ההנהלה של בארסה: יש פיירפליי, מה עם ויקטור ואולמו?

גם אני אהיה נגדו. אם הוא מבטיח לי תוצאות בעוד 5 שנים - מה יקרה אם התוצאות לא יגיעו? אז יבוא מישהו אחר ויבטיח גם הוא שעוד 5 שנים יהיו תוצאות? ואז עוד עשור נחכה לראות אם הוא מקיים או לא?

לאפורטה הבטיח הרבה מעבר למסי הוא הבטיח להחזיר אותנו לתקופה של הקדנציה הראשונה שלו. אני מסתכל הרבה יותר רחב ממסי או אולמו:

כלכלית - אנחנו כבר לא על סף פשיטת רגל. להיפך, יש לנו הרבה כסף ואנחנו משקיעים אותו חכם. הקאמפ נואו הוא דוגמה אחת. לאפורטה כמעט הלך על זה בסוף הכהונה הקודמת שלו, וברתומיאו הרס הכל. בזכות לאפורטה יהיה לנו האיצטדיון הטוב באירופה.

מקצועית - יש לנו את אחד המאמנים הטובים בעולם. מאמן שגרם לנו לחזור ליהנות מכדורגל. להזכירך אילו מאמנים ברתומיאו הביא? איזה מאמן פונט כפה עלינו? וזה לא רק המאמן. הסגל שלנו נבנה טלאי על טלאי, ועדיין הגענו למצב שבו ההרכב שלנו הוא אולי הטוב בעולם. נכון, יש בעיה עם הסגל, ואנחנו קצרים מדי - אבל מתקנים פה נזק של שנים.

תדמיתית - שחקנים מוכנים להגיע להפחית שכר כדי להגיע לברצלונה ואולי לא להירשם, לעומת כל הגריזמנים שעשו עלינו פוזות פעם, קיבלו שכר מפוצץ וזלזלו במועדון. עם כל הבלגן סביב צ’אבי - מאמנים התחננו לקבל את ברצלונה. כולל המאמן הטוב בשוק, שבסוף נחת אצלנו.

תחרותיות - להזכירך איפה היינו ב-2019, 2020, 2021, 2022? אנחנו אשכרה מחוץ לאליפות העולם לקבוצות בגלל הנזקים של ברתומיאו וצ’אבי. כיום אנחנו מתחרים שוב על תארים, ובצדק. גם אם לא נזכה בהם העונה - יש פה תהליך טוב וזכייה בתארים היא עניין של זמן.

לה מאסיה - אחרי עשור של הרס מתמשך תחת רוסל ברתומיאו, לאפורטה כבר 4 שנים לא מספיק להשקיע על האקדמיה, והשחקן הטוב בעולם הוא פתאום תוצר בית שוב. תחת כל נשיא אחר הוא היה משחק היום בבטיס.

כן, לאפורטה לא מושלם. הוא עושה 10% שטויות, אבל 90% פועל לטובת המועדון. עובדה שזה יכול לקרות במועדון דמוקרטי.

הוא פשוט מכיר את המצב של ברצלונה, ואותו מועמד שמבטיח לך לזכות בטראבל בשנים הראשונות משקר לך כי הוא יודע שזה מה שאתה רוצה לשמוע ולא מה שאתה צריך לשמוע.

שלאפורטה זכה וגם לפני, תמיד כתבתי שאני יהיה סבלני ולא יהיה לחוץ על תארים. ואכן בשנים הראשונות של הקדנציה השניה שלו לאפורטה בגדול עשה עבודה טובה מאוד. בעיני ההחלטה לשחרר את מסי וcvc היו החלטות מצוינות שלו. הוא שיקר לגבי מסי וזה הבעיה שלי. זה בדיוק הנזק של השיטה. לא היה לו ברירה והוא היה חייב לשקר בשביל לזכות.

יש מין נקודת זמן ואני רושם את זה על ההגעה של דקו . שהמועדון התחיל לקבל החלטות רעות מאוד, ומאז אני מרגיש שאנחנו בהידרדרות.

אתה מפרט לי כמה ברתומאו רע וזה מיותר. אני יודע את זה. אבל הציפיה שלי מלאפורטה לא שהוא היה פחות גרוע מרוסל וברתומאו אלא שהוא היה נשיא טוב בזכות עצמו.

דרך אגב אני אתה וכל אוהד ברצלונה בפורום פה אם יתמנו לנשיאים של ברצלונה היו נשיאים יותר טובים מברתומאו. אתה יודע מה גם כל אוהד ריאל בפורום פה יהיה נשיא ברצלונה טוב יותר מברתומאו חחח אני באמת חושב כך.

JUST IN: RFEF confirms that Barcelona have sent the documents to them and that they can return to the 1:1, but they’re still yet to receive the request which is needed from La Liga to start the process of registering Olmo and Pau Victor

אולמו ו-ויקטור בצד, הדבר המשמעותי פה הוא שכל שחרור/מכירה/עזיבה של שחקן מאפשרת לבארסה לפעול בצורה נוחה יותר בשוק.

אולי נראה איזה חיזוק נחמד בינואר.

תיאטרון.

הליגה משפילה את בארסה ומורידה את השחקנים מהסגל.
מתהפכת ומאשרת את ההסכם ואת רישום השחקנים, אבל מפילה את זה על ההתאחדות כדי לא לצאת רע עם הקבוצות.
ההתאחדות מסרבת כדי לא לקחת אחריות מול הקבוצות.
בסוף בית המשפט יאשר וכולם יהיו שמחים.

https://x.com/ReshadFCB/status/1875525142836867153

BREAKING: La Liga and RFEF have both just collectively decided to finally NOT allow the registrations of Dani Olmo and Pau Victor — they’ve informed Barcelona

כצפוי.

ברצלונה תלך לבית משפט ותערער.

לפי מה שאני קורא בעיתונים הפעם יש לבארסה סיכוי אמיתי לזכות במשפט.
הם יטענו שההסכם הוצג ללה ליגה לפני ה 31 לדצמבר, ולא אשמתם שיש סוף שבוע ולקח לטבאס זמן.

בנושא השכר של אולמו, ב MD התהפכו לגמרי ואומרים עכשיו שהוא לא יקבל שום פיצוי אם יבחר לבטל את החוזה. לא שכר עד 2030 ולא כלום.
אם בכל זאת יבחר לבטל וללכת, הכסף ששולם ללייפציג הולך לפח בכל מקרה, ובארסה תצטרך לרשום הפסד של 55 מיליון השנה.
אגב, לויקטור אין אופציית יציאה מהחוזה. אם לא יירשם, האפשרות היחידה שלו לשחק זה התרת חוזה הדדית מול בארסה.
שניהם לא יכולים להיות מושאלים כי הם לא רשומים באף קבוצה. טוענים גם שאולמו לא יכול לשחק בנבחרת בגלל זה. ההתאחדות ירתה לעצמה ברגל.

אותם עיתונים שאמרו שהכל היה בסדר ואולומו וויקטור ירשמו בזמן?

אני חושב שזה מאשר את מה שכתבנו פה בכל הסאגה הזאת, רשלנות של ברצלונה אבל מצד שני טבאס שמנסה לדפוק את ברצלונה בכל הזדמנות שיש לו.

זה בעיה שתהיה לברצלונה בלי קשר לנשיא שיש לה. הלואי שהיינו יכולים לעזוב את הליגה. הליגה הזו מגיע לה להפוך להיות הליגה התאומה של הליגה הסקוטית באירופה.

הם תמיד אמרו ש"מקורות בבארסה" טענו שהכל יהיה בסדר.
גם העיתונים כבר לא מאמינים לכל האופטימיות שמדליפים להם. כמו שאני מסתייג מכל מה שכתוב ומציין מאיפה לקחתי.
אתה קורא בחשבונות טוויטר של האוהדים נכון? החשבונות האלה הרבה פעמים הופכים אופטימיות זהירה בכתבה לעובדה מוגמרת. עדיף לקרוא בעיתון אם הידיעה חשובה ומעניינת.

אם הידיעה מספיק חשובה אני נכנס לכתבה כמו הכתבה שמכרנו את וי אי פי.

אני לא מאמין לאף עיתונאי ספרדי. זה לא עיתונות שם. דומה לארץ האמת.

בלוגר הודי או פרשן ניו זילנדי הם לא מקור יותר אמין.
זה מה יש משה.
הידיעה ב MD על השכר של אולמו היא משותפת לסרג’י סולה וראמון פואנטס. לפחות הראשון נתפס אצלי כאמין יחסית.

אמת, אל תראה בזה עקיצה נגדך. אני פשוט לא מאמין לאף אחד מהם. :slight_smile:

דרך אגב על איזה פרשן הודי אתה מדבר? ניו זילנד? חחח תכיר לי אותם. הם לא ספרדים זה כבר יתרון :slight_smile:

מישהו פה (חשבתי שזה אתה) מצטט לפעמים אחד בשם Neal או אחד אחר בשם Reshad Rahman.
ניל הוא ניו זילנדי, רשאד הודי. זאת הייתה עקיצה קטנה לכיוונך. בידידות.

ראשד הוא הודי? הייתי בתוך שהוא מאיחוד האמירויות. הוא פרו חמאס אז אני עכשיו יותר מאוכזב…

בכל מקרה אף אחד מהם אני לא מחזיק. אני רק מצטט. את הניו זילנדי לא נראה לי ציטטתי פה פעם אחת דרך אגב.

הייתי בטוח שהוא הודי, אבל זה לא משנה. קשה להאמין שיש לו אינסייטס כדי לצטט את הידיעות שלו. הוא ממחזר את מה שכתוב בעיתונים כמו שאני עשיתי

זה כל התפקיד שלו. הוא לא מתימר להיות משהו אחר… הוא לא טוען שהוא “המקור”

לא חשוב יותר מידי הודעות על איזה הודי או אחד שגר באמיריות חחח

@dmitrys , זוכר שאמרתי לך שבארסה סטודיוס זו הונאה של לאפורטה?
אז לפי הכתבה הזו כל ההכנסות הצפויות מהעסקה הזו נרשמו כהפסד בתקציב של העונה שעברה:

לא יודע אם זאת הונאה. חברה אחת חתמה על חוזה ולא שילמה, אחרות שחתמו כן שילמו.
ההפסדים שרשמו עקב אי תשלום זה לא חדש, דיווחתי על זה כשיצאו הדוחות הכספיים. בארסה כביכול רשמה רווח קטן, אבל בגלל שלא קיבלה את הכסף נרשם לה הפסד גדול של 91 מיליון.
אלה ששילמו, קיבלו אחוזים לפי השווי המקורי כך שזה לא לגמרי הונאה.

מה שחדש פה, בשבילי לפחות, שכל הכסף שלא התקבל נרשם כהפסד כבר בעונה הקודמת, ולא נפרס גם לעונה הזאת לפי התכנית המקורית. אז אין לנו מה לדאוג מזה לקראת הקיץ. יש מספיק כאב ראש אחר .