ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

זה נכון הוא מעולה בהשתחררות מלחץ. אבל לא בטוח כמה הוא כבר בנוי פיזית למשחקים כאלה. בכל מקרה אין ממש שחקנים בהגנה כרגע ולכל בחירה יש יתרונות וחסרונות. אני הייתי הולך עם מרסלו ומעלה קונוס על מסוע באגף השני במקום מנדי יעשה את אותה עבודה

אז אפשר להגיד שהקללה ממשיכה:
סרג’יו סנטוס, מגן ימני מהקסטייה שזומן לסגל הבכיר במשחקים האחרונים בעקבות המחסור נמצא חיובי לקורונה, נקווה שלא הדביק חברים נוספים איתם התאמן לאחרונה.

למען האמת לא מדובר בכישרון יוצא דופן ואני בספק אם היה מקבל זימון אם לא כל החוסרים.
שיהיה בריא בכל מקרה…

בצד החיובי: מרטין אודגארד ואלברו אורדיסולה חזרו להתאמן עם הקבוצה היום, שניהם אמורים להיות כשירים בקרוב מאוד.

ביקשתם? קיבלתם!
המגן הימני השישי בתור אדר מיליטאו לא מתאמן היום עקב פציעה מסוימת (אין עוד פרטים), ולא יהיה בסגל מחר.

עדכון: מיליטאו נמצא חיובי לקורונה, רק בריאות (ותפילות שלא הדביק אף אחד אחר).

ואסקז חזר לאימונים ועוד לא ברור אם אפשר לבנות עליו למחר.

וואו, וואו, וואו.
היקום צורח לאשראף: פראייר שלא נשארת

או שהוא צורח לו מזל שלא נשארת. אחרת הוא גם היה נפצע.

כל עוד אני נכנס לת׳רד ולא רשום לי שהזאר נפצע לחודשיים כי הוא נפל על סיכת ביטחון כל השאר זה בונוס.

מישהו יודע מה מיצ’ל סלגאדו עושה בימים אלו

מתיחות לקראת אינטר

הזאר לא מאכזב ואיזה בשורות מרגיזות אנחנו מקבלים היום.
לפי הדיווחים הוא וקסאמירו נמצאו חיוביים לקורונה ולא ישחקו מחר מול ולנסיה.

לפחות הטיימינג יחסית סביר כשלאחר המשחק מחר מגיעה פגרת נבחרות.

הוא נפל על רסס טיפתי, זה תופס?

ואלוורדה בחוץ לחודש(סביליה,אלאבס,אינטר,ויאריאל),מישהו עוד חולם על כדורגל חיובי העונה?

מה הבעיה? ואסקז יחליף גם אותו.

גם נהיה כנראה עם קאסמירו, קאבחל והזאר. אולי נראה 4 4 2 עם הזאר בנזמה בהתקפה ואודגור בשפיץ של היהלום.

לה-ליגה פרסמה את תקרת השכר וההוצאות של כל מועדון ומועדון לעונת 2020/21, אם הבנתי נכון, הגרף הבא הוא מהמארקה אבל אותם הנתונים בדיוק יש ב-AS.

ברצלונה “איבדה גובה” נגדיר זאת כך והיא יכולה לשלם 50% פחות מהעונה שעברה. ריאל מדריד במקום הראשון עם אפשרות להשקיע\לשלם 80 מיליון יורו יותר. בשני מועדוני העל טרם הגיעו לסיכום גורף על קיצוץ נוסף בשכר לאור משבר הקורונה, בריאל דיברו על 10-20% ובבארסה השחקנים סירבו תחילה למעט אלה שחתמו על חוזים חדשים כמו בוסקטס, פיקה, טר שטגן וסרחיו רוברטו.

ריאל מדריד:
עונת 2018-19 - אחרי כריסטיאנו: 566,53 מיליון יורו
עונת 2019-20 - אחרי הרכש בקיץ: 641.05 מיליון יורו
עונת 2020-21 - ללא החתמת כוכבים: 468.52

ברצלונה:
2018-19 - החגיגה נמשכת: 632.97 מיליון יורו
2019-20 - ברוך הבא אנטואן: 671.43 מיליון יורו
2020-21 - ניקוי אורוות: 382.71 מיליון יורו

אתלטיקו מדריד:
2018-19 - 293 מיליון יורו
2019-20 - גריזי הולך, פליקס בא: 348.5 מיליון יורו
2020-21 - המצב הנוכחי: 252.72 מיליון יורו

השינויים בשלוש השנים האחרונות:

מקווה שהבנתי נכון וסורי אם הטעיתי.

מדובר על סך כל המשכורות או על כמה המועדון יכול להרשות לעצמו לשלם? לא לגמרי הבנתי את הלימיט שם

כמה למועדון מותר לשלם מבחינת התקנות של הליגה. תקרת שכר.

החישוב מבוסס בעיקר על הכנסות ורווחים אבל גם על עוד כל מיני פרמטרים. קבוצת הנשים נניח מעלה את התקרה, זה היה הטריגר להקמתה למיטב זכרוני.

זה לא מבוסס על ידיעה כלשהי, אבל אני מעריך שבשנת קורונה לא יהיו קשים עם הקבוצות שאיבדו מאות מיליונים של הכנסות

היה ברור שעומס המשחקים יחד עם הנבחרת ייגבה מחיר. בטח לקראת שבוע קריטי שבפתח - ויאריאל בשבת ובעיקר אינטר בסן סירו במשחק על החיים ועל המוות בליגת האלופות באמצע השבוע. הקפטן ראמוס הוחלף עוד לפני המחצית במשחק בין ספרד וגרמניה - פגיעת שריר. כנראה שמחר יעבור בדיקות. זה לא נראה טוב. ראמוס שותף לדקות ספורות נגד הולנד במשחק הידידות אך רשם 90 דקות במשחק המטלטל נגד שוויץ.

גם רפאל ואראן הוחלף, במחצית בין צרפת ושבדיה בשל פגיעה קלה, ממש חגיגה לעיניים.

לגבי תקרת השכר, זה ייכנס לתוקף אחרי חלון ההעברות של החורף. עד אז צריכים להגיע להסדר.
הסכומים כוללים לא רק את הקבוצה הראשונה אלא את כל עובדי המועדון. אבל לא הבנתי אם זה רק בענף הכדורגל או גם לענפים אחרים.

נ.ב. לא ברור לי איך חלק מהקבוצות דווקא הגדילו את התקרה. מילא גראנדה וריאל סוסידד שמשתתפות בליגה האירופית ולכן יש להן הכנסה נוספת. אבל ווידוליד? אוססונה?

ספונסרים, מכירות…רונאלדו הביא לקבוצה ספונסרים חדשים, וגם מכר ב-12 מיליון שחקן עם משכורת של נוער (סליסו), אז התקציב גדל.