לא רלוונטי גם אם היה ״כשיר״
הבחור לא שיחק כדורגל מאז גמר הליגה אירופית בצ’לסי.
למכור. נקסט
לא רלוונטי גם אם היה ״כשיר״
הבחור לא שיחק כדורגל מאז גמר הליגה אירופית בצ’לסי.
למכור. נקסט
אני לא מבין איך הגיעו דיווחים שצלסי רוצה אותו ב60? הם לא רואים מה שקורה איתו?
לבייל צריך להיות ערך גבוה יותר מלהזאר, וממנו לא הצלחנו להפטר.
מתחרה עם ההעברה של אטו + 45 מיליון תמורת זלאטן על תואר ההעברה הגרועה ביותר.
זלאטן כבש 22 שערים ובישל עוד 16, הזאר לא יתן מספרים כאלה במצטבר עד סוף הקריירה. זאת ביי פאר וללא תחרות ההעברה הכי גרועה בכל הזמנים.
זלאטן החליף שחקן טוב ממנו (עבור ברסה) בנוסף ל45 מיליון (בתקופה בה השיא היה 94 והיה שמור למי שהיה באותו זמן השחקן הטוב בעולם).
הזאר כישלון, אבל הוא הגיע ללא טרייד, כלומר אם לא הוא היה משחק שם (ומשחק שם) ויניסיוס.
אם זלאטן לא היה מגיע היה משחק שם אטו, שעבר לאינטר ולקח מברסה זכיה שהייתה יחסית בכיס שלה מבחינת יכולת.
בנוסף אחר כך קנו את ויה כדי להחליף את זלאטן, וגם ויה היה פחות טוב מאטו.
אבל יש מצב שאתה צודק והזאר זו העברה אפילו פחות טובה.
אין ספק שזאת הייתה העברה נוראית בפני עצמה. אבל אני לוקח בחשבון שהוא שיחק ותרם וגם בסופו של דבר נמכר בסכום סביר הלאה. הזאר לעומתו גמור לגמרי לא רואה אף
קבוצה בעולם נוגעת בו עם השכר המפלצתי שלו.
אם הוא נשאר פה אחרי הקיץ זאת שערוריה שתדרוש ועדת חקירה. לשחרר גם בשקל תשעים בטרייד על גופיות אימון
הפלופ הבלגי יושב על שכר של מעל 20 מיליון יורו בעונה! אף קבוצה לא תשלם לו אפילו חצי מזה. בכייה לדורות הבחור הזה, הולך להרעיל לנו את הקבוצה עוד שלוש וחצי שנים לפחות.
לא מבין על מה כל ההכפשות וההכתרות לרכש הכי כושל. מדובר בחוסר מזל טראגי, אין חדש תחת השמש. אולי יש ביטוח שקצת מפצה אותנו. בכל מקרה, רחמים על הבנאדם.
אין מה להכפיש אותו או לבוא אליו יותר מידי בטענות, ברור לכולם שהוא עצוב ומאוכזב יותר מכל אוהד שיש.
אבל, לצערי מדובר על שחקן עבר, אין מה לבנות עליו להמשך ולא ממש גם לספור אותו, חבל עצוב ובאמת בלי ציניות ליבי עליו אבל חייבים להמשיך.
אם היה מדובר בחוסר מזל נטו ורגלי זכוכית סטייל רובן בוודאי שהיחס היה יותר סלחני ומבין, זה לא המצב. המצב פה הוא שחקן מקצוען שעבר בסכום שיא ומשלמים לו סכומי עתק שבמשך שנתיים רצוף מגיע במשקל עודף למחנה אימונים, נראה חסר חשק ומוטיבציה ומתנהל בצורה מבישה.
אוסמן דמבלה קורא פה ומתגלגל מצחוק. 3 שנים בחוץ ועלה 50% יותר מהזארד.
להגיד על זלאטן שהוא ההעברה הגרועה בהיסטוריה זה לא רציני. רכש כושל, כן. הכי גרוע בהיסטוריה? ממש לא. עלה לנו 45 מיליון פלוס אטו, כאשר אטו כבר היה רעל בחדר ההלבשה, רב עם פפ, שנה אחרונה לחוזה ודרש משכורת הכי גבוהה בעולם כדי לחדש. מכרנו את זלאטן ב 25 מיליון שנה אחרי זה. אתם משלמים להזארד משכורת כבר שנה שניה על כלום, תשלמו עוד, ולא תחזירו אפילו חצי אם תצליחו למכור אותו. זלאטן העברה הרבה פחות גרועה מהדארד.
50% מהזמן פצוע זה כבר יותר טוב מ- 100% מהזמן כמו הזאר. ודמבלה עוד צעיר יש אשלייה שהוא יכול לצאת מזה/למכור אותו במחיר סביר. הוא לא עשירית הבאסה מהפצוע הבלגי.
לגבי זלאטן הוא העברה גרועה בהחלט אבל לא ברמה של דמבלה/הזאר.
הזאר יעבור ניתוח שישבית אותו עד הקיץ? | כפי שכבר שמעתם, אדן הזאר בחוץ לחודש עד חודש וחצי - יחמיץ את הקלאסיקו כמיטב המסורת (לא שיחק בשלושת הקודמים נגד ברצלונה) וכן את שני משחקי רבע גמר ליגת האלופות, אם ריאל תגיע לשם. העניין שייתכן והזאר יעבור ניתוח כדי לשים סוף לכאבים אבל המחיר יהיה כבד: הוא יחמיץ בוודאות את כל העונה ויהיה בספק ליורו עם נבחרת בלגיה. במארקה נכתב שבסביבתו שוקלים את העניין ואף זו תהיה הפתעה אם זה לא יקרה לאחר הפציעה האחרונה. הוא רוצה לשים סוף לכל הצרות - הכאבים בקרסול הן המקור לכל הבעיות שהתוצאה שלהן היא פציעות השריר. הזאר מעולם לא התאושש מהפציעה בנובמבר 2019 נגד פ.ס.ז’ בערב בו היה מצוין. הכאבים שלו החמירו לאחרונה. הטיפול בקרסול היה לא נכון והניתוח בחודש מרץ בדאלאס לא עזר (במועדון ניסו טיפול שמרני עד אז). זו הפציעה העשירית של הזאר שסבל מחמש פציעות בכל שנה. הוא שיחק רק ב-36 מ-88 המשחקים של הקבוצה, 40.91%, והשנה המספרים שלו אף גרועים יותר (37%). בינתיים עם כמה שזה כואב הוא הרכש הכושל בהיסטוריה של המועדון.
הזאר היה אחד השחקנים האהובים עלי ומיד הזמנתי חולצה שלו, לא ראיתי בו סקורר מדהים אלא שחקן שפשוט יוצר משהו מכלום, הוא היה אחד הכוכבים הגדולים באנגליה. יש כאן חוסר מזל ולדעתי כן הצוות הרפואי שלנו עקום (השערה, אין לי ידע או כתבות שקראתי מעבר לכמה במארקה). מה שכן, בוודאי שיש לי תלונות אליו - הגיע מהחופשה עם כרס ענקית, איפה הרצון להוכיח את עצמך אחרי ששילמו עליך מאה מיליון? הנסיעה המטופשת עם נבחרת בלגיה אחרי שבקבוצה הוא בקושי שיחק, גם הריאיון שלו הרגיז אותי.
הזארד לא פצוע 100% מהזמן, וגם דמבלה לא. הקצב של פציעות של הזארד קצת יותר גבוה, אבל דמבלה עלה הרבה יותר.
דמבלה צעיר, זה נכון, אבל שנה הבאה תהיה האחרונה שלו בחוזה. אם לא יחדש, יימכר בזול הקיץ או ילך בחינם בקיץ הבא.
אפשר להתווכח מי ההחתמה הגרוע ביותר. כמו שאני רואה את זה, האזרד עלה 100 מיליון ולא תרם כלום שנתיים. דמבלה עלה 145 מיליון ולא תרם כלום 3 שנים. מתחיל לתרום עכשיו בשנה הרביעית שלו, אבל אולי גם הזארד יתרום בשנה הרביעית, מי יודע. מבחינתי, אם אני צריך להשוות את דמבלה אחרי שנתיים מול הזארד אחרי שנתיים, דמבלה היה החתמה גרועה יותר. ואם הזארד לא יתרום כלום גם שנה הבאה, עדיין דמבלה גרוע יותר.
אני לא יודע לגבי משכורות, לא מכיר מקור מהימן כדי להשוות. הזארד מרוויח המון, אבל גם דמבלה. אני לא אתפלא אם דמבלה מרוויח יותר אפילו.
אולי הגזמתי עם ההכי גרועה אבל בוא נדייק טיפה
בתקופה ההיא 45 מיליון שווה ערך לפי 2 בתקופה של לפני הקורונה ואולי אפילו יותר.
בתקופה ההיא השחקן הכי טוב בעולם היה שווה 94
בתקופה של הזאר השחקן השלישי הכי טוב, עם פציעות ואחות שווה 220.
זה כמו להגיד שזידאן היה זול כי הוא עלה 63 (כמו יוביץ בערך).
יש פה תקופות אחרות וצריך להתחשב בזה. 45 של 2009 זה לא 45 של 2019.
אולי זלאטן שיחק, אך אטו שיחק טוב יותר ככה שגם שילמתם 45 וגם נחלשתם.
אצלינו הזאר לא משחק אבל זה לא שנחלשנו אלא פשוט לא התחזקנו.
אבל מקבל, הזאר מנצח בקרב השלילי הזה
גם אם אכפיל את ההפסדים הכספיים של בארסה על זלאטן פי 2, עדיין הזארד מנצח בגדול.
אתה אולי לא זוכר או לא התעניינת אז, אבל בארסה חיפשה נואשות להיפטר מאטו. כמו שרשמתי קודם, באותה תקופה הוא היה רעל בחדר ההלבשה, שנה לתום החוזה וסירב לחדש. היו נותנים אותו גם חינם, לו הייתה קבוצה אחרת שתסכים לשלם את המשכורת. זלאטן גם הרוויח פחות מאטו, כך ששנה חסכנו קצת במשכורות.
במשחקים האחרונים אטו היה אובססיבי לעבור את פורלאן ולזכות בפיצ’צ’י . בעט מכל מקום, תוך התעלמות מופגנת כלפי שחקנים אחרים בעמדות טובות יותר.
אז נפטרו מאטו ומזלאטן , וזה עלה סה"כ מינוס 20 מיליון. בוא נגיד 40 במונחים של היום. ההעברות של הזארד או של דמבלה הרבה יותר גרועות.
מחזק. זלאטן נכשל בדיוק באותו מובן שבו אטו נכשל - הוא נשרף מול פפ (שמאד רצה להיפטר מאטו עוד בקיץ 2008). לזלאטן היתה בעיה נוספת של חוסר התאמה סגנונית שכמובן מעורב בזה והוביל לעזיבה בקיץ, אבל הוא היה גם מוכשר מאטו ונתן מספרים טובים למדי עד שפפ הודה בכישלון ו\או התכסח איתו וסיפסל אותו. אטו בוודאי לא היה טוב באינטר יותר ממה שזלאטן היה בבארסה.
כולכם הצחקתם את קוטיניו,ששולם עבורו משהו כמו 150 מיליון,לא תרם,נפצע,עבר לבאיירן בהשאלה והשתתף בהשפלה הכי גדולה של קבוצתו בהיסטוריה המודרנית,רק שהוא היה בצד המתעלל,בזמן שהוא מקבל משכורת מהקורבן…
לא יודע אם מתישהו תהיה עסקה יותר גרועה ממנו.
עכשיו גם רודריגו נפצע.
מעניין למה אף אחד לא מדבר על רמת הצוות הרפואי של ריאל. לא יכול להיות שכל כך הרבה שחקנים חוזרים מפציעות ונפצעים שוב. אולי הגיע הזמן לשינוי גם בכיוון הזה?
עריכה: אז מסתבר שרודריגו לא נפצע. זה עדיין לא סותר את מה שאמרתי בהסתכלות על השנה - שנתיים האחרונות.