“ההנהלה של בארסה - ומה אם כולנו טועים לגביהם”
מה בדיוק המשמעות של אופציה להארכת חוזה אם בארסה יכולה לסרב?
אני מניח שזה כרוך בפיצוי מסויים.
אני מניח שאם נפסיד את האליפות וצמפיונס לא תהיה להם ברירה אלא לפטר את ה"נכס" הנאמן שלהם. “הצרה” שלנו אם בלי כוונה ניקח אליפות…
אייל כתב את זה. שום דבר לא ישתנה עד 2021. חבל שאין לי מכונת זמן…
נ.ב קומאן כבר חצי חתום לפי דעתי. ואלורדה הדור הבא לעוד שנה.
אני עדיין בטוח שהוא לא ימשיך בעונה הבאה. אופציה זה אופציה, זה לא חוזה חתום.
נראה כבר מי יהיה פנוי בקיץ. בקיץ שעבר מישהו חשב שפוצ’טינו יהיה זמין בנובמבר? לכו תדעו.
פוצ’טינו אמר שהוא מעדיף לאמן עיזים בארגנטינה… לא נראה לי.
ברור שלא יאמן אותנו. הוא דוגמה למאמן טוב שהתפנה פתאום. לא התכוונתי שהוא מועמד אלינו. לך תדע מי יהיה זמין בקיץ הבא.
טכנית, יש לנו עז מארגנטינה. תופס?
נתון: ברצלונה היא האלופה היחידה בחמש הליגות הגדולות שיש לה יותר נקודות העונה בשלב הזה של העונה מאשר בעונה שעברה.
ברצלונה:
עונה שעברה: 31 נקודות. העונה: 34 נקודות.
מנצ’סטר סיטי:
עונה שעברה: 41 נקודות. העונה: 29 נקודות.
יובנטוס:
עונה שעברה: 43 נקודות. העונה: 36 נקודות.
באיירן מינכן:
עונה שעברה: 27 נקודות. העונה: 24 נקודות.
פסז’:
עונה שעברה: 47 נקודות. העונה: 39 נקודות.
תמשיכו להתלונן…
נתון: ברצלונה היא האלופה היחידה בחמש הליגות הגדולות שיש לה את מסי.
כאילו, בחייאת.
עד שמסי חזר מפציעה, בארסה הייתה 7 נקודות מתוך 15. קצב של 53 נקודות בעונה. בעונה שעברה 53 נקודות הספיקו לאספניול ובילבאו להילחם על הליגה האירופית. אחת מהן נשארה בחוץ.
מהרגע שמסי פתח בהרכב, בארסה עם 30 מתוך 33 אפשריות. קצב מטורף של 103 נקודות בעונה. קצב של שחקן שלוקח אליפויות כבר עשור, בלי קשר למי נמצא לידו על הדשא.
לא שאני חושב שהנתון הזה של של @Master_M אומר יותר מדי , אבל אתה מודע לעובדה שעד השלב הזה בעונה שעברה מסי שיחק יותר דקות, כן?
כל הנתון הזה לא שווה שום דבר, לבדו. למה? כי זו התעלמות מוחלטת מאינספור המדדים האחרים ששונים בין העונות (סדר משחקים, שחקני הקבוצה המדוברת ושחקני היריבות, הצוותים המקצועיים של הקבוצה המדוברת ושל הקבוצות היריבות, פציעות, השעיות וכו’ וכו’) ומהדבר הזה שנקרא…נו…מראה עיניים. ואפילו לא מראה עיניים חד פעמי או לתקופה קצרה.
לגמד את הכל ל"כמות נקודות" רק כדי להוכיח שאוהדי ברצלונה סתם בכיינים (גם אם בסוף המסקנה נכונה, כן?) זה כל כך לא רציני, שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
ובין היתר, כל הקבוצות הגדולות נחלשו.
בליגה האנגלית ובאיטלקית, האלופה של השנה שעברה היא בכלל לא במקום הראשון.
אבל פרופוגנדה תמיד קל לייצר עם סטטיסטיקה
מסכים לגמרי, אבל להסביר את הכל ב-“מסי” פשוט סותר את המציאות. לא חושב שאפשר לטעון ברצינות שבשקלול הפציעה הוא תורם יותר עד כה העונה מאשר בתקופה המקבילה אשתקד.
כן, אני מבין שמטרת הקבוצה בליגת האלופות וזה המטרה הכי חשובה זה מספר הנקודות בשלב הבתים… פשש, היה שווה לקבל את שתי הרמונטדות הכי גדולות בנוקאוט בהיסטוריה של ליגת האלופות על הגב שלנו, זה שווה הכל!
על זה נבחנת ההנהלה שלנו, מספר נקודות בשלב הבתים! איזה חבורה של בכינים אנחנו. עזבו אותכם רמונדטות על הגב שלנו, כדורגל מכוער, תקדימים שלילים, פרשות שחיתות חסרות תקדים. פגיעה בסמלים, שקרים וספינים, פגיעה אנושה בלה מאסיה, מתן גיבוי למאמן כושל ובינוני, נשיא לשעבר יושב במעצר בית כמה שנים על פרשות שחיתות, נשיא הנוכחי , מואשם בהלבנת מיסים , מורשע מגיע לעיסקת טיעון שבו הוא מכתים את שם המועדון וגורם למועדון לשלם את הקנס והעונש שהוא בעצמו היה צריך לספוג. הנהלה שגונבת כספים של תירים . קונה אינספור שחקני רכש כושלים. מסכנת את העתיד הפיננסי של המועדון (שלוש הלואות!!!) , מבזה את עצמה שנה אחרי שנה במרדפים אחרי ניימאר וגריזמן. ואני יכול להמשיך… (באמת, יש עוד הרבה…)
אבל צברנו הכי נקודות בשלב הבתים! זה מנקה הכל… איזה בכיין אני. ממש מפונק. אני מרגיש רע. לא, סתם ציני…
הצעתי לפני כמה ימים שאוהדי ריאל יקחו את ואלורדה במתנה, אני מוכן לתרום גם את ברתומאו ורוסל. מבצע אחד ועוד אחד , חינם! רק תגאלו אותנו מהיסורים שלנו. מה אכפת לכם אנחנו סתם מפונקים…
שאני חושב על זה ריאל זכתה כמה פעמים בגביע, שהיא הגיע ממקום שני בבית שלה בליגת האלופות. אני מניח שפלורנטינו לא יכול לישון בשקט בגלל זה.
לא שאני לא מסכים, אבל הוא לא דיבר על נקודות בליגת האלופות…
מסכים, ולכן זו לא הטענה שלי.
טעות שלי, זה לא משנה את מה שכתבתי.
משום מה נעול לי ליגת האלופות מול העיניים. טוב זה די פדיחה…
חשבתי למחוק את התגובה המקורית שלי, אבל אז היתי מוציא את אייל כאילו הוא כתב לאויר.
טעות שלי וזה פדיחה איומה שמשום מה חשבתי על הליגת אלופות, אין לי באמת הסבר רציונלי, ואז נכנסתי פול ספיד .
מה שכתבתי לגבי ההנהלה נכון , גם אחרי התיקון.
אבל בגדול, לי פשוט נמאס ונשבר ההתנשאות הזו של אוהדי ריאל. שאין להם מושג מה הפוליטיקה הברסאית הפנימית בברצלונה אבל לא מפסיקים להטיף לנו מוסר. שאנחנו בכינים מפונקים. דורשים ראש של מאמן מצטיין . בלה בלה בלה .
אני לא מפונק ולא בכיין אלא אחד שבאמת עוקב אחרי הפוליטיקה הברסאית ןוכל מה שמוצא זה ביוב ושחיתות. זה המועדון שאני אוהב. ולראות חבורה של מאפיונרים (הם מורשעים בפלילים אז אני לא מגזים בכלום) לוקחים את המעודון הזה ופשוט הורסים אותו. עולה לי בבריאות. ואז בתור בונוס , לקרוא הודעות בלתי פוסקות של אוהדי ריאל שמטיפים לנו מוסר פה בפורום.
בשנה שנתיים האחרונות, זוית המבט שלי על ריאל מדריד השתנתה, ממועדון שהייתי לא סובל מכל הבחינות ומאשים את פלורנטינו בכל הרע שבעולם, ריאל הפכה להיות יריבה ספורטיבית שנואה לא יותר ולא פחות, אני ממש נהנה שהיא סובלת. אני מת לנצח אותם אבל שם זה נגמר. הפולטיקה שלה לא מענינת אותי יותר, . אני לא מתעניין בפולטיקה שלה , לא מעניין אותי , אם זה מועדון אצילי או מושחת או על איזה ערכים היא בנויה . תסלחו לי, זה מעניין לי את הבי*ה השמאלית, אז אתם לא רואים אותי נכנס לפורום שלהם ומטיף להם מוסר על זה.
אין לי שום בעיה לנהל דיון על פולטיקה וההנהלה ואני יותר ממוכן להסביר את מקור השינאה והכעס שלי לנחש שעומד בראש הפירמידה , אבל בבקשה טיפה צניעות. ופחות הטפות מוסר. אתם חולקים עלי? תבואו מוכנים ותפסיקו להטיף.
מודה בפה מלא יצאתי פארש חחח…
טוב נעבור נושא:
לפי אל מונדו המדרידאי, ניימאר תובע את המועדון בעוד 3.5 מיליון אירו. יש פה עוד מישהו שרוצה את הנבלה חזרה?
(היתי לוקח את הפירסום הזה בטיפה קורטוב של ספקנות, אבל עדיין זה מתאים לניימאר)
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1205294952370114565