בקיץ ניסו להיפטר ממנו בעיסקת ניימאר. עכשיו “משאילים” אותו.
בשוק של היום. ואם הוא יעשה חצי שנה טובה. אתה תראה שזה כסף קטן. אל תשכח. הם לא מחויבים לכלום. ירשים אותם ישלמו. לא ירשים אותם יחזירו אותו לברצלונה וכמעט לא יפסידו עליו כסף.
ולהזכיר לך, אנחנו במצוקה של בלמים. ארוחאו, מצטער זה ספין של ההנהלה. בקיץ שהם בעטו בדה ליכט. הם השתמשו בטובידו בתור תירוץ, אותו דבר הם עושים עכשיו אם ארוחאו.
הדבר הכי טוב שיצא מכל העסק שסוף סוף אני לא יצטרך לריב עם עצמי בקשר לשם שלו. טובידו או טודיבו. מי בוחר שמות כאלו?
זה יותר סימלי, כי הסכום הפיצוים זה המשמעותי. בין 20 ל27 לפי מה ששמעתי. תלוי בתארים.
כל מקרה, זה קלאסי מצידו. אחרי מסע היסורים, שההנהלה העבירה אותו, לדעתי זה לא באמת מגיע לה.
רק בשביל גילוי נאות. זה מונדו דפורטיבו. הלקקני תחת האלו. חסרי בושה ואתיקה בשבילם זה משהו שלא קיים. אני היתי לוקח את זה טיפה בזהירות. אולי יש דברים שאנחנו לא יודעים…
דווקא יותר הגיוני שהלקקנים האלה יירדו על וולוורדה ויאשימו אותו בבעיות פיננסיות של המועדון.
אם הם מפרגנים לו עכשיו, אחרי שעזב, כנראה שהוא באמת ויתר על חלק מהסכום.
אפשר להיות מאמן גרוע וג’נטלמן בו זמנית. זה לא סותר.
אבידל בראיון לספורט, אמר שהעתיד של ואלורדה הוכרע אחרי הקלאסיקו והשחקנים לא עבדו קשה תחתיו אז מסי תוקף חזרה באינסטגראם:
"אני באמת לא אוהב לעשות את הדברים האלה אבל אני חושב שכולם צריכים להיות אחראיים למשימות שלהם ולדאוג להחלטות שלהם. השחקנים על מה שקורה על המגרש, ואנחנו גם הראשונים לומר כשלא שיחקנו כמו שצריך.
האחראים לתחום ניהול הספורט צריכים גם לקחת על עצמם את אחריותם ומעל לכל לקחת את האחריות על ההחלטות שהם מקבלים.
לבסוף אני חושב שכשמדברים על שחקנים (כמו שאבידל עשה הערב), עלינו להגיד את שמות השחקנים כי אחרת אנחנו מתלכלכים ומזינים שמועות על דברים שנאמרים ופשוט אינם נכונים".
תרגום שלי, מסי הולך על הראש של אבידל. אבידל יתפקד בתור השעיר לעזאזל כמו שאלו שהיו לפניו שימשו. (פרננדס, זובי ופפ סגורה) ברתומאו יזרוק אותו מתחת לגלגלים כמו שהוא זרק אותם.
אין זמן יותר נחוץ ודחוף לאי אמון. לא יהיה הזדמנות יותר טובה וחשובה מעכשיו. בבקשה’ לאפורטה פונט או מישהו, הצילו את המועדון. S.O,S
שלוצו ניסה לספסל אותו אחרי החזרה המאוחרת שלו מהחופשה הוא רץ לאינסגראם ועשה לייק לצלסי ואז זה החל מין מחול שדים שהתחיל בפיטורים של זובי והקדים את הבחירות.
היום אבידל אומר שהשחקנים הכבדים לא התאמצו תחת ואלורדה. מסי תוקף באינסטגראם וכנראה חורץ את גורלו של אבידל .
אולי, אם הוא היה מתעורר בזמן. ומגיב בצורה כזו גם אחרי ההשפלות שעברנו. אפשר היה להתחיל את השנה עם מאמן יותר טוב וסגל חזק יותר.
אולי אם הוא הוא באמת רוצה לשנות, אז הוא צריך למצוא כתובת יותר מתאימה, הוא צריך לכון יותר גבוה מאבידל. ובוא לא ניתמם. מה שעבד מול לוצו וצלסי בזמנו יעבוד גם עכשיו.
אני לא מוצא שום קווי דימיון בין ההדחות בליגת האלופות (אחריות של השחקנים שמסי לא ברח ממנה לרגע וזה דבר שאני מאוד מעריך, בעיניי אם הוא בשם השחקנים היה מתחיל לחפש שעירים לעזאזל זה היה מביך ולא ראוי- אבל הוא לקח אחריות כמו גבר), לבין המקרה עם אבידל.
אבידל טען שיש שחקנים שביקשו להדיח את ואלוורדה- זו האשמה חמורה ומסי מכחיש אותה וטוען שפיטורי המאמן באחריות ההנהלה ולכן הם אלה שצריכים לקחת אותה בדיוק כפי שיש כשלונות על הדשא הוא זה שלוקח אותם על עצמו ועל השחקנים.
ההדחות בצ’מפיונס- כשלון מקצועי על הדשא שמסי לוקח עליו אחריות בשם השחקנים.
פארסת המאמן- באחריות ההנהלה ועליה מסי לא רוצה לקחת אחריות. הוא מצפה שאבידל ייקח על זה אחריות בדיוק כפי שהוא לוקח על דברים מקצועיים. זה מאוד פשוט.
אגב אבידל, שככל הנראה הבין את האמבוש שברתומיאו מכין לו - די שורף את ברתומיאו בראיון שלו היום. הוא אומר שם שהוא התחיל לעבוד על תחלופות לוואלורדה כבר אחרי העונה הראשונה שלו, וברתומיאו היה זה שהחתים על הארכת חוזה פתאומית.
אולי אני סתם חולם, אבל לדעתי אחרי הפציעה הנוספת של דמבלה אבידל הבין שהעונה הזאת אבודה והחליט לשרוף את הספינה, בתקווה שבלגן קולוסלי יוביל למהפכה אמיתית. מרגיש לי מאוד לא מקרי האמירה הזאת על חדר ההלבשה.
בדומה למה שאסף אמר, אני חושב שעכשיו, כשהבלגן סובב סביב ההתנהלות של המועדון וההנהלה ולא סביב העניין המקצועי, טוב יעשה מסי אם הוא ידחף לאי אמון שיוביל להחלפת ההנהלה.