קודם כל מותר להשתמש רק ב 80% מהשכר של מאטס.
כנראה ש 80% האלה לא מספיקים לשכר מלא של שסני ואולמו ביחד.
זה חייב להיות גרוש ללירה בשלב הזה לא? מה שנשאר מה-80 אחוז של מאטס פלוס הכסף מנייקי זה בטח משאיר פער קטן יחסית.
אולי מותר לרשום בסכום הזה רק שחקן אחד.
לא רואה משהו כזה.
אלה החוקים מהמסמך הרשמי.
לא בטוח לגבי החוזה של נייקי. היות וסכום כלשהו כבר הוכנס בתקציב שהוצג לליגה , זה כאילו כבר בפנים והתחשבו בזה כדי להגדיר את מגבלת השכר הנוכחית.
אני חושב שבקיץ העיתונאים הובילו אותנו שלל, כשאמרו שהבונוס המיידי יפתור את כל הבעיות. בסוף גם אותו מחלקים להרבה שנות חוזה, אז זה סכום קטן יחסית לשנה.
לי משתמע שכן מהצורה שבו זה מוצג.
לא מדובר על מרווח כלכלי, אלא על שחקן מחליף(ביחיד).
בנוסף, רשום שזה צריך לקרות עד 30 יום מהפציעה.
האם אפשר לרשום חצי עונה של אולמו מינואר, באוקטובר?
גם ברמה הלוגית, נשמע למישהו הגיוני שיאפשרו לקבוצה לעבור את הפייר פליי הכלכלי בגלל פציעה של שחקן בודד, בכך שיחתימו 3 שחקנים?
יש יותר מדי מידע סותר, והניסוח של החוקים מעורפל. למשל כתוב במפורש season, אבל כולנו כבר הסכמנו שאולמו רשום רק עד סוף דצמבר.
כאן למשל רוג’ר טוריו טוען שהפציעה של טר שטגן מאפשרת לרשום גם את שסני וגם את אולמו עד סוף העונה.
אין לי מספיק ידע ונתונים כדי להגיד בבטחון מה נכון.
לא עיתונאי מספיק אמין לדעתי.
זה הזוי מדי לחשוב שיש חוק שאמור לעזור למועדונים עם פציעות בכך שאתה יכול להתפרע ולעשות מה שבא לך.
כמובן שאין לי גם איך להוכיח שזה המצב.
מה שכן, אם הדיווח נכון, למה אולמו לא נרשם כבר?
אמל"ק- חסר לנו איזה 20 מיליון בשביל 1-1. ואז צריך עוד כסף כמובן כדי לרכוש שחקנים.
זה לגבי העונה, מה שאומר שאנחנו עדיין בבעיית רישום בחורף כשכריסטיאנסן חוזר. לא ברור לי מה יהיה הפתרון.
לא ברור לי מה המשמעויות לגבי עונה הבאה/הקיץ.
בקיץ אלוהים גדול. בוא נראה איך רושמים את אולמו ואת ויקטור בינואר.