ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

מסוכן מידי, המבוגרים של ברצלונה שמסתובבים בלי משקפיים עוד היו חושבים שכתוב שם 8-2 :wink:

:cry: :cry: :cry: :cry:

כל כלי התקשורת בספרד דיברו על זה בלי הפסקה, וזה כמובן גלש גם לנושא הפוליטי. מטורף כמה רעש שזה עשה

כנראה שהוא הבין שהמתמודדים שלו מאוד רכים לעומתו. מדהים איך מי שיצר סביבו טריליון סימני שאלה ליטרלי היה זה שירה את יריית הפתיחה האמיתית לתחילת הבחירות.

כבר בצעד הראשון שלו בקמפיין הנוכחי הוא עשה יותר ממה שהוא עשה בפעם האחרונה מול ברתומאו וזה לרעתו.

התחלנו הוא הציג את הנבחרת שלו בקמפיין הנוכחי. שאני ילמד יותר עליהם אני יפרט פה.

חברי ההנהלה שלאפורטה הציג היום:

• רפאל יוסטה, יד ימינו, סגן הנשיא הספורטיבי שלו.

• אנטוניו אסקודרו מרטינס, איש עסקים, פוליטיקאי ונשיא ג’ירונה לשעבר.

• אלפונס קסטרו, היה חבר הנהלה תחת לאפורטה בעבר.

• אאורלי מאס, בא מתחום הנדל"ן.

• צ’אבייר ברבאני קנאלטה, איש עסקים.
  • מיקל קאמפס, היה חלק מהמועמדות של לאפורטה ב-2015, יזם.

-צ’אבייר פוץ’ הרננדס, גם היה עם לאפורטה ב-2015, סוכן ביטוח.

• ז’וספ איגנסי מאסיה, היה חבר הנהלה תחת לאפורטה בעבר.

• ג’ורדי לאוראדו, בנו של סגן הנשיא של גספארט.

• מריה אלנה פורט, הייתה חברת הנהלה תחת לאפורטה בעבר.

• ג’ולי גוייו, בא מעולם המוזיקה. סוכנו של הזמר אנטוניו אורוסקו.

• ז’אומה ג’ירו, אחד הבכירים לשעבר בבנק הקטאלני הידוע, CaixaBank.

• ז’וספ קובייס, היה אחראי על הכדורסל תחת לאפורטה.

• ז’וספ מריה אלברט, סוחר.

• ז’ואן סולה, יועץ עסקי.

פונט מפחיד אותי , מצאו כל מיני אמירות שלו בעבר בעד רוסל הוא מינה איזה מישהי שהיתה מקורבת לרוסל. מבחינתי זה כרטיס צהוב. הסנריו שרוסל מאחורי הקלעים מתכנן איזה הפתעה בשבילנו באמת מפחיד אותי.

מצד אחד, שום שם נוצץ, יכול להיות שזה חיובי כי אין פה שום צורך בכימיקלים כמו “הנה הבאתי מישהו שכולם אוהבים כמו אבידאל”, מצד שני, לא מבין את הקשר של חלקם לboard. לא יודע מה לחשוב על זה.

ב2003, אם אמרו לך את השמות של חברי הנהלה של לאפורטה לפני שהוא נבחר אז גם הכרת את כולם?

הנקודה היא אחרת, מצד אחד פונט יורה שמות שכולם אוהבים שזה פלוס עבורו בעיני רבים, מצד שני לאפורטה מביא אנשים שלא שמעו עליהם, אבל שוב, הוא אשכרה הוכיח את עצמו בעבר. לא יודע מה עדיף.

כשאתה מנהל ארגון, כל ארגון, איפלו המסעדה הקטנה שאני מנהל. חשוב שתקיף את עצמך באנשים שאתה קודם כל סומך עליהם שרוצים בטובתך ואז תוודא שהם חזקים איפה שאתה חלש. שמות נוצצים לא תמיד מספקים את הסחורה כמו שמצופה…

אולי , אבל גם מצאו כל מיני ציטוטים של פונט מהעבר שהם פרו רוסל וברתומאו והוא הכניס לצוות שלו גם אחת שהיתה מקורבת לרוסל זה לא מרתיע אותך?

אני רק רוצה לעבור את הבחירות כבר ושפונט או לאפורטה, אחד מהם יהיה זה שינצח.

בכנות? אני לא יודע מה לחשוב. לא יודע אם פונט הוא היורש של רוסל, אם כי מבחינת צוות מקצועי הוא מוכן להביא שמות שכולם אוהבים, כמו צ’אבי, ג’ורדי קרוייף, פויול ועוד. מנגד ישנו לאפורטה שהיה אנמי עד הרגע בערך. לא יודע לאכול את לאפורטה הנוכחי.

מחכה שהכל יהיה מאחורינו נוכל לראות מה בפועל קורה. קשה לי לאמוד את מה שקורה.

אני יותר מחכה לבחירות בקטלוניה מאשר הבחירות בישראל :slight_smile:

(דרך אגב אני לא חושב שפונט הוא היורש של רוסל, פשוט למען האמת אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מי יותר טוב כרגע)

יש הרבה רומנטיקה בהצלחה של “הילד המוכשר” שבא עם מספרים וgame plan ומצליח “משום מקום”, אבל יש סיבה שהעולם העסקי מנוהל ע"י המקושרים ובעלי הנסיון…
אני שם את הכסף שלי על לאפורטה

אז אתה מבין שכולנו עכשיו בעד פונט :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye:

דרך אגב סתם לידיעה, פונט הוא איש עסקים מוצלח שעשה כמה דברים בחיים שלו. הוא לא “ילד קטן”

אני מתהפך במי שאני תומך כמו כמות הפעמים שביבי מתהפך אם הוא רוצה להמשיך עם גנץ או לגאול את גנץ מיסוריו וללכת לבחירות …

אני מאוד חושש מצאבי בתור מאמן ברצלונה בשלב הנוכחי שלו, אין לו שום ניסיון והוא גם בכלל לא נראה לי מתאמץ לצבור ניסיון , ובכלל הוא יותר מזכיר לי את “נסיכי הליכוד” של שנות ה80, כאילו הוא מרגיש שמאמן ברצלונה זה משהו שמגיע לו ולא לנסות להרויח אותו.

אם פפ ולואיס אנריקה התחילו בבארסה ב (שלא לדבר על מסלול המפרך שפפ לקח על עצמו שזה כלל טיסות לדרום אמריקה להשתלמות אצל ביאלסה) אז למה הוא ועדר התומכים שלו חושבים שזה לא לכבוד שלו?

סיטואציה אחרת לגמרי. פפ היה בקטאר אחרי 07/08 ואמרו לו לבוא לברצלונה, והוא אמר “לא לא לא, אני רוצה ניסיון בקבוצת המילואים קודם”? צ’אבי היה תחת הנהלה לא רעילה ועדיין בחר לאמן במדינה במפרץ כי אימון ברצלונה זה לא לכבודו?
אנחנו לא יודעים מה פפ או לוצ’ו היו עושים במצב של צ’אבי כרגע, אולי היו מוותרים על הניסיון ה"עשיר" שלהם ורצים להציל את המולדת ברגע שהם היו נקראים לדגל, ואולי אפילו תחת ברתומאו.

אני מאוד חושש מאי הניסיון של צ’אבי, בין השאר, אבל הסיטואציות ההתחלתיות שלו ושל פפ/לוצ’ו שונות.

לגביי עדר התומכים - טוב, אתה יודע מה אני חושב עליהם.

הוא לא טעה שהוא סירב, ההפך, גם החמאתי לו שהוא סירב. אני טוען שבאופן עקרוני אסור לתת לו לאמן את הבוגרת שיש לו 0 ניסיון בליגה תחרותית.

מסכים, אבל אלו שמחזיקים מצ’אבי מינימום משיח אינסטנט תמיד יעלו את פפ ואת ה-0 ניסיון שהיו לו בליגה תחרותית בתגובה לזה.

כמה פפ׳ים יש?
גם לואיס אנריקה (שאם היה מוצלח או לא זה דיון נוסף) אימן קודם ברומא שזה מועדון די גדול בליגה די חזקה.

היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה זידאן אבל אני לא רואה את מה שהוא עשה בריאל כהצלחה של מאמן (למרות שורת התארים).

לדעתי יש 2 סוגי מאמנים:

1. הסוג המתווה דרך ובונה קבוצה: פפ, קלופ, פוצ׳טינו, מוריניו (בתקופותיו הטובות, היום הוא סימן שאלה)…
  2. הסוג שיודע להוציא את המקסימום מקבוצה טובה, לסחוט את כל הלימון אם תרצו: זידאן, אנצ׳לוטי…

כמובן זה לא שאחד עושה רק את מה שהוא יודע, אלא שזה מה שהם טובים בו. ראיתם את פפ (מאמן טוב לכל הדעות) בבאיירן, נראה שתמיד חסרה לו הגרוש ללירה. ראיתם את הכדורגל של ריאל תחת זידאן, נראה שהוא בעיקר עסוק בלנסות לסחוט עוד טיפה מאותו לימון.
בסופו של דבר גם זידאן וגם אנצ׳לוטי נהנו מהבניה של מוריניו, האם זה מוריד מערכם? לטעמי לא. עובדה שהם השיגו את מה שהוא לא. האם במצב הפוך בו הם מקבלים קבוצה כמו שהוא קיבל ריאל הייתה עולה לאותם גבהים? לטעמי גם לא.

ברסה היום צריכה מאמן בונה. לא חביב קהל, לא מאמן כוכבים, צריכה מאמן שיתווה שיטה ודרך, שידע להעיף את הכוכבים המזדקנים ולא ידפוק חשבון. פוצ׳טינו לטעמי יתאים לכם, לפחות לשנות בניה העומדות לפניכם