגר עם הרישום של אולמו ופאו ויקטור לליגה, כדי להביע דעה על הסיפור הזה, או שאפשר להשתמש בשורש ב.ז.ה כבר עכשיו?
החטא הכי גדול של לאפורטה זה היותו פוליטיקאי שמפזר הבטחות אבל לא מקיים.
אוהדים עם קצת שכל בקודקוד רצו כדורגל טוב והסתמכות על שחקני בית וכמה שחקני נשמה לחיזוק, אבל לאפורטה הבטיח הרים וגבעות ובכל פעם הסתמך על מהלך בדקה ה90 אחרי שכל האופציות האחרות תמו.
זה ניהול לא רציני על גבול הבזיוני עם כל הכבוד לאהבתו הגדולה לבארסה.
זה ביזיון כבר עכשיו. נשאר רק לדעת כמה ביזיון זה.
אני מניח שאם נתנו הארכה זה סימן שבסוף הוא יקבל רישום. זה לא ישנה את התוצאה.
אני לא יודע כמה יותר all in לאפורטה מוכן להיות על הפרוייקט הזה. אני באמת שואל את עצמי מה האינטרס שלו להגיע למצב הזה כשהכל מראש היה מחורבן בבארסה. ככלל אני לא מבין את הצורך של אנשים לסבך את עצמם בסיטואציות כאלו, אבל כמו שהוא מוכן לשים הכל בערך על בארסה הזאת זה הזוי.
זה עדיין ביזיון ושכונה, אבל אני מניח שכמו בכל משחק פוקר הכסף יספר במדרגות.
חחחחחחחחחחח לא משעמם לרגע עכשיו פרננדו פולו אומר “קבלו ביטול המועד הוא עדיין חצות הלילה”
https://x.com/ffpolo/status/1874163806420758782
אין דברים כאלו…
כמה אוהדים כאלה קיימים מחוץ לכותלי הפורום?
לא שאני מבין את ההחתמה של אולמו אם לא היה איך לרשום אותו - אבל שנה בלי רכש + אי התמודדות על תארים ובקלות עולים קולות להצעת אי אמון.
אנשים פשוט לא מבינים עד כמה המצב פוסט-ברתומיאו הוא מצב רע.
מה שכן, הארכה של 3 ימים זה כל כך בארסה הזאת. כמובן שלא נקבל תשובה (גם אם היא שלילית) ונמשיך לחכות עד הדקה ה-124…