הנה התגובה של ברתומאו. הוא מודה שלברצלונה היה חוזה עם החברה שהשמיצה את האופיזציה והוא גם מודה שהם השמיצו את והשחקנים ועובדי המועדון אבל טוען שהם עשו את זה על דעת עצמם, וברצלונה לא ביקשה את זה מהם.
President Bartomeu: “This morning I gave the order to terminate the contract with I3 Ventures after it has been verified that one of the accounts linked to this company has made inappropriate comments to people in our organization.”
Bartomeu: “It’s true that we hired social media monitoring services in 2017.”
Bartomeu: “Barça has never hired a service to discredit anyone. We will defend ourselves where necessary.”
מי שרוצה להאמין לזה, מוזמן. אני לא. באמת אני צריך לקבל, שחברה שמקבלת כסף על שירותים. מגדילה ראש ועושה דברים כאלו על דעת עצמה? אשרי המאמין. והמועדון בעצמו ,לא טורח לבדוק את הפעילות של אותו גוף שהם ממנים אותו? אין לברצלונה מחלקת מדיה שזה תפקידה? אם אותם חשבונות היו צועקים “bartomeu out” אתם באמת רוצים לספר לי שהמועדון לא היה שם לב לזה?
נ.ב דרך אגב בתגובה של ברתומאו לדעתי הוא גם מאשר את עיקרי התחקיר של רדיו סר. התחקיר של רדיו סר נאמר שחברה שברצלונה העסיקה, תקפה את עובדי המועדון בעבר ובהווה באמצעות חשבונות פיקטיבים. אם תהיה תביעת דיבה, אני מניח שהטענה שלהם תהיה שהם לא אמרו במפורש שברצלונה ביקשה את זה באופן ישיר, אלא שחברה שברצלונה העסיקה עשתה את זה מטעמה של ברצלונה.
גם אם ברתומאו צודק (ואני לא מאמין לו), ברצלונה עדיין אחראית למעשים של אותה חברה שהיא שילמה לה כסף. ומתפקידה היה להפסיק את ההתקשרות עם אותה חברה ברגע שאותה חברה עשתה את מעשיה. ברצלונה עדיין נושאת באחריות.
אין לי בעיה עם קאדנה סר, או בארסהסנטר. גם בעיניי הם מספיק מהימנים.
אתה מביא ציטוטים מהרבה חשבונות טוויטר שאני לא מכיר. בגלל זה הם אולי נראים לי מפוקפקים. כנראה רק בגלל שאני לא מכיר אותם, והבעיה אצלי.
אני כמוך לא מאמין להכחשה שלו. חשבתי שכשכתבת את הידיעה הראשונה בנושא, בכוונה לא ציינת שברטומיאו מכחיש. עכשיו אני מבין שכתבת את זה לפני ההכחשה, אז הכל בסדר וסליחה.
אתה לא צריך לבקש , ואין גם על מה לבקש, אמרתי לך את זה בפרטי. ואני יחשוף את זה פה. אני בעבר עשיתי לך עוול בתגובות שלי למה שאתה כתבת. אני ממש מרגיש רע בקשר לזה. הכל נסלח ונשכח אני מקווה …
ברתומאו ורוסל הם אנשים רעים מרושעים וצינים. זה לא סתם אנשים שאני חולק על דעתם. זה פושעים. והבושה שהם עושים למועדון זה בלתי נסלח.
זה לא עניין שאני חולק עליהם על תפיסת הניהול והכדורגל שלהם. זה מעבר לזה, הם פושעים וחברי ההנהלה והסוסיוס בברצלונה שמשתפים איתם פעולה . לא פחות גרועים מהם.
Bartomeu: “Resigning? Listen, the club are doing an internal analysis of the networking issue. If there is any news, we will forward it to you. Today is about Braithwaite, who signs until 2024 for us.”
טוב נעשה סדר , היום בערב נערכה ישיבת דירקטיון נוספת, ישיבה הרבה יותר מתוחה , מהישיבה הקודמת, במהלכה אמילי רוסו וקרודונר לחצו על חברי הנהלה לדרוש מברתומאו להתפטר. ברתומאו בלחץ אימים, ועושה את מה שהוא תמיד עושה ברגעים כאלו וזורק לכלבים את השעיר לעזאזל התורן שלו. יד ימינו, מאספרר, מושעה עד יום חמישי.
המצב של ברתומאו אנוש, הוא כמו מתאגרף פצוע וחבול שצריך עוד אגרוף אחד להתמוטט. הוא עדיין יכול לצאת מזה (אני לא קובר את ברתומאו עדיין). וזה הצרה שלנו, אני מכיר איזה ארגיטנאי אחד די אלמוני, שבעזרת לייק למנצסטר סיטי יכול לעשות את הנוק אאוט הסופי. הלואי!
חברי הנהלה הם לא צדיקים ולא בטיח, הם כמו עכברים שבורחים מספינה טובעת. צמד החמד הזה רוצה לרוץ לנשיאות בתור נשיא וסגן, והם יודעים שהספינה של ברתומאו צוללת למעמקים. זה הזמן שלהם לא רק לברוח, אלא להראות לסוסיוס, שהם לכאורה ניסו להציל את המועדון. רק שלא יפלו בפח הזה. את כל חברי הנהלה צריך לזרוק לפח, ולחקור את כולם ולבדוק אם הם עשו מעשים פלילים במועדון.
אל תצפה ממסי לשום צעד פוליטי.
בכל הקריירה שלו הוא נמנע לקחת צד ותמיד היה פולוטיקלי קורקט. הלייק ההוא נבע מחילוקי דיעות ספורטיביים עם לוצ’ו, והריב עם אבידל נבע מהמילים של אבידל על השחקנים, שמסי לא אהב.
אתה יכול לצפות למשהו מכיוונו של פיקה, לא מסי.