ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

טיבו קורטואה משוחרר מסגל בלגיה כי “הוא לא כשיר לשחק”.
הודעה מוזרה… נקווה שהכל בסדר שם. במידה וישנה פציעה כלשהי/ קורונה, ולונין חסר גם כן אנחנו בבעיה אמיתית.

עדכון: ככל הנראה לא משהו דרמטי, אי נוחות בשריר.
אמור להיות כשיר לקאדיז, נראה…

חבל שמודריץ’ לא פרש מנבחרת קרואטיה. הוא כבר בן 35, שבועיים מנוחה כל פגרת נבחרת היו עושים לו פלאים. חבל. ראקיטיץ’ כבר פרש מהנבחרת. גם ראמוס בגיל שרוב השחקנים פורשים מהנבחרת. מזל שבנזמה לא נספר בנבחרת צרפת…

השבוע המאמן שלו אמר שכשמודריץ’ על המגרש כל השחקנים נראים טובים יותר.
לא מוותרים על שחקן כזה. היותו אגדה חיה היא רק אשמתו :wink:

חדשות טובות, מסתבר שלונין (כמו אודגור לפניו) יצא false positive

שתי בדיקות נוספות חזרו עם תשובה שלילית.

אודגור קרע את השריר, בחוץ לחודש. בדרך הבטוחה לעונה מבוזבזת.

על פי המארקה הזאר יחזור רק אחרי פגרת הנבחרות…(של 2025).

זידאן אמר שהפציעה שלו יותר חמורה ממה שהם ציפו.

חבל שלא בא לקרוא פה היינו מיישרים לו את הציפיות מראש

כל פעם שנפצע מאז שהגיע אלינו תמיד דובר תחילה על חזרה מוקדמת יותר. היה צפוי שזה יהיה גם עכשיו.

הסיפור הזה שובר שיאים.

טירוף היום בואלדבבאס. נראה אם הוא יטוס לגרמניה

נפגעי הקלאסיקו: נאצ’ו טרם עבר בדיקות. פדה בסדר.
אודגור ואודריוסולה עדיין באימונים אישיים.

מי זה?

נאצ’ו יכול לקחת את הזמן. לוקאס all the way up :crown:

פוטושופ, לא יכול להיות שהזאר במשקל אופטימלי אחרי שלא שיחק חודשיים.

תן לי לנחש:
לולאת while אינסופית: “הזאר כשיר אך לצוות המקצועי אין רצון לסכן אותו ולמהר עם חזרתו ומעדיפים לנהוג איתו בכפפות של משי. הוא צפוי להיות בסגל הקבוצה למשחק הבא מול…”
End;

חסר לי פה ה"נפצע בחימום והוצא מהסגל."

די !
גם קלאסיקו וגם הבלגי חוזר ? אני עוד מעט אתחיל להאמין לכותרת שלך “בדרך ל-14” :slight_smile:

אז קללת המגן הימני נמשכת וואסקז ככל הנראה לא יוכל לשחק מול אינטר.
לפי הדיווחים המגן הימני החמישי בתור יהיה מנדי, מרסלו יפתח באגף שמאל.
בהצךחה למרסלו מול חאכימי :roll_eyes:

גם מיליטו יכול לשחק בעמדה הזו והוא אף יותר טבעי שם מאשר מנדי. נדמה לי שיותר סביר שהוא יפתח שם ומנדי בשמאל מאשר שנראה את מרסלו משחק.

יש פה סוגיה מעניינת, כי אמנם מרסלו הוא לא האיש שאתה רוצה מול חכימי אבל מצד שני חכימי - שמשחק לבד על הקו כחצי חלוץ באינטר - הוא לא מי שאתה רוצה מול מרסלו והזאר, ובנזמה שאוהב לזוז שמאלה וקרוס וראמוס שמזרימים את המשחק תמיד שמאלה.

מרסלו אף פעם לא באמת עשה הגנה, גם כשהיה מסוגל יותר פיזית, והדרך להתמודד עם זה תמיד הייתה דרך חיפוי של שחקנים אחרים.

מצד שני, כמה שמנדי נגר בשמאל זה עוד כלום לעומת נגריותו בימין. הסכנה של אשרף מזמינה את מנדי מולו, והמערך של אינטר עם שני חלוצים באמצע מזמין סיוע של מיליטאו כחצי בלם נוסף. במיוחד אם לוקאקו יחלים וישחק בסוף.

עוד שאלה מעניינת היא האם ה4-3-3 הזה אפקטיבי מול שלושה בלמים. בדרך כלל אנחנו פוגשים את המערך הזה מול קבוצה שמתבנקרת, ואז קארים יוצא מהרחבה ואנחנו עקרים לגמרי. אינטר אמנם עם שלושה בלמים אבל משחקת התקפי, היא קבוצה ששולטת ומניעה טוב את הכדור. ומנגד ההגנה שלה איטית ולא ממש טובה כרגע. מעניין אם זידאן ינסה לשחק כרגיל ולשלוט במשחק או כפי שקורה בדרך כלל בצ’מפיונס - ייתן להם את הכדור וינסה לעקוץ.

ניסינו יותר מדי את הרכבי הוניסיוס, הגיע הזמן לזרוק את כל הכישרון שיש על המגרש משחק אחרי משחק ולראות לאן זה מוביל.
מרסלו שווה 3 מצבים טובים לשער כל משחק במצבו הנוכחי, ועם הדקות הוא גם יכנס לכושר משחק, 3 מצבים למשחק זה הרבה יותר ממה שכל אחד אחר יכול בסגל יכול להציע, חוץ מהזאר כמובן.

אני מסכים שהוא שווה לנו שלושה מצבים למשחק גם על הליכון כמו שהוא משחק. השאלה זה כמה מצבים הוא יהיה שווה להם במשחק כזה.

כמו תמיד צריך להביא יותר עזרה לצד שלו, עשינו זאת גם כשהוא היה בשיא.
יש לזכור גם שעם מרסלו לחץ גבוה של היריבה זה פחות אפקטיבי.