ההנהלה של בארסה: מה יהיה עם הפייר פליי?

בבחירות הקודמות הוא התמודד והפסיד בהם.

נשברתי. ברתומיאו ניצח.

אני כבר לא מסוגל להכיל את כמות הגועל של המועדון הזה, בדיוק סיימתי להסיר את כל הלייקים מכל עמודי הפייסבוק, הטוויטר והאינסטגרם שקשורים לברצלונה.

כבר אחרי ההפסד לליברפול משהו נשבר בי. זו לא הייתה הפעם הראשונה שעפנו בתבוסה בשנים האחרונות. באיירן דפקה לנו רביעייה, ואז עוד שלישייה, יובנטוס שמה לנו שלישייה אחרי הרביעייה של פריז ואפילו רומא דפקה לנו שלישייה. אבל זה הכדורגל וזו בארסה. יש עונות יותר טובות ועם עונות פחות טובות.

ההפסד לליברפול היה שונה. הוא הציף את כל מה שהצטבר שם במשך שנים, ובעיקר את עומק הריקבון שההנהלה הזאת יצרה במועדון. ואם כל זה לא הספיק, אז הם השאירו את וואלורדה, כדי לוודא הריגה.

מעולם לא הפחיד אותי שנהיה פחות טובים ספורטיבית. ידעתי שגם אחרי עידן מסי כשנחזור להיות קבוצה בינונית אני אמשיך להיות אוהד בארסה. ועם זאת בקושי ראיתי משחקים העונה. אחרי למעלה מעשור בו לא פספסתי משחק אחד. אין לי בעיה עם קבוצה לא מספיק טובה שמנסה, אבל בארסה של וואלורדה ייצגה את כל הגועל שנקראת הנהלת ברצלונה, בתוספת כדורגל עלוב של מאמן שהוא תוצר ידיו של המאפיונר הראשי.

ואז הגיעה פרגת הקורונה. שקט של חודשיים מעולם הכדורגל, וכשהוא חזר מצאתי את עצמי בפול גז שוב. ראיתי את כל המשחקים של בארסה, קראתי והתעניינתי מה קורה סביב הקבוצה, אפילו ראיתי את המשחקים של היריבה כדי לדעת בזמן אמת איך זה משפיע על המיקום שלנו בטבלה. אבל זה היה סתם היי, ולצערי אחרי שהיי נגמר נופלים חזק ופוגעים במציאות. תחושת הגועל תמיד הייתה שם. סגורה במעין בועה, שרק חיכתה לטריגר. והפרשה הזאת פשוט פוצצה אותה.

העסקה הזאת נמצאת פה כבר חודשיים. חודשיים שההנהלה הדוחה הזאת מנסה להעיף את ארתור, והוא הודף כל ניסיון שלהם, כאילו היה בוסקטס במלוא גדולתו. אנחנו מדברים על ילד בן 23 שבמשך חודשיים אומרים לו שלא רוצים אותו, שילך כבר וירוויח שכר כפול ומשולש במקום אחר, העיקר שילך. ילד שכל מה שמחזיק אותו זה אהדה לקבוצה שבה הוא משחק, עם איזו תקווה להגשים את החלום שלו ולהפוך לשחקן משמעותי בה.

הכי גרוע מבחינתי? זה ששולחים אותו ליובנטוס. אותה יובנטוס שלא פיצצה מו"מ על דה ליכט בשביל 2 מליון אירו. אותה יובנטוס שקיבלה את הבלם שכל כך רצינו אשתקד, בזמן שברתומיאו הכניס את המועדון לבור תקציבי אינסופי כדי להנחית את הצרפתי שאנשים פה רוצים להקיא כשהוא נמצא על המגרש. כי אם לא הספיק שברתומיאו ירק לנו בפנים, אז הוא גם בא ומורח את זה.

הלחץ שהופעל על ארתור בימים האחרונים היה חסר תקדים, לא סתם הוא נשבר פתאום. אין לי שום טענה אליו, ולמרות שהיו רגעים שכעסתי על ההתנהלות שלו מבחינה מקצועית במהלך השנה - אין בו ולו רבב מהעסקה הזאת. ה30/6 מתקרב, וההנהלה החליטה שהיא שמה את כל הביצים שלה בשק הזה. כל זה בשביל להסתיר חובות של עשרות מליונים (אם לא מאות שאנחנו לא מודעים אליהם), כדי שיפול על ההנהלה הבאה של ברצלונה. הנהלה שלא תהסס להעמיק את הבור בשביל לאוטרו, ברגע שהם יצליחו לסיים את הינדוס ספרי החשבונות של העונה הנוכחית.

ברצלונה, יותר ממועדון. מאפייה.

ולכם פורום יקר - שיהיה בהצלחה. מאחל לכם שתצליחו לקבל קצת נחת מהמועדון הזה. איכשהו. תודה לכם על דיונים, ויכוחים וריבים. תודה על הפעמים שהסכמתם איתי על דברים, ועל הפעמים שלא. תודה לכם על מסע משותף, על הרגעים שבהם יכולנו לשמוח ביחד, ועל הרגעים שהיה עם מי להיות מדוכא.

זו ההודעה האחרונה שלי פה.
אוהב.

תחכה שנה. אל תיתן למאפיונר לגרש אותך.

עוד שנה. סבלת עד עכשיו לא שווה לחכות טיפה?

If Barcelona don’t beat Atlético Madrid and Villarreal, Quique Setién will get the sack. [cat radio]
נניח וזה קורה, את מי הם ימנו? גרסיה פימיינטה מסיים היום חוזה ועוד לא חידשו לו. סראביה לא יישאר אם סטיין הולך.
שלא כמו אצל אספניול, המנהל המקצועי לא יירד לקווים כי הוא כבר רב עם השחקנים.

למה בכלל הם מחכים עם חידוש החוזה של פימי? מאמן מוכשר עם המון פוטנציאל, למה צריך לחכות?

הספוקלציה שלי ואני זורק סתם שם באויר, שהוא ינסה לעשות מהלך מפתיע. פוצ’טינו היה מועמד והוא עדיין בלי קבוצה.

מסי יתן לזה אישור. ובקשר למשפט שלו עם הפרות. במצב הנוכחי של ברצלונה זה כבר לא רלבנטי.

סתם זורק לאויר. אין לי מושג מי.

אגוסטי בנדיטו רומז שהוא שוב יגיש אי אמון. אמן אמן אמן!!!

https://twitter.com/agustibenedito/status/1277877890940637187

בהנחה שהוא עושה את זה, כמה זמן אמור לקחת (אם וכאשר) עד שההצבעה מתרחשת?

שחושבים על זה, במצב של הקורונה אין לו סיכוי. איך הוא יאסוף את החתימות?

עזוב, בוא נניח שהוא יצליח להשיג חתימות - זה עדיין לא יקרה תוך יום יומיים. אם זה תהליך של חצי שנה, נגיד, זה כבר לא ישנה כלום.

זה לא תהליך של חצי שנה, אם אני זוכר נכון, בשלב הראשון הוא צריך לאסוף קולות. בשביל להתחיל את המהלך. אם הוא מצליח, אז השלב הבא, הוא צריך לאסוף קולות בשביל שהאסיפה המרכזית תתכנס ואז אם הוא מצליח לאסוף הוא צריך להגיע לאחוז מסוים של סוסיוס שיתמכו בו באסיפה. בשביל להפיל את ברתומאו ולהקדים את הבחירות.

באי אמון הקודם זה נפל בשלב השני. רוסל וברתומאו כמעט והצליחו להפיל את לאפורטה באסיפה.

@IdanBarca בטח מכיר את ההליך הזה יותר טוב ממני.

לדעתי, אם הוא יצליח להגיע לשלב של האסיפה , ברתומאו ביוזמתו התפטר.

לא הבנתי - “זה לא תהליך של חצי שנה” זה אומר שזה לוקח פחות (אם הוא משיג קולות בשלב ראשון, בשלב שני והאסיפה וכמות הסוסיוס הדרושים), או יותר?

עד שהוא יגיע לזה, כבר נהיה יותר קרובים לבחירות.

הדבר היחיד שזה יכול לשנות, בתנאי שזה יקרה ממש מהר, זה שההנהלה החדשה כבר תהיה פעילה מתחילת הקיץ הבא, ותוכל “ישר” לעבוד על עונת 21/22.

באופן תיאורטי, ואני יודע שזה לא יקרה ובלתי אפשרי, זה רק תלוי בזמן, שהוא יצליח לגייס את החתימות. לצורך העניין, אם הוא יצליח לגייס את הכל בתוך חודש. אז זה יסתיים בתוך חודש.

שאלה, איך הוא בכלל יתחיל עם החתימות, שאין שום משחקים עם קהל ואסור להתקהל… זה נראה לי משימה בלתי אפשרית.

אולי הוא סתם רמז לזה שהוא יעמיד את עצמו לבחירות.

הוא הודיע על ריצה בבחירות בשנה הבאה, לא על אי אמון.

כן שמתי לב לזה עכשיו. הוא צייץ את הציוץ שהוא הודיע שהוא לא מסוגל לעשות הצעה אי אמון לבד. אז חשבתי שלזה הוא התכון.

בכל מקרה, חבל הוא סתם יחלק את הכוחות. עצוב שהם לא מבינים את חומרת המצב של המועדון.

פימנטה חידש.

המאמן בברצלונה הוא אפילו לא בובה - הוא אחת מדמויות הקרטון שביציע. מקסימום.

באופן כללי, אין במועדון הזה אקלים שמאפשר למאמן לעבוד. יותר מדי רעל מסביב. לגבי סטיין ספציפית, מלכתחילה הוא לא התאים בעיקר כי אין לו את האוטוריטה לקבל החלטות בחופשיות. אם אנחנו רואים את כל הרעש הזה כששחקן שלא הביא שום תרומה על המגרש מסופסל, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הוא היה מנסה לערער את המעמד של הקלוב דה אמיגוס.

הוא עדיין יכל לעשות יותר. גריזמן לא שייך לקלוב דה אמיגוס, אבל עד לפני 2 משחקים קיבל את כל הדקות שבעולם. וזה לא שאין אלטרנטיבה, להיפך.
למיטב הבנתי גם סרג’י רוברטו לא שייך, אבל מועדף על פני סמדו.
ויש עוד דוגמאות.
סטיין בהחלט אכזבה, למרות כל הנסיבות. לא לזה ציפיתי.

דימטרי , מהתחלה רובנו פה הבנו שגריזמן לא מתאים לברצלונה. אבל אי אפשר להצליח שמשחק שלם מסי מוסר לו 0 מסירות כמו נגד מאיורקה או בילבאו (לא זוכר את המשחק). דבר נוסף, אתה לא יכול להתעלם מזה שהוא כל משחק מתאמץ ורץ להגנה. זה לא קוטיניו.

בניגוד לקוטיניו העצלן, גריזמן באמת לא נעים לי. אני לא מאשים אותו. הכתובת היתה על הקיר, אבל ברתומאו לא רואה אף אחד ממטר וזה התוצאה.

מה שרשמת כנראה נכון ומוריד חלק מהאשמה מגריזמן, אבל לא את כל האשמה.
כמו שהוא משחק הוא לא ראוי לראות את הדשא. הוא לא פורץ, מוסר רק אחורה, מחמיץ, ובגדול לא ראוי שמסי ימסור לו. למה שמסי יבזבז התקפה? הוא כבר מסר לו מספיק, כנראה הבין עם מי יש לו עסק.

אבל דיברנו על סטיין וההנהלה, לא על גריזמן. גם אם יד קשורה מאחורי הגב סטיין היה צריך לעשות יותר עם חומר השחקנים שיש לו. אם הוא לא יכול לגעת ב 5 שחקנים של קלוב דה אמיגוס, שירכיב את 5 האחרים הכי טובים שיש. גם את זה הוא לא עשה.