חיפשתי, אבל לא מצאתי תשובה: למה בנזמה עדיין משחק עם תחבושת על היד? הוא כל כך גרוע שאפילו לזרת שלו לוקח שנים להשתפר?
מאותה סיבה שת’אנוס לא מוריד את ה-Infinity Gauntlet.
ובחדשות בלתי מפתיעות בעליל: הזאר מחוץ לסגל גם היום. זה מריח איום ונורא. מתכון חריימה עליי אם זה נמשך עוד שבוע-שבועיים.
לא הגיע הזמן להחליף את הכותרת של השירשור הזה ? יש כבר מועמד להחליף את השם של בייל.
קודם שישמור על קצת עקביות בחוסר עקביות שלו ואז נבחן את הנושא.
ממשיכים בכל הכוח! והפעם… טוני קרוס נפצע ויחסר מהשבועיים הקרובים.
למען האמת הפציעה הזו פחות מדאיגה אותי, ואלורדה, מודריץ’ ואודגארד יכולים לעשות את העבודה.
ולגבי הזאר, למרות שחזר להתאמן כרגיל עם הקבוצה הדיבור כי לא יכלל לסגל לויאדוליד ביום רביעי. נו שווין…
וגם אסנסיו ומרסלו, איזה כיף.
הייתי שמח לראות את מרסלו פותח מחר מול ויאדוליד ההגנתית והחלשה. מקווה שהזאר ואסנסיו יקבלו דקות.
בטח תופתעו לשמוע- הזאר עם פציעה בשריר, יעדר היום כמו כן מ 3-4 השבועות הקרובים.
ואני תוהה, האם ריאל מדריד עושה פה תרגיל בשביל שישוחרר מהסגל של נבחרת בלגיה למשחקים הקרובים (היום פורסם כי זומן ויגיע לנבחרת במידה ויהיה כשיר במשחקים הקרובים).
מכיוון שגם ככה בחודש הקרוב ריאל אמורה לפגוש יריבות נוחות ובאמצע גם פגרת נבחרות, אולי העדיפו שישאר לנוח ולהתאושש במדריד?
עכשיו זה רישמי.
הרוויח את זה ביושר
טוב ששונה השם של הת’רד לעל שמו.
התחושה העיקרית היא שהוא לא מבין לאן הגיע… במקום לחשוב שחובת ההוכחה עליו, התחושה היא שאת שלו הוא השיג בקריירה בזה שהגיע לריאל, במקום לטרוף את הדשא.
כל אותן התלונות שיש כלפי האנמיות של יוביץ’, הזארד צריך לקבל כמות משולשת יותר.
בזבוז מוחלט של כסף בינתיים - במשך שנה + לא עשה הלכה למעשה כלום.
באתי כדי לשנות את כותרת הדיון אבל הקדימו אותי. זה לא ממש מדויק שאין משחקים גדולים בקרוב, הקלאסיקו עוד פחות מחודש. הזאר בדרך להיות הגלאקטיקו הכושל איי פעם, סיפור עצוב. בהתחלה חשבתי שעובדים עליי, שזה אחד באפריל של הספרדים או משהו כזה. אגב, בדקתי את “הגלאקטיקוס השבריריים” שלנו בשנות ה-2000.
רונאלדו נזאריו: 27 משחקים בעונת 2015/16 - שתי פציעות ארוכות טווח ו’שמר על עצמו למונדיאל’.
אריאן רובן: 28 משחקים בעונת 2007/08 - הגיע פצוע, החמיץ את הגומלין נגד רומא ב-1/8 הגמר בברנבאו.
קאקה: 20 משחקים בעונת 2010/11 - נפצע בקיץ לכמה חודשים, ראה את מסוט אוזיל גורם לספסולו.
גארת’ בייל: 20 משחקים בעונה שעברה (אם כי סבל מפציעה אחת בלבד)| 27 משחקים ב-2016/17.
אדן הזאר: 22 משחקים בעונת 2019/20 - פציעה קלה בתחילת העונה, פציעה ארוכת טווח נובמבר-מרץ, חבלות קלות בהמשך.
בתור אוהד ברצלונה, אני מבטיח לכם שכאשר דמבלה, רפיניה וורמאלן קוראים בדיון הזה הם מתגלגלים מצחוק.
“20 משחקים בעונה? עונה אחת? שמעת , אוסמן? איזה פראיירים!!!”
בוא לא נשווה מי יותר מסכנים, אלה שהסופרסטאר שלהם פצוע או אלה שהבלם הרביעי שלהם פצוע.
משהו בספרד גורם לשחקנים להפצע, אחרי זה עוד אומרים שבאנגליה אגרסיביים יותר, השחקנים ששיחקו באנגליה כל כך שבריריים כשהם מגיעים לפה
זה היה בצחוק, לא בשביל להתבכיין.
ממשיכים: דיווחים על פציעה רצינית לדני קרבחאל היום באימון.
עוד לא ברור כמה זמן יהיה בחוץ אבל זה לא נראה טוב…
עדכון: מדובר על קרע ברצועה הפנימית של ברך ימין. פציעה קשה מאוד שתשבית אותו לחודשיים לפחות.
אחחח לא יאמן שויתרנו על אשרף.
מתוסכלים שוויתרנו על אשרף חכימי? חכו לבשורות הנוראיות האלה: דני קרבחאל נפצע בבירכו וייעדר כחודשיים! | אשתקד המגן הימני הצליח להימנע מפציעות והיה שחקן חשוב בדרך לאליפות. הפעם זה לא יקרה והשבריריות חוזרת. קרבחאל ייעדר כמובן מהקלאסיקו בקאמפ נואו ויחמיץ כמעט את כל שלב הבתים של ליגת האלופות - ארבעת מחזורי הפתיחה שישוחקו במהירות באוקטובר-נובמבר. הגיבוי היחיד הוא אלברו אודריוסולה שפתח נגד ויאדוליד וישנה אפשרות כמובן שגם לוקאס שממשיך בקבוצה יישחק במידת הצורך. קרבחאל עוד נכלל ברשימת המוזמנים של לואיס אנריקה בנבחרת ספרד. קרבחאל ייעדר מהמשחק הקרוב נגד לבאנטה בליגה ויחמיץ גם את קאדיס, הואסקה, ולנסיה ו-ויאריאל.
אין ברירה אלא לקוות שלא יהיו פציעות נוספות ולהתחיל להתרגל לאודריוסולה. אני דווקא אוהב את המהירות שלו והכניסות לעומק, מה שקרבחאל גם אהב לעשות פעם. בהגנה הוא ישחק לצד ואראן, הצד המהיר והאחראי יותר אצלנו. גם לוקאס יהיה מגן. אבל דני שברירי, חבל, הוא עוד נכלל בסגל הנבחרת אפילו. אשתקד רשם 42 הופעות - רק בעונת הדסימה ובזו שאחריה שיחק יותר. ומילא שוויתרו על אשרף אם היה נחוש ללכת - אבל לא בשלב הזה של חלון ההעברות - בתחילת אוגוסט, ולא במחיר הזה. בן צ’ילוול עלה הרבה כסף לצ’לסי, אשרף שהיה מבוקש גם בבאיירן מינכן - היה חייב לעלות כמוהו. הוא ורסטילי ממנו.
גם הוגרלנו לבית מאתגר, גם לא עשינו רכש, גם ויתרנו על שחקנים מצוינים כמו רגילון ואשרף (שישחק מולנו), הזאר לא מצליח לחזור לעצמו, פציעה קשה לקרבחאל. כל הכוכבים מסתדרים נגדנו לעונה מסויטת.
רק חסרה התפרצות קורונה בחדר ההלבשה…
פציעה רצינית של קאסמירו ואנחנו נאבקים כדי לסיים מקום רביעי בליגה.
חדשות רעות.
אני לא אוהב את צורת המשחק של אודריוסולה: הוא משדר חוסר שקט כשהכדור אצלו. מכיוון שחודשיים זה הרבה זמן, ובלאו הכי הייתי רוצה מגן מחליף אחר, לדעתי צריך לנסות לרכוש מגן ימני בזמן הקצר שנותר. אחרת הייתי מנסה את וראן שם (מיליטאו במרכז). אפשרות נוספת היא לנסות את מנדי בימין ולראות קצת כדורגל בצד שמאל, אבל באמת שאני לא יודע מה כושר ההתמצאות של מנדי בצד ימין.
קיצר, הכל חוץ מאודריוסולה.