ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

שוקינג, אני מניח שזה רצון ב"טובתו". :wink:

מסי הקדים בחירות פעם אחת, אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה פעם שנייה.

לא אכפת לי מטובתו של מסי, נטו טובתה של ריאל מדריד. לא כזה הזוי להעריך שברתומאו מושתל של פלורנטינו ולכן אנחנו רשאים להעריך את תרומתו לריאל מדריד :slight_smile:

כבר איבדתי כל כך הרבה שאני לא אשים לב אם תיקח עוד אחד חח

לפחות השאירו את שאקירה בצד :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

אבל אתם כל שנה זוכים באליפות, חלאס לבוא בתלונות להנהלה! הדרך לא משנה בסוף הטבלה קובעת.
ובתכלס… בושה גדולה ואפילו כאוהד ריאל לא נעים לי לראות שדברים כאלו קורים בהנהלת ברצלונה.

תשמע…אין לי מושג באיזה חלק בהודעה שלך היית רציני, ובאיזה חלק לא :slight_smile:

בוא אני אעזור:
שורה 1- ציני.
שורה 2- רציני.

מצטער, אבל אחרי ארוחת הצהריים אני פחות מתפקד מוחית.

בכל מקרה, בהתייחס להודעה הקודמת שלך -
source (1)

יש תרגום למי שאינו דובר ספרדית?
כתב נוספת:

מידע נוסף על רכש:

למען ההגינות, מי שהביא את ידיעה הזאת לפה היה צריך לציין שההנהלה דוחה את הפרסום ואומרת שלא שכרה שום חברת יחסי ציבור.

בפורום הזה כל דבר שלילי על ההנהלה, על פיקה, על וולוורדה, על דמבלה , על ראקיטיץ’, ישר נחשב לעובדה מוגמרת, וכל דבר חיובי או הכחשה זה עוד שקר של ההנהלה.

אני מניח שאני “נושא באשמה”

מבחינה רישמית , ההכחשה הרישמית של המועדון הגיע אחרי שכתבתי את ההודעה.

בנתיים החשבונות הפיקטיבים שהשתמשו בהם לנגח את האופזיציה נוטרלו ביוזמת המפעילים שלהם, מעניין למה.

ההנהלה הנוכחית, הכחישה שהיא העלימה מיסים, האשימה את מדריד בזה, בסופו של דבר הודתה בעיסקת טיעון והפילה את זה על המועדון.

סיפרה שניימאר עלה בסביבות חמישים מיליון אירו אם אני זוכר נכון, שיקרה במצח נחושה. עלה יותר ממאה מיליון ואני עדין בסכום…

סיפרה שלאפורטה גנב כסף והשאיר את המועדון בחובות, שתי ערכאות של בתי משפט קבעו שזה לא נכון.

סיפרה שמוניר עוזב לסביליה בגלל ואלורדה, ואלורדה במסיבת עיתונאים הכחיש את זה…

אני יכול להמשיך עם עוד שקרים ומעשיות שלהם. אבל המסר הועבר. .

אם ברתומאו יטען שכדור הארץ עגול אני לא יאמין לו.

ההנהלה גם טענה בעבר כי רוב הקריאות #ברטומאו אאוט הם של בוטים, החברה המקצועית שתמכה בטענה? בדיוק אותה חברה שמואשמת עכשיו בהפעלת בוטים… לי אישית קשה להאמין שזה הכל המצאה.

האמת שזה ספציפית מסתדר עם ההכחשה, הם טוענים שהם העסיקו את החברה רק לניתוח סנטימנט ברשתות חברתיות, זה בהחלט נופל תחת ההגדרה הזו.

ההוכחה של התוכנית רדיו שחשפה את כל העסק זה שיש להם מסמך שכביכול נשלח רק לחברי ההנהלה של ברצלונה שמפרט את ההשפעה של כל אחד מהחשבונות האלו. הוא חתום על ידי חברה שאמורה להיות הבעלים של i3 ventures
עד כמה המסמך אמין, אלוהים יודע, אבל זה הלינק אליו:

משה, אם אתה לא מאמין בכלום , אז אתה חייב התנצלות לפיקה.
אתה בזמנו הבאת כל מני ציטוטים ודעות מחשבונות טוויטר שמאשימים את פיקה בעיסוקים שלא קשורים לכדורגל. מאיפה אתה יודע שזה לא קשור לאותם בוטים של ברטומיאו?

ההנהלה הזאת חרא ושקרנית, זה ברור גם לי. אבל אי אפשר להאמין לכל ידיעה או כל שמועה שמסתדרת עם התפיסה שלך, ולהתכחש לכל דבר שלא מסתדר לך כי הם שקרנים.

ואם אני באיזושהי הודעה כאן בפורום מגן על ההנהלה אז גם אני בוט של ברטומיאו? אם מישהו מצטט בלוגר שכותב שבארסה בקטסטרופה פיננסית , ואני מצטט מקור מהימן שכותב אחרת, אז אני ואותו מקור שנינו מקבלים כסף מברטומיאו?

הבעיה שלי שאנשים מקבלים כל דבר שמסתדר עם האג’נדה שלהם באמון מלא ללא ניסיון ביקורת. ומכחישים כל דבר שלא מסתדר עם האג’נדה שלהם.

כמובן שלא, ביקורת היא חשובה ואני מקבל את דברייך לגמרי, עם זאת האמונה שלי בהנהלה הנוכחית ובברתומאו בפרט נמוכה עד מאוד, לא רק בגלל שהאג’נדה שלי לא מסתדרת עם שלו, אלא בעיקר כי הוא שיקר ונתפס עשרות פעמים. להגיד לך שהוא מקור הרוע בעולם? כנראה שלא ואני בטוח שהוא אף תרם לברצלונה בדרכים מסויימות.
שקרן הוא כן. זה הוכח ביותר מהזדמנות אחת ואף בבית משפט (משפט ניימאר).

לצערי זה בדיוק המצב, ברתומאו ועושי דבריו מוציאים דף מסרים בכל כמה שבועות, בין דף המסרים לבין המציאות יש הבדל משמעותי, אתה יכול לקרוא לזה איך שתרצה, מבחינתי זה סילוף האמת ושקר, ואם מסי הוציא הודעה באינסטגרם כי לא התאים לו דף המסרים של אבידל שקיבל מברתומאו אז זה אומר דרשינו (וזאת גם לדעתי הסיבה שהוא לא עף על טיל ואורגנה סולחה בינו לבין מסי, ברתומאו השתמש בו כדי להסיט אליו אש ממנו).

בוא נדייק בבקשה. זה לא שאני לא מאמין בכלום, אני לא מאמין למילה אחת של הבנזונה שמנהל את המועדון ויש לי אלף סיבות , למה אני לא מאמין לו.

למה?

אני הבאתי דברים שפיקה אמר בעצמו. שום דבר לא בא מחשבון צד שלישי או בוט. פיקה וזה אני אומר להגנתו, לא מסתיר את מה שהוא עושה ואת הפעילות שלו. אם תוכיח לי, שראיונות שהוא עשה בכבודו ובעצמו ובקולו לתקשורת זה שקר. והטויטר הרישמי שלו (עם הסימן הכחול) זה בוט. אני יתנצל בפניך ובפניו בטויטר באופן רישמי.

שום דבר ממה שכתבתי עליו זה לא מה שבוט יצר את הרושם או חשבון צד שלישי. הוא בכבודו ובעצמו אמר אותם.

ודרך אגב, כתבתי לך פעם, שבכל הביקורת העכשויות שיש לי על פיקה. אני עדיין אוהב אותו. ותמיד הוא יבוא על חשבון הנחש.

זה לא שמועה או סתם פרשנות, או משהו שהמצאתי, הבאתי ידיעה של עיתונאים מאוד רצינים שגיבו את מה שהם כתבו בראיות. אין שום משהו שסותר את מה שהם כתבו.

וכן ברתומאו הכחיש את זה ועומד לעשות מסיבת עיתונאים שהוא יכחיש את זה. מה ציפית שהוא יגיד? “כן, אני לוקח אחריות . זה נכון שעשיתי דברים על גבול הפלילי ובטח מעשים חמורים מבחינה אתית , בבקשה תסלחו לי?”

באמת? שוקיניג הוא מכחיש. זה אותו בחור שמסיבת עיתונאים של קיקה, לא הצליח להתגבר על היצר שלו ושיקר גם שם . “לא פניתי לאף מאמנים לפני שפיטרתי את ואלורדה” קיקה כמה דקות אחרי “ברצלונה פנתה אלי”

אז אני מצטער, אני לא בית משפט או שופט. אני גם לא עיתונאי שמחויב להגיש תגובה של הצד השני בשביל ההוגנות, אתה היית צודק בטענות שלך כנגדי, אם הייתי שופט או עיתונאי שדן במקרה שלו. אני לא, אני לא מחויב לאוביקטיביות נגדו או הוגנות. אני סתם אוהד של קבוצה שהוא באופן סיסטמתי מנסה להרוס אותה.

אני לא טוען לאוביקטיביות או מנסה לשמור על איזון “קדוש”. ברתומאו הוא פושע (זה לא אני אומר את זה , זה עיסקת הטיעון שהוא חתם עליה) שקרן ואחד שלא מספיק להרוס את המועדון מבפנים. אין לי שום חמלה או רחמים עליו. אני מאחל לו רק רע…

לא רמזתי לזה, וחס וחלילה , אתה לגטימי לחלוטין. זכותך. אבל אתה טועה.

זה באמת לא אגנדה שלי או שאני הולך סתם עיור בשינאה שלי לברתומאו. אני חושב שהבאתי מספיק דוגמאות למה אני לא מאמין לאף מילה של ברתומאו. ולא הכחשתי שום דבר נגדי.

שאני אומר שברתומאו שקרן ונוכל. זה מגובה בעובדות. שאני אומר שהוא מאפיונר שביצע מעשים פלילים. הוא הודה בזה לבית משפט. שאני אומר שהוא הורס את המועדון מבפנים, אני חושב שכולנו כבר מבינים את זה.

משה, מה שכתבתי על ההתנצלות לפיקה היה בחצי צחוק. זה לא נושא לדיון.

כשאתה כותב משהו על ברטומיאו, זה תמיד 100% שלילי. אם יש 1% חיובי שהוא עשה, אתה לא תכתוב את זה פה.
אצלי נוצר הרושם שאתה מביא לפה לא רק ידיעות ממקורות מהימנים, אלא גם ידיעות מחשבונות טוויטר מפוקפקים, העיקר שהם חושבים כמוך. אני טועה? אם כן, אז סליחה.
זה נראה כאילו זה לא משנה אם ברטומיאו הזמין או לא הזמין את הידיעות האלה. אתה כבר החלטת.

ואני יודע שהוא שקרן ומביש, אבל אני לא שונא אותו כמוך. גם שקרן יכול להגיד אמת לפעמים.

היית צודק , אם הייתי מנסה להסתיר את הדעה שלי על ברתומאו. דרך אגב, תחזור לעיסקת דה יונג. נתתי לו קרדיט שם.

אני ממש מתנגד למה שכתבת פה, אני תמיד מנסה למצוא מקורות מהימנים. ותאמין לי שיש הרבה יותר. שום דבר לא מפוקפק בחשבונות שאני מצטט אותם. קדנה סר הוא לא חשבון מפוקפק או משהו ממוצא. עשו תחקיר מאוד רציני. וגיבו אותם בעובדות.

בוא נדייק, אין שום מחלוקת שברצלונה השתמשה בחברה חיצונית בשביל לייצר בוטים (ברצלונה מודה בזה) .
אין שום מחלוקת שבוטים מסוימים הכפישו את המועמדים ושחקנים ומשפחות שלהם. ההנהלה טוענת שהיא לא ביקשה מהם לתקוף את האופזיציה והשחקנים. זה נקודות המחלוקת.

קדנה סר זה ערוץ לגטימי. העיתונאים שפירסמו את זה נחשבים לעיתונאים רצינים. וקראתי את התחקיר. אין שום דבר שמרמז על חובבנות או המצאה שלהם.

הדבר היחיד שאני חושב שטעיתי בו, שלא צינתי שהם ממדריד. זה גילוי נאות ששכחתי. אבל העיתונאים שכתבו את התחקיר נחשבים מאוד אמינים.

אני ממש ישמח שהוא יעשה דברים חיובים. אבל אני מאוד מתקשה למצוא אותם.

נכון, אבל אם אותו שקרן ינסה למכור לך מכונית משומשת אתה תברח מהמקום בלי לחשוב שנית, ולא תרגיש שום טיפת יסורי מצפון על זה שאתה לא נותן לו הזדמנות שניה. הבעיה לא אצלך, אלא אצלו. ברתומאו הוא לא סתם פוליטיקאי או מנהל כדורגל מפוקפק. כל מי שעוקב אחריו, בטח בזמן וברמה שאני עוקב אחריו, יודע שהוא (והבוס האמיתי שלו רוסל) הם פושעים ושקרנים ברמה שהיא כמעט חסרת תקדים. אני לא עושה להם שום עוול , ההפך הם עושים לנו עוול.

עכשיו קראתי גם את זה. אני מצטער, דימטרי בשלב הזה, אני מאוד יתקשה למצוא אוהד אחד או עיתונאי אחד שאוהב באמת את בארסה, שיגן על ההנהלה הנוכחית. הם עברו את השלב הזה.

אתה דורש ממני את הבלתי אפשרי. אפילו אוהדי מדריד פה, די חדלו מזה.

ואני גם רוצה לציין שההכחשה הרישמית של המועדון הגיעה אחרי שפירסמתי את ההודעה המקורית, ואני בסה"כ רק עניתי לrdt .

RDT אתה אשם!

נ.ב אני צוחק כמובן…