ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

עדיף להריץ את נאצ’ו/מיליטאו לדעתי, ואראן מצויין במקומו ולא הייתי עושה ניסויים כאלה. בהחלט לא אודריוסולה/ואסקז, רק לחשוב על פאטי מתעלל בהם באגף.

אודריוזולה לא שחקן גדול אבל בניגוד לאופציות האחרות הוא מגן ימני. אני לא נהנה לצפות בו אבל זה עדיף על הסבל לעיניים שיגרמו לנו כלל האופציות האחרות. רק אם מנדי מתמצא איכשהו בימין הייתי הולך עליו ועל מרסלו.

כשואסקז שיחק באגף הוא היה לא רע בכלל

זה ממש לא נכון. הוא גרם לחורים והיה נקודת תורפה שנוצלה שוב ושוב. אבל זה לא נראה כאילו כרגע יש יותר מדי אלטרנטיבות

והנה גם אודריוסולה נפצע. שבועיים-שלושה בחוץ.
מיליטאו, מסתבר, גם פצוע. אז זה נאצ׳ו או לוקאס מחר כנראה.

כמו שאמר ד. אהרון - הכל זה מלמעלה ואשרף הולך לפרק אותנו

אוי ואבוי. הוא מגן ימני פשוט נורא.

האופציה הכי טובה שאני מסוגל לחשוב עליה היא פדה. עדיף גם על נאצ’ו.

אין איזה עילוי בקסטייה בצד ימין? או שעובדים רק על צד שמאל…?

יש אלף מגנים שמאליים בתור, אבל אין מגן צד ימין אחד ברמה כרגע, האחרון שהיה כזה משחק היום באינטר…

כמה פעמים הוא כבר שיחק שם? הפעם היחידה שאני באמת זוכר שלו הייתה נגד באיירן, שם היה אפילו טוב.
וברור שהוא נורא אם תשווה אותו לקרבאחל, אבל כגיבוי שלישי הוא לא רע בכלל.
סולידי בכל הכיוונים, כמו כשחקן התקפה הוא יעשה את הדברים הפשוטים כמו שצריך ולא יתן אקסטרה.

לא אמרתי בואו נבנה עליו כמגן ימני פותח, אבל אם כבר נפצעים לנו שני מגנים אז אני שמח שיש לנו אותו

המושיע שלנו

לא סביר שזה יקרה כי זה ישלול לגמרי את זכות הקיום של נאצ’ו ולוקאס בסגל, אבל זו יכולה להיות אחלה הברקה האמת. הוא די עושה עבודה (גם) של מגן תוקף, ומהירות יש שזה חצי מהתכונות הדרושות בערך.

פדה הוא כנראה האופציה הכי טובה שלנו בכל עמדה חוץ מבלם וקשר אחורי.

פדה מזכיר קצת את סטיבן ג’רארד בתחילת דרכו, ג’רארד בתחילת דרכו שיחק מגן ימני בליבפול והיה מצויין, היו פרשנים שטענו שאם ימשיך בתךקיד שהוא יהפוך לאחד הטובים בעולם בתפקיד הזה.
פדה יהיה מושלם לתפקיד המגן הימני, אבל מי יעשה תנועה לעומק מהקישור?

במיוחד עכשיו כשטוני קרוס פצוע…

בשום צורה הוא לא סולידי בהגנה. הוא לא מתמקם טוב וחלש מאוד ב1 על 1. לשים אותו כמגן זה 5 התקפי לב במשחק. וההתקפים האלה לא יקרו רק אחרי שעברו אותו, מספיק שהשאירו אותו ב1 על 1 מול כל קיצוני בינוני בליגה בלי עזרה מאיזה קאסמירו או מודריץ’.

הקבוצה גם ככה במוד התבנקרות ובצד השני יש את מנדי, המגן הימני משחק בצד החזק יותר והמהיר יותר והאחראי יותר עם ואראן. זה מצב נתון ולא אכפת לי לראות את לוקאס. אגב נאצ’ו נתן הצגה בדרבי החוץ אשתקד כמגן שמאלי (בישל שני מצבים גדולים אבל בייל החמיץ), הוא לוחם אמיתי אבל בירידה עצומה ומאוד איטי. אני מעדיף את לוקאס ולוקח בחשבון את היכולת ההגנתית שלו. חבל שאודריוסולה נפצע בכזה תזמון כי אני אוהב את המהירות והכניסה לעומק, על אף חוסר השקט שלו. בקלאסיקו אולי כדי לשקול את מנדי.

אתה במצב של מגן שלישי, מי זה יהיה?
פדה רעיון מעניין שלא חשבתי עליו, מודה, אבל מצד שני זה יגרום לנו לשחק עם איצקו בקישור… מעדיף את פדה קשר וואסקז מגן על פדה מגן ואיצקו קשר.
הזמן יגיד את שלו, לדעתי ואסקז לא כזה רע (שוב, ביחס למחליף של אודריוסלה)

ממשיכים בכל הכוח!
אנדריי לונין התגלה כחיובי לקורונה במחנה האימונים של אוקראינה במסגרת המשחקים הקרובים של ליגת האומות.
מעניין לראות איך זה משפיע על הקבוצה שלנו והאם הוא היה חיובי עוד לפני שהמריא.

הנה יתרון לכך שאין לנו התקפה: גם באימונים אף אחד לא מתקרב לשוער.

מעניין מי חלק איתו חדר במלון לפני לבאנטה. אני מהמר על אודגור

אגב היה ללונין סיכוי לפתוח בנבחרת, אחרי שגם השוער הראשון פיאטוב נדבק בקורונה.