אוקיי, יש מצב אתה פשוט לא יודע מה ההגדרה של אובייקטיבי. זה בסדר.
נכון. שכחת אותי.
איזה דרך לאפורטה מנסה להוריד את החקירות? המועדון נחקר. יש חשד. הם חוקרים את המועדון.
אוקיי, יש מצב אתה פשוט לא יודע מה ההגדרה של אובייקטיבי. זה בסדר.
נכון. שכחת אותי.
איזה דרך לאפורטה מנסה להוריד את החקירות? המועדון נחקר. יש חשד. הם חוקרים את המועדון.
אולי. אבל להיות בטוח שהצד שלך זכאי כשאתה יודע בערך כלום על החקירה בוודאי לא מציג אותך באור אוביקטיבי. כמה מפתיע שאתה כאוהד ברצלונה חושב שהכל בסדר והמועדון בסדר.. אובייקטיביות לשמה.
מנסה לעוות את הגדרת השירות שהוא קיבל (מה שקיבל ברקס בימים האחרונים עי מאמני העבר), טוען לחוק ההתיישנות ורק היום או אתמול כשהתקילו אותו בחשבוניות ישנות שמריחות מסריח אמר אני לא זוכר ולא יודע במה מדובר. מלבד זה, לאפורטה גם תוקף הרבה את ריאל מדריד במטרה לצייר את ברצלונה כקורבן. פתאום הוא חבר של טבאס ומנסה לשקם יחסים עם כל הגורמים האפשריים.
שוב פעם, הכל פוליטיקה. משני הצדדים. כמו בכל חקירה לפוליטיקאים יש הרבה יכולת לקצור אותה מוקדם ולסגור את התיק. מבחינתי גם לאפורטה וגם פרז בעלי אינטדסים ולכן לא אכפת לי מה הם אומרים. נחכה להחלטת בית המשפט ונהיה חכמים יותר.
אי אפשר להיות בטוח בכלום. אוהדי בארסה בעצמם רוצים לראות תשובות. אנחנו לא מאמינים שזה באמת שוחד ושבאמת קנינו שופטים, כי בפעם המיליון-לא קיבלנו שיפוט מיוחד. זאת הסיבה שאני חושב שהמועדון שלי לא באמת קנה שופטים.
יותר מזה אני אגיד לך. אם שילמנו על שיפוט, אני אכעס ואדרוש את ב7 מליון שלי חזרה. נגריירה זיין אותנו.
נו בסדר, אבל אתם לא אובייקטיביים. אם תעשה סקר בקרב אוהדי ריאל אתה תקבל תוצאות הפוכות לגמרי. אם גם תעשה סקר בקרב אוהדי ברצלונה האם ריאל קיבלה יחס עדיף מהשופטים אתה גם תקבל תשובה חיובית, אבל אוהדי ריאל יגידו לך שהם הקורבן ואין מצב שהם מקבלים שיפוט עודף.
בכללי בספרד יש איזשהו קונצנזוס שהגדולות נהנות מהשיפוט. אני לא יודע אם זה נכון, כי גם אוהדי הקבוצות הקטנות שעולות לכסח גם הן מרגישות הקורבן כשנשרקת נגדן שריקה.
אני רק מקווה שבשם הסימטריה המהממת שאתה מציג פה, אתה לא שוכח לאסוף כסף לקנות תרופה לאובססיה לחברים מהצד הלבן של הפורום ![]()
חסרים פוסטים שלי פה בפורום שאני יוצא עליהם כשהם מדברים על שופטים?
ההבדל הדק בין לצאת נגד התעסקות בשיפוט לבין לקרוא להם אובססיביים שצריכים תרופות ![]()
הכל זה עניין של מינון.
נו בסדר, אבל אתה לא אובייקטיבי. אם תעשה סקר בקרב אוהדי בארסה אתה תקבל תוצאות הפוכות לגמרי. גם אם תעשה סקר בקרב אוהדי מדריד האם אוהדי בארסה בוכים יותר אתה גם תקבל תשובה חיובית, אבל אוהדי בארסה יגידו לך שהם הקורבן ואין מצב שהם בוכים יותר.
זה שאני לא אובייקטיבי זו הנחת יסוד מבחינתי. אני אוהד ולכן אני לא אובייקטיבי. זו הסיבה שאני לא נכנס לענייני שיפוט וזו הסיבה שאני נמנע מלאמץ דעה בנושא נגריירה. הדעה שלי תמיד תהיה מוטית.
בכללי נראה לי שלקחת את העקיצה הזאת יותר מדיי קשה. אין צורך, באמת.
שוב, זאת הנחה מפגרת שאתה מנסה להשליך על כולם כי אתה כזה. אנחנו לדעתי אובייקטיבים-אינספור פעמים אוהדי בארסה יכלו להגיד לא הגיע להם פנדל, שהקבוצה היריבה קופחה וכו׳ וכו׳. אצל אוהדי ריאל גם אחרי דריכה ברורה יתחילו לספר לנו על כובד הדריכה.
יש פה אינספור דיונים עם מחלוקות בנינו על שיפוט והאם הגיע לנו פנדל או לא. ורק זה לבד מעיד שאנחנו אובייקטיבים.
סאנדרו רוסל נשאל על נגריירה וסיפק כמה דברים מעניינים.
כשהיה הסגן של לפורטה ב 2003-2005, הוא פגש את נגריירה וראה את הדוחות שנגריירה הכין. בכך הוא מחזק את מה שלפורטה אומר.
מצד שני, הוא אמר שפגש את נגריירה יחד עם לפורטה. לפורטה טען שמעולם לא פגש את נגריירה. אופסי.
כשרוסל הפך לנשיא ב 2010, הוא ירש את החוזה של נגריירה יחד עם עוד 100 חוזים אחרים, לדבריו. רוסל לא הסביר מדוע המשיך לשלם לו.
כל מה שרוסל אומר זה מבחינתי לא נחשב. אם רוסל יגיד שכדור הארץ עגול אני לא יאמין לו.
שקרן בן שקרן. וגם בן של זונה ימח שימו וזיכרו. הוא האבא והאימא של ברתומאו, תקופת החושך שלנו החלה בבחירה שלו בבחירות ההם.
סליחה על הוצאת הקיטור.
יש לי ניחוש..
“יו, יא רוסל, יש פה רישומים על תשלום של 10 מיליון בשנה לאיזה אחד, נגריירה. מה אתה רוצה לעשות עם זה?”
“מה זה? לאפורטה שילם 10 מיליון בשנה על משהו..? הבנתי את הרמז, אנחנו צריכים לשלם לפחות כפול מזה!!”
יותר בכיוון של:
עוזר: תראה, יש פה חוזה שבו אנחנו מעבירים כסף לנגריירה.
רוסל: נגריירה? מעולה! האם הוא מטה שיפוט לטובתנו?
עוזר: לא…
רוסל: האם הוא עוזר לנו בצורות אחרות עם שופטים?
רוסל: האם הוא עוזר לנו בצורה כלשהי?
עוזר: לא ממש, הוא רק מוציא לנו דוחות.
רוסל: נו, מעולה. הדוחות הללו עוזרים לנו?
רוסל: בכלל?
עוזר: בכלל.
רוסל: אז למה אנחנו משלמים לו?
עוזר: לא יודע, נראה קצת כמו הלבנת כספים.
רוסל: ואנחנו מרוויחים מזה משהו?
רוסל: אני מבין.
עוזר: אז לגנוז את החוזה איתו?
רוסל: השתגעת? זה הלבנת כספים.
עוזר: אבל…
רוסל: אבל מה?
עוזר: …
רוסל: …
או כך
יותר בכיוון של:
עוזר: תראה, יש פה חוזה שבו אנחנו מעבירים כסף לנגריירה.
רוסל: נגריירה? מעולה! האם הוא מטה שיפוט לטובתנו?
רוסל: האם הוא עוזר לנו בצורות אחרות עם שופטים?
רוסל: האם הוא עוזר לנו בצורה כלשהי?
עוזר: לא ממש, הוא רק מוציא לנו דוחות.
וזר: לא…
רוסל: בכלל?
עוזר: בכלל.
רוסל: האם אני מקבל מזה כסף מהצד?
עוזר כן זה סוג של הלבנת כספים אתה תשחה בסוף בכסף רק שהמועדון יסבול מזה מבחינה משפטית כספית ותדמיתית ואוהדי ריאל יחגגו לנו על התחת על זה
רוסל:
גנבתי מאלישע וטל ![]()
והשיחה מסתיימת כשרוסל אומר לעוזר : אתה מפוטר!
למה שיפטר את ברתומאו?
-)
בארסה הגישה לעיריה את הבקשה לאשר 62 אלף צופים בקאמפ.
מסתבר שמשחק בית הבא הוא רק ב 25 לינואר נגד אוביידו , אז יש זמן.
איכשהו יצא ש 2 משחקי הליגה הקרובים, משחק באלופות, משחק בגביע וכמובן הסופרקופה ,כולם בחוץ.
דלואיט, חברה שמתמחה בניתוחים פיננסיים, פרסמה את הסקירה השנתית שלה על עולם הכדורגל האירופאי.
מבחינת הכנסות, בארסה התקדמה ממקום 6 למקום 2, אחרי ריאל מדריד.
העליה הגדולה ב matchday נובעת בעיקר ממכירת מושבי ה VIP. עבור עונת 25\24, 70M מתוך ה 100 נכנסו לחישובים. היתר 30M ייכנסו העונה.