ת'רד הפציעות על שם פרלאן מנדי :: מגפת קרעים בצולבת

מהו העדכון האחרון לגבי מצבים של קסמירו ובייל2?

קאסמירו אובחן כשלילי לקורונה 11 ימים אחרי שחלה ויוכל לשחק נגד וויאריאל. הקשר התאמן בביתו במהלך תקופת הבידוד בדומה לאדן הזאר שלגביו וכנ"ל אדר מיליטאו - ממתינים לבדיקה מחר אך סיכוי נמוך מאוד שיוכלו לשחק - הפנים לקראת אינטר. קארים בנזמה בספק רציני לפי ה-AS| עדכון חיובי הגיע מצב דני קרבחאל שבתחילה ההערכות היו שייעדר חודשיים וחצי, והוא בריא כבר אחרי שבעה שבועות וכך גם נאצ’ו. טיסה נוספת" של קרבחאל הגדירו את זה במארקה, יחזור למגרשים רגע לפני שהוא הופך לאב. אגב זו הייתה פציעה ראשונה שלו מזה שנה וחצי.

ניחסנו אותו בדיון המקביל.

הזאר עדיין חיובי לקורונה, לא רואה איך הוא מספיק להחלים מהקורונה וגם להספיק להיות כשיר לשבת (כאמור לא התאמן כבר מעל לשבוע).

ועוד דיווח מצער- גם מיליטאו חיובי לקורונה ולא יוכל לשחק בשבת, בהמשך לפציעות של ראמוס ווראן… בהצלחה לנו מול ואריאל.

איזה בלמים נשארו לנו?
קאסמירו אני יודע שיחק פעם ונאצ’ו אמור לחזור לא?

נאצ’ו לא צפוי להיות כשיר מה שאומר שיהיו לנו 0 בלמים כשירים, ביחד עם העובדה שואלורדה פצוע ומודריץ’ נטחן בנבחרת המצב שלנו קשה מאוד.
הייתי שם את מנדי לצד קסאמירו ומעלה את בלאנקו מהקסטייה ישר להרכב כקשר אחורי.
ויאיריאל יאכלו אותנו חיים עם קישור של מודריץ עייף, קרוס ואודגארד חצי כשיר.

הזאר ומיליטאו יצאו שליליים לקורונה וככל הנראה יוכלו להשתתף במשחק בשבת נגד ויאריאל.

עם כל הכבוד החדשות הרעות >החדשות הטובות - עדכון סרחיו ראמוס: המועדון אישר שהקפטן שנפצע בדקה ה-40 במהלך ה-0:6 של ספרד על גרמניה סובל ממתיחה בשריר הירך האחורי וייעדר לפחות שבועיים. עם כל הכבוד למשחק בשבת, הבעיה היא שראמוס יחמיץ את קרב הענקים בסן סירו ביום רביעי וגם את משחק הבית נגד אלאבס והמחזור החמישי בליגת האלופות נגד שחטאר דונייצק. “מרתון המשחקים” יימשך גם עם סביליה ואתלטיקו ובאמצע יש את גלדבאך. ואראן? התשובות מחר.

בשורות מעודדות יחסית.
נאצ’ו, מיליטאו, קסאמירו, הזאר ובנזמה אמורים להיות כשירים למשחק מחר.
נאלץ לבנות על נאצ’ו ומיליטאו במרכז ההגנה (אחרי תקופה שלא שיחקו).

עדכון: חוזרים לבשורות השליליות, והפעם יוביץ שהיה נהדר בפגרת הנבחרות ונמצא חיובי לקורונה.
גם קסאמירו לא מתאמן כרגע עם הקבוצה וכנראה לא יקח חלק במשחק מחר.

עדכון מראוליטו: גם בנזמה לא התאמן וככל הנראה ייעדר.

קרבחאל שוב נפצע וייעדר שבועיים. הוא רק הולך ונהיה יותר ויותר פציע עם כל עונה שעוברת. חבל, ראינו איזה השפעה יש לו על המשחק שלנו. מכיוון שאין לנו קשר אפקטיבי באגף ימין החיסרון של קרבחאל מעקר אותנו מבחינה התקפית בצד ימין.

קצת אירוני שאודריוסולה נעדר בכל תקופת הפציעות של קרבחאל, ושיוביץ’ חולה במאורע הנדיר שבנזמה פצוע. גם מיליטאו חלה בדיוק כשראמוס נפצע. איזה שחקנים מנחוסים.

הייתי רוצה לפתח כאן דיון חדש-ישן.
בזמנו היה דיון על האם היה נכון לחדש את הליגה כשיש קורונה.
הקורונה עדיין איתנו, רואים קצת יותר העדרויות השנה, בעיקר בידודים, והרבה הטחת האשמות מצד מאמנים כלפי הליגות על המצב, ועל עומס לא הגיוני.
אז מדובר בתירוצים או לא?
נכון היה לחדש שנה שעברה את הליגות וגם להתחיל את השנה?
האם הליגות עושות מספיק מאמץ?
מה אפשר לשנות או לשפר?

דעתי בנושא:
אמרתי אז ואגיד גם היום, מעולה שהכדורגל חזר. מנקודת מבט של אוהד אני שמח, ומנקודת מבט של אוהד ריאל אפילו שמח כפליים (גם זכיה שלנו, וגם ליברפול לא שחזרה את ההישג של זכיות רצופות).

העומס גבוה יותר זה נכון, אבל הוא גבוה ביחס לנובמבר, לא ביחס לאפריל שם תמיד היו 2 משחקים בשבוע.
המצב שקלופ סופר 4 משחקים ב10 ימים הוא קצת תרמית מתמטית, כי על אותו משקל באפריל יש 3 משחקים ב7 ימים (ליגה בשבת כל שבוע, ומשחק אמצע שבוע באלופות/גביע).

מבחינת מצב כלכלי, המועדונים במצב רע, שיחוק משחקים מאפשר להחזיר חלק קטן מההכנסות השוטפות (לא מאמין שזה הוגן לדרוש זכויות שידור כשאין משחקים).

בנוסף, לטעמי מי שסובלים פה הם בעיקר הקבוצות הבינוניות.
לקבוצות הגדולות יש וצריך להיות סגל מספיק רחב. הבלם הרביעי של ריאל (נאצ׳ו) היה יכול לפתוח כמעט בכל קבוצה בלה ליגה.
הקבוצות הקטנות בעומס קטן יותר זה נכון, אבל כך היה תמיד, זה לא חדש שהן לא בליגת האלופות.
הבינוניות משחקות בליגה האירופית בדיוק כמו שריאל באלופות (ובינינו במצב שלנו הרמה גם אותה רמה).

הבעיה היחידה היא ההעדרויות, לדעתי גם זה לא רק הפציעות אלא יותר הבידודים. אולי לחלקכם זה יראה הזוי מה שאני הולך להגיד, אבל אין הרבה יותר פציעות משנים קודמות.
אז כן יבואו אוהדי ברסה ויגידו שהם עוד שניה עולים עם בלם מהנוער: תכלס זה מה שקורה כשבונים על פיקה בן ה200 כאחד מ3 הבלמים היחידים בקבוצה.
יבואו אוהדי ליברפול, אגיד שהם סובלים מביש מזל, אבל זה משהו שקורה גם בריאל כל עונה כמעט, עם קצת יותר מזל בתזמון אולי.

בכל אופן, ברור שיש גם חסרונות למצב, אך לדעתי היתרונות עולים בהחלט על החסרונות.

יאללה מחר דרבי. הם מקום ראשון…

• ואלוורדה המלך חוזר לסגל
  • מה יעלה בגורלו של הסטאר שלנו לוקאס עקב החזרה הצפויה של דני להרכב?
  • נעדרים: הזארד, אודגארד ויוביץ’

הוא אף פעם לא מאכזב.
אדן הזאר עם אי נוחות בשריר, ככל הנראה לא ישחק בשבת מול הואסקה.

דמבלה ובייל נראים כמו סופרמן ובאטמן לידו… ועדת חקירה צריכה להיפתח בנושא.

כמות הפציעות של הבלגי ממשיכה להוכיח שאי אפשר לסמוך עליו, גם אם יקרה נס ובעונה הבאה הוא יהיה כשיר, הבנאדם לא שיחק כדורגל שנתיים. צריך עונה מלאה רק בשביל לחזור לכושר משחק. מבחינתי הגיע הזמן להיפרד ממנו, הפסדנו בגללו כסף, נקודות ודקות משחק לשחקנים שיכלו לשחק את הדקות שלו.

• רובן נראה כמו סופרמן ליד האזר.

כל כך מסכים. עם כל האבסורד שבדבר (קבוצה מתה, ‘השחקן’ הכי טוב שלנו) צריך למכור אותו. זו תהיה פרידה מעט עצובה ומאכזבת, סוג של קאקא#2 רק יותר מוזרה, אבל הכרחית. מעדיף לראות אמבפה, הלאנד, ואיזה רודריגו/אסנסיו ויהיה טוב. לא מבקש יותר מזה.

סבבה, אבל מי יקנה?

אולי בחינם יהיה מישהו שיקח אבל אני חושב שבמקרה הזה למרות המשכורת המועדון יעדיף לנסות עוד שנה.

אותו דבר אמרנו על בייל במצב שעוד היו כמה פראייריות שהיו מוכנים לשלם עליו שקל וחצי, נתנו לו הזדמנות והנה בשנת 2022 הוא עוד יהיה שחקן ריאל עם משכורת מפלצתית, לא יאמן.

שותף לאכזבה הקשה על אדן הזאר, אם צ’לסי מוכנה לשים 60 מליון ולקחת אותו, אני אומר תפאדל, אחרת מקרה בייל יכול לחזור על עצמו ואנחנו ניתקע עם שחקן פצוע עם משכורת עתק שמונעת מאיתנו להביא כוכבים אחרים.

כנ"ל לגבי אסנסיוו למשל, אותו אני מאוד מאוד אוהב, אבל אולי היינו צריכים להיפרד כשעוד היו קופצות, אני גם אומר שעוד לא מאוחר לקבל סכום יפה על וינסיוס.

וויניסיוס ניחא, עוד אפשר לשמור אותו שנים קדימה או לנסות לדחוף אותו בעסקה עם פריז.
הזארד זה פשוט מקרה הרבה יותר גרוע מבייל.

כשאתה קורא שהנשיא מאמין שקארים החלוץ הטוב בעולם, אתה מבין שיש ניתוק רציני…

או שאתה מבין שהנשיא בסה"כ תומך בשחקן שלו… פלורנטינו פרז לא באמת חושב שבנזמה החלוץ הטוב בעולם, צריך להיות מאוד תמים בשביל להאמין בזה.

לגבי הזאר, תהיה בעיה דומה מאוד לבייל. אף מועדון לא ירצה לשלם עליו כסף, ובחינם כנראה שכבר עדיף להשאיר אותו ולהינות מהפירורים שלו עם העלות של המשכורת בלבד.