מאוד תמים מצידך לחשוב שהאינטרסים של פרז מושפעים אפילו מעט מחוקי הפייר פליי המטופשים הללו.
את אמבפה לא אנחנו דוחים, הוא דוחה אותנו. ואין שום קשר לפייר פליי - לאופ"א לא אכפת אם מוציאים 300 מיליון על אמבפה אחד או על כמה יוביצ’ים.
מתחילים לרוץ דיווחים בטוויטר שהזאר עדיין לא מרגיש בנוח עם הקרסול ולא מן הנמנע שלא יכלל בסגל / יפתח על הספסל מול מנצ’סטר סיטי.
תיראו מופתעים.
היידה חמישה קשרים.
אסנסיו נפצע בברך ושוחרר ממשחקי נבחרת ספרד
תראו מופתעים!
אדן הזאר לא צפוי להיות בסגל הקבוצה למשחק פתיחת העונה שלנו מול בגלל פציעה או משהו כזה.
אסנסיו לעומתו אמור להיות כשיר.
כולם מדברים על חלון ההעברות הנוכחי של צ’לסי, אבל איך שהיא תפרה את ריאל בקיץ שעבר…
כי בניגוד לעכשיו, לא הייתה שם שום חוכמה או ראיית הנולד. בסך הכל חוסר מזל.
חוסר מזל זה הפציעה בקרסול נגד פס"ז, כל השאר נראה כמו תסמונת ארדה טוראן בואכה טייגר וודס הוולשי.
לא נשכח ולא נסלח תומא מונייה.
אם אני לא טועה זאת אותה פציעה שנמשכת לא?
בגדול כן, אבל הוא היה פצוע גם לפני כן וכל הסיפורים מסביב והכרס ונסיעת השווא לנבחרת מצלצלים מאוד מוכר. איכשהו קשה לי לדמיין את כריסטיאנו לא מצליח להתאושש מאיזשהי פציעה אבל אולי אני סתם מחרטט, לא באמת מבין בזה.
גם אצל בייל אגב הבלאגן הגדול התחיל עם התיקול הזה בקרסול שהשבית אותו לכמה חודשים (תחילת 16-17):
אחר כך התחיל הסיפור של שריר התאומים
היום היה משחק אימון נגד חטאפה בואלדבבאס. מכיוון שמצפות לנו זוועות רבות העונה שאין לנו ברירה אלא לצפות בהן, הוחלט במועדון לחסוך מהעולם סבל נוסף ולא הכרחי. אז אין הרכבים, רשמים או סרטונים מהמשחק שנערך בדלתיים סגורות ללא עיתונאים, פרט לציוץ הזה בחסות חטאפה:
https://twitter.com/GetafeCF/status/1305839306112749570?s=20
כלומר…ניצחנו! יש!
לא רק ניצחנו, ניצחנו 6-0.
רביעיה לבנזמה, שער של ראמוס ועוד אחד של אריבאס הנהדר מהחובניל.
חטאפה עלתה עם הרבה שחקני ספסל בהרכב אז לא כדאי להסתנוור מהתוצאה. יש להם משחק בשישי או שבת (מנהלת הליגה וההתאחדות עדיין רבים אם אפשר לשחק בשישי ושני או לא…) והמאמן רצה לשמור על שחקני ההרכב שלהם.
קצת מדאיג שגם מול הרכב משני של חטאפה, היחידים שמצליחים למצוא את הרשת מהסגל הבכיר הם בנזמה וראמוס. שום דבר לא השתנה?.. לא נראה לי שזה יספיק גם השנה.
איזו הכנה הזויה לעונה. רק משחק אימון אחד וגם הוא לא נלקח ברצינות ע"י היריבה. כמות השחקנים הלא כשירים שלנו בפתיחת העונה לא נורמלית. ממה כבר כולם הספיקו להיפצע?
יותר מעניין מי הדליף
טוב…אז תחילת עונה שעברה הייתי האופטימיסט היחיד שהאמין שיש סיכוי לאליפות, אז בתחילת העונה הזאת אהיה זה שמאמין שהעונה נשחק גם כדורגל טוב בנוסף לאליפות שניקח.
כדורגל טוב זה יכול להיות מונח סובייקטיבי מדי. אם ננסה להיות יותר פרקטיים, אתה מאמין שנסיים את העונה עם לפחות 85-90 שערי ליגה? אני לא רואה מצב שנבקיע פחות ובכל זאת כולנו נהנה מהכדורגל.
יש מצב שנצליח אם כל סימני השאלה סביב הזאר/רודריגו/ויניסיוס/יוביץ’/אסנסיו ייענו בחיוב. בפועל, אחרי עונה שבה חוץ מבנזמה וראמוס לא היה לך אף שחקן שהבקיע יותר מ-4 שערי ליגה (או 3 שערים אם נוציא מהמשוואה את קאסמירו וקרוס)…