גם לא משוכנע שלא רצו את פליק, אלא שלא היו בטוחים שהוא הפתרון. זה לפחות היה המקרה שלי.
יש להבדיל בין איך להשתמש בכסף לבין איך להכיר בהכנסה (במקרה הזה משכירות). הכסף יכול לשמש לכל דבר, כל עוד השוכר לא הגביל ודי ברור שאין מגבלה כזו.
הכרה בהכנסה חייבת להתייחס למוצר או שירות שהמוכר מתחייב להעביר. כאן אני מבין שזה זכות להשתמש בתאים 30 שנים ואז התאים חוזרים לשימוש עצמי. לכן ההטבה ניתנת במהלך 30 שנים וכך גם ההכנסה מהשכרה תיפרס על תקופת מתן השכירות בשונה ממצב שמכרנו נכס, ואז ההכרה מיידית.
חחח תגיד אתה ודימה עובדים בתור רואי חשבון?
נראה לי רק שתיכם מבינים על מה אתם מדברים עכשיו לול
לדעתי הדבר היחיד שיצא מהםורום זה שהדרך שזה נעשה הייתה מוזרה, ולא שלא היה צריך להחליף את צ’אבי.
למה לרדת עלי?
סתאאם אני אכן רו"ח. ואפילו אחד שמתעסק כמעט רק בתאוריות החשבונאיות.
ושוב כפי שאמרתי קודם, אני לא יודע באיזו צורה הליגה מתייחסת לעסקה שכזו ואיך היא מפרשת הכנסות- לפי בסיס מזומן או לפי כללי חשבונאות.
אגב, גם מצב בו היו מוכרים את התאים באופן מוחלט- עדיין החשבונאות מונעת הכרה בהכנסה, גם אם מלוא הכסף כבר יושב בעו"ש, עד המועד בו הנכס מועבר לבעלות/שליטת הקונים, כלומר אין אפשרות להכיר בהכנסה לפני המסירה הפורמלית, שמטבע הדברים לא תקרה לפני שהתאים יושלמו.
במשחק סגור לקהל, השמועה אומרת שבארסה ב׳ של פפ פירקה את הקבוצה הראשונה, זאת של רונאלדיניו, אטו ודקו…
אומרים שביקשו ממנו להפסיק את ההתעללות כי זה מביך מה שהם עשו לקבוצה הראשונה…
וחוץ מזה, אולי למורינו היו קבלות אבל גם היה לו סגנון מגעיל.
בזמן אמת אני, ונראה לי שגם רוב האוהדים, התפללנו שלא יגיע.
מסכים בגדול, אבל אני די בטוח שאת רונאלדיניו ודקו במצב שהם היו אז גם הפועל פ"ת היו מנצחים.
פעם ראשונה שאני שומע על זה, אני מת לקרוא על זה אם יש לך משהו
כנ"ל. אשכרה חדשות מ 2007, תרחיב יוסי!
לא שמרתי רפרנס…
אבל זוכר את הסיפור היטב, דווקא מהתקופה שרצו את צ׳אבי כמאמן.
התפרסמו אז כל מיני סיפורים על התקופה של פפ בבארסה ב׳, על זה שהזהירו אותו שמקצועית הקבוצה השניה בקאנטים וזה עלול לחרב לו את הקריירה ומה הוא עשה איתם בכל זאת. וכמובן, זה שצ׳אבי לא עשה את התחנה הזו…
יש על זה חלק קטן בספר של גיים בלאגה, יכול למצוא אם זה חשוב.
בגדול, אתה צודק ואני מסכים איתך.
אבל זה הולך לשני הכיוונים…
כלומר, כשפונט מתרברב שהוא היה מצעיד את בארסה לגדולות ועושה עבודה טובה יותר מלאפורטה במצב שבו הנחש השאיר את המועדון, אך אנחנו יודעים שהוא לא מחרטט?
במקרה הספציפי הזה די ברור שלפי המזומן.
אחרת לא היו מאשרים את ההכנסה מהמושבים לא משנה מה רו"ח כתב, הקאמפ הרי עדיין בבניה.
האאודיטור האחרון מצא שהכסף לא היה בחשבון של בארסה לא ב 31.12 כפי שהיה צריך כדי לרשום את אולמו, וגם לא ב 3.1 כשלה ליגה התחילה בבדיקה.
בקיצור, נראה ששכרו מישהו שיאשר פיקציה, רשמו את השחקנים, ואז שכרו חברה נורמלית כדי שההוא לא יעשה יותר מדי נזק.
אמינות ושקיפות נוסח לפורטה. אנחנו יותר מסתם מועדון.
6.- According to the aforementioned Interim Financial Statements, and in application of the NEP, FC Barcelona, with the subscription of said corporate operation, did not have on December 31, 2024, nor on January 3, 2025, nor has it had since that date, nor does it have today a balance or registration capacity , what is publicly known as ‘Fair Play’, for the registration of the players Dani Olmo and Pau Victor.
חשוב!
אנחנו יודעים שהוא מחרטט. לאפורטה ניסה לקחת את השיטה שלו - להלן צ’אבי - וכשלנו. לקחנו אליפות אבל לא נראנו בכלל בדרך לשיקום המעצמה. שלא לדבר שכלכלית היו לו תכנונים אחרים/הזויים ושלא לדבר על קופת השרצים שנפתחה ברגע שנבחר נשיא למועדון והתחיל לצאת החוצה מה עשה הברטומאו הנבל.
לה ליגה הודיעה שהיא תערער על ההחלטה של CSD.
הנימוק של CSD היה שלשחקנים יש זכות בסיסית לעבוד ולהתפרנס. אם לה ליגה אישרה את ההשתתפות שלהם בינואר, אי אפשר למנוע את הזכות שלהם עכשיו.
לה ליגה מתלוננת שלקח ל CSD שלושה חודשים להחליט. כאשר בארסה פנתה נגד לה ליגה, לקח להם יום להחליט.
טבאס במילכוד פה כי לפורטה עבד עליו. אישרו הכנסה שמסתבר שלא הייתה, אישרו שחקן שלא היה אמור להירשם, וזה נראה חשוד מבחינת מועדונים אחרים.
לפורטה יצא נוכל, אבל טבאס יצא אידויט, או אולי משת"פ.
אתה?
יוסי וטל סתם מעניין אותי, מה פונט עשה לכם?
חחח הוא לא ברתומאו.
לא משהו מיוחד…
מדי פעם הוא מוציא הודעות שתוקפות את ההנהלה, כאילו שהוא היה עושה משהו טוב יותר…
אבל ספציפית בהודעה הראשונה שבה הזכרתי אותו פה, התכוונתי שהוא יותר מדי פרווה וחננה, שהוא כנראה לא היה עושה את השטיקים והתחמונים של לאפורטה, וכנראה גם היה תוקע אותנו בתקופת חושך סטייל יונייטד ומילאן כי הוא לא היה מעז לעשות דברים לא ישרים.
כל העניין מזכיר לי סיפורים מהקמת המדינה. איפה שהיינו צריכים אנשים עם ביצים גדולות שיעשו את הבלתי אפשרי.
לי אין. אני חננה ואדם ישר.
אין לי בעיה עם מי שאני, אבל גם אין לי בעיה עם תחמנים שעושים את העבודה שאני לא הייתי עושה בזמן הנכון.