האם זה חוקי לתת למועדונים כסף תמורת הפרישה?
מבין את המהלך, אבל האם שה פייר? מצד אחד באיירן שסירבה למהלך מלכתחילה נשארת עם הכפיים אבל סיטי עם כפיים וכסף?
זה כאילו להעדיף בן אדם שגנב ואז החזיר על חשבון אחד שלא גנב מלכתחילה.
הייתם מעוניינים בריאיון מקיף של לאפורטה בנוגע לסופרליג ועמדותיו בעניין, או להמשיך ככה (הודעות לקוניות ועבודה במחשכים בלי שיתוף האוהדים)?, אני שואל כי אתם כמונו קוקם כל מועדון ששייך לאוהדים
כמו הראיונות של פרז ואניילי, להסביר כמה הם בפנים, מה הטענות שלהם, מה הרצונות שלהם וכו, פשוט עכשיו זה מסתכם בהודעות לתקשורת ורוב העבןדה שהם עושים בפועל הם מסתירים
אוקיי, לא ראיתי, ראיתי רק הודעה מטעם. אז טעות שלי.
ודרך אגב עם כל האיבה שיש בין המועדונים אני באמת באופן מפתיע שמח לראות שיש לכם נשיא שאתם סומכים עליו לטוב ולרע. בהתילה חשבתי שהשתגעתי ואז הבנתי כשננצח אותכם אני אשמע ממכם על העליונות שלנו ולא על הסיבות לחולשה שלכם. כנראה אני אופטימי מדי וזה ייסתכם בשופט כזה או אחר שאשם בכך אבל עדיין שמח.
אני מרוצה מההתנהלות של לפורטה עד עכשיו.
הבהיר בצורה ברורה שבלי אישור של הסוסיוס אין הצטרפות לסופרליג, כך שהוא מוגן מאופ"א. אם הסוסיוס יחליטו בעד הסופרליג, הוא יוכל לטעון שהאוהדים רוצים סופרליג, לא הוא. אם יעיפו את בארסה מהליגה בגלל זה, יוכל לטעון בצדק שמנהלת הליגה היא נגד האוהדים.
הוא גם לא נכנס לריבים אישיים עם צ’פרין . לבארסה עדיף ככה, וזה מה שמעניין אותי.
לדעתי ראיון מקיף כמו שפרז עשה לא יכול לשפר עמדות אלא רק לגרוע. אז עדיף שימנע מזה. להשתלח באופ"א עכשיו כשדעת הקהל איתם זה לא חכם.
אני חושב שאפשר להניח שקומאן עם רגל וחצי מחוץ לברצלונה ולכן צריך להתחיל על המאמן הבא , מי מתאים ומי לא.
ניסים חליבה מסכם טוב:
"קרנבל צ"אבי התחיל.
שחקן העבר של ברצלונה ומאמנה הנוכחי של א-סד הקטארית נחת היום בברצלונה למספר ימי חופשה.
חלק גדול מהתקשורת הקטאלונית משוכנע שצ’אבי ייפגש עם לאפורטה למרות שצ’אבי הכחיש זאת.
הדיווחים האלו יודעים לספר על דרישותיו של צ’אבי ועל רצונו לקבל שליטה מלאה על הבניה מחדש של הקבוצה הראשונה וגם על קבוצת הנוער.
אחד העיתונאים אף ספר את כמות המזוודות שצ’אבי הביא איתו מקטאר (22).
גורמים אחרים בברצלונה טוענים שאין כלום.
צ’אבי לא יהיה מאמן הקבוצה בעונה הבאה.
החוזה החדש עם הקטארים הוא כמעין הבעת אמון של המאמן הספרדי בהנהגה הקטארית כשצ’אבי נחשב לשגריר של המדינה לפני גביע העולם בקטאר.
מה שכן, כמעט כל העיתונאים בברצלונה משוכנעים שקומאן לא ימשיך בעונה הבאה.
הם נותנים לו 1% עם האפשרות להמשיך אך לאפורטה לא יפטר את המאמן ההולנדי לפני שהוא סוגר את עמדת המאמן לעונה הבאה.
את מי אתם רואים בעונה הבאה על הקווים?
• קומאן?
• צ’אבי?
• פימיינטה?"
דעה שלי, קודם כל העיקר לא קומאן. פימיינטה הוא לדעתי יותר ממועמד לגטימי לתפקיד. אבל אפשר לנסות ולבצע איזה מחטף ולהביא לפה איזה פיגורה מתאימה.