ההנהלה של בארסה: לאפורטה עד 2031

𝐉𝐔𝐒𝐓 𝐈𝐍: The Presidential Elections are set to be held on 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐡 𝟏𝟓𝐭𝐡.

לאפורטה לוקח בקלות

דימיטרי התחיל לזרוק. גרף וחצי, שתי פסקאות קצרות, ועוד אינפוגרפיקה אחת בקושי.

איפה הימים של ניתוח הדו”ח על-פני 1000 מילה, כולל השוואת מגמות, קרוס-רפרנס אל מול דו”חות ומקורות מידע מקבילים, 7 גרפים שלפחות 3 מהם מקוריים של דימה עצמו, וסקופים בלעדיים מחדר המיטות של לאפורטה ודקו (שימו לב שהמיטות אולי ברבים, אבל החדר עצמו הוא אחד - זה לא מקרי)?

כמות ההשקעה שלי עומדת ביחס הפוך למצב הפיננסי הכללי של בארסה.

טוב, הבחירות לנשיאות ברצלונה צפויות להיות מלוכלכות.
יצא סרט דוקו על מעורבות לכאורה של לפורטה בפשיטת רגל של מועדון הכדורגל ראוס (Reus Deportiu).
כביכול, חברת השקעות בה לפורטה פרטנר , הסתירה מהמשקיעים שראוס הולכת להתפרק , קיבלה כסף במירמה, וכו’.
מתנהל משפט על הפירוק של ראוס, ובדוקו הזה נטען שלפורטה שיקר בבית המשפט.
לפורטה מצידו מאיים לתבוע את יוצרי הסרט על שקרים והכפשות שמו.

ויקטור פונט לא יכול לתקוף את לפורטה על ההצלחה הספורטיבית, אז הוא מדבר על מחירי הכרטיסים.

ואללה?

אתה טוען אחרת? הוא תקף ואני לא יודע?

כל מי שמתחרה בלאפורטה במקום לתמוך בו ולהגיד שהוא יתחרה ביום שאחרי לאפורטה - פסול בעיניי. השקפנו על אירופה מפסגת האולימפוס איתו, והתדרדרנו בלעדיו עד לתהומות של הליגה האירופית. בכלום זמן הוא החזיר אותנו למרחק אראוחו אחד מאותה הפסגה. חזרנו סוף סוף לקאמפ נואו, אנחנו אוטוטו כבר אחרי השיפוץ המיוחל, הקבוצה שנו מתבססת על שחקני בית, יש לנו את המאמן הכי טוב באירופה, אנחנו משחקים כדורגל מלהיב - מעטים הדברים שאני כאוהד יכול לבקש יותר.

אם פונט רוצה לנצח, הוא צריך להתרכז במשהו אחר.
מה הוא כבר יכול לטעון שהוא יביא ספורטיבית? ליגת האלופות? סוסיוס לא כאלה מטומטמים.
אז הוא מדבר על מסי, על להצביע בארסה במקום להצביע לפורטה, סקנדלים, אי סדרים כאלה ואחרים ובטח יביא עוד משהו צמוד לבחירות.

לא יודע מה כדאי לפונט, רק רציתי לציין שללאפורטה (בסיבוב הנשיאות השני כמובן) אין שום דבר למכור מבחינת הצלחה ספורטיבית. בארסה נראית די רע כבר המון זמן.

אין למועדון כסף, הביאו מאמן שליטרלי עושה קסמים מסגל חסר, כדורגל התקפי שהכי עונה למשפט של קרוייף “אם נספוג שלוש נכבוש ארבע”, וסיימנו אפילו עם שלושה תארים אשתקד, מובילים את הליגה בינואר ואחרי תואר ראשון לעונה. עדיין, ליאור לא מרוצה כי זו לא הקבוצה של גווארדיולה, והוא טוען שפונט (שהפיתרון המקצועי שלו דאז היה צ’אבי כמאמן) יש קייס כלשהו ברמה הספורטיבית.

נו שוין.

''אנחנו צריכים יותר שליטה בקישור" זה סלוגן חזק בשביל קמפיין בחירות.

לא אמרתי מילה על פונט והבחירות מעניינות את סבתא שלי. בארסה של השנים האחרונות היא לא הצלחה ספורטיבית. זה מה שאמרתי ואני עומד מאחורי זה.

אתה ליטראלי ציטטת את המשפט שלי “ויקטור פונט לא יכול לתקוף את לפורטה על ההצלחה הספורטיבית”

נושא התגובה שלי היה ליטרלי ההצלחה הספורטיבית של לאפורטה. פונט יכל גם להיות חייזר ירוק. אין לו רלוונטיות למה שאמרתי

עזוב את כל השנים האחרונות - ספציפית בארסה של השנה שעברה היא מבחינתך גם לא הצלחה ספורטיבית? איך אתה מגדיר הצלחה ספורטיבית?

בארסה של 2008-2012 וזהו.

לא. הקבוצה של 2009 הייתה בוסרית מדי, הקבוצה של 2010 הייתה חסרת מחץ והקבוצה של 2012 הייתה חסרת תכלית. תצמצם את זה לקבוצה של 2011 בלבד.

מה? הקבוצה של 2009 הייתה מוחצת.

הקבוצה של 2010 כולה הפסידה לאינטר בהפרש שער אחרת כל הנרטיב שונה.

אני די בטוח שטל היה ציני כלפי ליאור.

לרגעים זה היה נראה כמו התחלה של הצלחה ספורטיבית אבל בסיכומו של דבר לא.

אני מבין את הביקורת כלפיי אבל זה מה שאני מרגיש