משה אפשר להגביל את היכולת קבלת החלטות של הנשיא בחצי שנה האחרונה, יש חלופות יותר טובות.
א. אני רק מסביר למה הנהלה מתפטרת בעת בחירות, זה החוק.
בסוף זה לא מדינה, אין חדש שיקרה משהו רע למועדון אם כמה חודשים לפני לא תהיה הנהלה בפועל, ריאל מדריד לא תתקוף אותה ;).
האקט סימלי ותו לא כדי לא להשפיע על דעת הקהל, אחרת כל פעולה של ההנהלה הנוכחית עשויה להיות נתונה לפרשנות בהיבט זה.
לא כל כך סימלי, ארדה טוראן היה כזה.
ברתומאו בזמנו קנה את טוראן בשביל לנצח בבחירות. כן גם אני מקיא בפה. ואז החתימו את כל המועמדים על אישור מיוחד (כאילו שהיתה להם ברירה…)
העניין הוא שעכשיו אין חלון העברות פעיל. אז זה סתם פורמליות
יש איזה 1000 מועדונים אחרים בעולם ובכמעט כולם הנשיא לא צריך להתפטר חצי שנה לפני כדי להיבחר מחדש, הרי כשהוא מתפטר יש קמפיין בחירות, זה לא משפיע על דעת הקהל?
בשבילי זה נשמע קצת הזוי ויש דרכים אחרות לעשות את זה…
פרז הבטיח את פיגו וזכה בבחירות, אפשר ךעשות את זה גם בלי להיות נשיא פעיל…
כמה מועדונים יש בחירות לנשיאות? מדבר על ליגות בכירות.
נו נכון תחשוב פרז בתור הנשיא ואז קונה את האלנד ב200 מיליון אירו רק בשביל לנצח בבחירות.
יש הבדל בין להיות באופוזיציה לבין להיות בפועל אחראי על הצק..
כולה חודש עיוני. הבחירות ב 15 למרץ.
זה יכול גם עוד יומיים, זה לא הנקודה, אבל כל הכבוד לך ששמת לב.
אפשר להגביל את ההחלטות של הנשיא בחודש האחרון למשל, להעביר את הבחירות לתקופה שאין בה חלון העברות, או כמה וכמה דברים.
לשנות את השיטה בגלל ה. Goat של הנשיאים ברתומאו נשמע לי מופרך, אבל מה אני מבין…
לא שינו את זה בגלל ברתומאו . גם ברתומאו התפטר.
באופן כללי, חוקים זה מה שנקרא man made. אין מה לצפות לשלמות ויש מה לצפות לדברים תמוהים.
פעם קראתי סדרה מצחיקה של חוקים אמריקאים שנשארו להם עוד משנות ההתיישבות. למשל אחד שזכור לי עד היום (עברו כמה עשורים מאז קראתי את זה) היה שלתרנגולת אסור לעבור את הכביש לבדה.
ויש עוד חוקים משונים ומצחיקים יותר ומצחיקים פחות. למשל שחרדים לא צריכים להתגייס לצבא… ככה זה עם חוקים. אנחנו נותנים להם הרבה כבוד ומשקל אבל בסוף מי שמחוקק אותם זה סתם עוד בני אדם.
יש חוק נגד למות בפרלמנט הבריטי
זה אמיתי או דף הטרלה?
כמעט בטוח שזה אמיתי
זהו שאין חוק כזה.
אם היה, לא היה כל כך הרבה בלאגן סביב זה.
נכון.
זו היתה סתם דוגמה לזה שחוקים הם דבר הרבה יותר אקראי ממה שאנחנו מדמיינים.
אז למה ללכת רחוק עד בני ברק?
מספיק פנדלים ונגיעות יד. או נבדל של אוזן, בולבול או עקב.
טוב פלורנטינו בתור האחרון שסוגר את האור…
אין יותר סופר ליג. ריאל ואופ”א השלימו
עכשיו שהסופר ליג באופן רישמי נשמה את נשימתה האחרונה אפשר לסכם:
אופ”א ניצחה וביססה לחלוטין את מעמדה
הניצחון הזה של אימפרית הרשע יחסום כל ניסיון עתידי לרפורמה או תחרות בכדורגל האירופי
אנחנו אוהדי הכדורגל הפסדנו, אבל היי לפחות האוהדים ישירו שירים יפים נגד אופא לפני כל משחק בליגת האלופות , איזה חבורה של אידיוטים שימושיים..
אוהדי PSG וצ’לסי ועוד כמה קבוצות אנגליות לא ישירו שירים נגד אופ"א, כי אופ"א דואגת לעניים.