אם אתה מחשיב את פרנקי ומאטס, תחשיב גם את פאטי, שלמיטב זכרוני אנחנו משלמים חלק כלשהו משכרו במונאקו העונה.
היה דיווח בתחילת העונה שסיימנו לשלם את החובות לשחקנים שנרכשו תחת ברתומאו ולשכר שנדחה מתקופתו.
אולי רוב החובות לשחקנים כן, אבל לבארסה היו חובות של למעלה ממיליארד יורו כשלאפורטה הגיע.
לקחנו הלוואות מארה’'ב כדי לאפשר התמודדות עם תזרים, אבל למיטב זכרוני נתנו לנו 3-4 שנים לפני שצריכים בכלל להתחיל להחזיר את החוב.
אריאל, נראה לי שאתה מתבלבל עם ההלוואות שלקחנו עבור שיפוץ הקאמפ.
לא זכור לי שהיו לנו חובות תזרימיים של למעלה ממיליארד יורו, וזכור לי מאוד שההלוואות לשיפוץ הקאמפ הן בסדר הגודל הזה.
בנוסף, בהלוואה לשיפוץ יש גרייס של 3-4 השנים שאתה מדבר עליהן לפני שנתחיל להחזיר אותה - הזמן שבו הקאמפ אמור להיות מוכן ולהתחיל להזרים את ההכנסות שיעזרו לנו לשלם על השיפוץ.
אולי חובות כן, אבל חוזים מנופחים משכר דחוי עדיין נמצאים איתנו. לפחות אלו של שטגן ופרנקי (וגם פאטי אם איל צודק).
לא, לא. היה צורך בהלוואה כדי לשלם באופן מיידי סכומים עצומים.
מה מצב החובות כרגע, אני לא יודע, אבל לא הגיוני בשום צורה ששילמת את רובם כל-כך מהר.
1.8 מיליארד יורו לפי סוויס ראמבלר, כולל האיצטדיון.
זה אחרי כל המינופים .
בוודאי שלא החזרנו כמעט כלום.
אבל זה לא קשור ישירות לפייר פליי. גם לריאל יש חובות יותר ממיליארד על האיצטדיון, וזה לא מונע מהם תקרת שכר גבוהה מאוד.
מדובר בין 40 ל 44 מיליון יורו לחוזה ל 4 שנים. מחצית מהסכום כבר הגיע לחשבונות של המועדון ואפשר להשתמש בזה עבור הפייר פליי.
אז יהיה כסף למועדון לעשות פוטו לקונדה וכמה עוגות וקפה בהארכת חוזה? או אני אופטימי מידי?
לא חייבים לרשום את החוזה של קונדה עכשיו. הוא בכל מקרה כבר רשום עד 2027.
צריך לרשום את החדשים, את אלה שסיימו חוזה קודם וחידשו (איניגו ושסני), את אולמו, ואת אלה שהיו רשומים בבארסה ב’ (מארטין ואולי עוד אם פליק ירצה)
לאפורטה מציג לסוסיוס את תוכנית העבודה הצפויה לשנה הקרובה לטובת הפרויקט של קונגו, אחרי שמכר את הרעיון לראשי המדינה ב-40 מיליון:
כמה שבורים אנחנו שאנחנו צריכים כסף מקונגו?
מעניין אם גם החותים או בוקו חאראם יכולים לתת לנו חסות…
טוב נו העיקר שזה עוד אמצעי לשמור על הראש מעל המים.
כבר היינו עם קטר.
קונגו במלחמה עם אוגנדה. אני מצפה מריאל לעשות משהו.
בכל אופן, זה כסף טוב ממדינה שאין לי דעה שלילית עליה. עדיף מקטר
ראיתי איזכורים בטוויטר שמותר להשתמש רק ב 50% מהשכר של טר שטאגן ולא ב 80%, כי הוא נפצע כשחלון ההעברות פתוח.
כמו כן, בגלל שהוא שוער, מותר להשתמש בכסף רק עבור שוער אחר.
המקור של כל הידיעות האלה הוא כתבה ב AS, מה שמייד הדליק לי נורה אדומה.
הנה ספר החוקים של לה ליגה
זה מסמך חדש מנובמבר 2024..
מה שמעניין אותנו זה article 107.
אז מסתבר ש AS צודקים.
מותר להשתמש רק ב 50% מהשכר של טר שטאגן כי הוא נפצע כשחלון ההעברות היה פתוח.
כמו כן, הם צודקים לגבי שוערים לעומת שחקני שדה.
עוד חוק חדש הוא עונש על חזרה מוקדמת מפציעה ארוכה. אם נניח טר שטאגן קיבל אישור היעדרות ל 4 חודשים וגארסיה נרשם על השכר שלו, וטר שטאגן חזר אחרי פחות מ 3 חודשים, תקרת השכר תירד בסכום שהוא 3 משכורות של גארסיה.
כל אלה חוקים חדשים שלא היו בגרסה הקודמת מ 2023.
אני לא יודע בוודאות אם 50% מהשכר של טר שטאגן יאפשר לרשום את גארסיה. זה לא רק השכר שלו, אלא גם ירידת ערך צריכה להיכנס בפנים.
ובניגוד לחוקים של שנה שעברה, גם אי אפשר לרשום את ראשפורד על השכר של טר שטאגן.
אבל מי מחליט מתי השחקן חוזר?
אם זו ברצלונה - לא רואה מצב בו מחזירים את הגרמני שנייה לפני תום 4 החודשים.
סידרתי לך
ברור שברצלונה. טר שטאגן מקבל אור ירוק מהרופאים של הקבוצה, לא מהליגה.
וזה גם מסביר למה הוא לא רוצה להיות פצוע 4 חודשים, כי הוא לא יוכל לחזור מוקדם יותר. הקנס , אגב, הוא חזרה של פחות מ 3 חודשים, לא 4, אם הבנתי נכון. אבל עדיין.
סגרו לנו כמה פירצות בחוקים. הטקסט בגרסת 2023 של הסעיף הזה תפס עמוד אחד, עכשיו זה תופס 2 עמודים שלמים.
השאלה האם יכולים להיות מעורבים פה כל מיני גורמים רפואיים של ההתאחדות, שיכולים להגיד “יופי שאתם לא מאשרים לו לחזור, אבל הוא כשיר לגמרי”, כמינוי מיוחד של טבאס לסיטואציה?
בקיצור - ברגע שיוכרע (אם יוכרע) שמשך ההיעדרות הוא 4+ חודשים, אנחנו בסדר בקטע הזה, ויהיה אפשר להשתמש ב-50% מהשכר שלו לטובת גרסיה (שאני מניח שגם ככה מחזיק בשכר בשווי מקסימום חצי מהשכר של מאטס), ובלי קנסות.
אין…מה נעשה ב-2075, כשכבר נהיה ב-1:1? מה יעביר לנו את הזמן כשלא יהיה צרות כלכליות וחישובי ווקטורים ואינטגרלים כדי להבין בכמה מהשכר של שחקן X אפשר להשתמש בשביל שחקן Y?
לא. הסתכלתי שוב, מה שקובע את החזרה הוא זימון למשחק רשמי. לא הרופאים קובעים את התאריך.
לא חושב שיש בעיה עם השכר בלבד של גארסיה. הבעיה שגרסיה גם עלה 25M, חוזה ל 6 שנים, אז יש לו ירידת ערך של 4M. זה יחד עם השכר צריך להיכנס ב 50% של השכר של טר שטאגן, ופה אני כבר לא בטוח שזה ייכנס.
ב 2075 נשתמש בטנזורים, ערכי אייגן וטופולוגיה רב מימדית כדי להבין האם הנכד של תיאגו מסי יכול להירשם או לא.
הכל תלוי כמה זה 50%. ראיתי דיווחים שטר שטגן עולה 20 לשנה. זה יספיק.
נכון, וגם לא יודעים כמה בדיוק גארסיה מרוויח.
בגלל זה רשמתי שאני לא בטוח.