ההפתעה היא שאלאבה נפצע וייעדר מהמשחק הראשון מול סיטי? אני סקרן…
לפעמים-לפעמים, ככה בשקט-בשקט, הייתי רוצה (ואני יודע שאולי זאת בקשה קצת מוגזמת), שבמקום שבכל פעם לפני משחקים גדולים, אני אצטרך לייחל ולקוות לפציעה של שחקנים מסויימים מהקבוצה שלי - הייתי יכול פשוט לסמוך על זה שהמאמן של הקבוצה שלי, יבחר את השחקנים הטובים והמתאימים ביותר להרכב הפותח.
אבל כנראה שבאמת הגזמתי הפעם.
לוקה נפצע ובספק לסיטי ולגמר הגביע. @titi_camara לשיטתך זה טוב לנו, לא?
https://twitter.com/InfiniteMadrid/status/1651877039094263808
לגמר הגביע לא כ"כ משנה, נגד הסיטי זה מצויין, הלוואי שלא יהיה זמין גם לגומלין.
לא מכה כל כך חמורה.
בואו נגיד שבסדרת השחקנים הפותחים שאני מוכן שיפצעו, קרוס ומודריץ’ במקום הראשון.
יש לנו מחליפים טובים מאוד עבורם שאפילו עדיפים עליהם.
הבעיה פה היא שזה יחייב פחות רוטציות לפני ואחרי
להגיד ששחקן פצוע זה אחלה זה קשקוש, קודם כל זה לא יפה, שנית פתאום עלולה להתעורר עוד פציעה ככה מבלי שנחשוב על זה בכלל. אני חושב שלוקה מודריץ’ חשוב יותר מטוני קרוס לצורך העניין. האמת שרציתי ‘להאשים’ את קרלו אנצ’לוטי כי לוקה כלל לא היה צריך לשחק נגד ג’ירונה, זה היה מיותר, וצריך להכיר את היריבות ולדעת מתי יש להן שחקנים מהירים והן מפעילות לחץ גבוה, אבל אחרי פגרת הנבחרות הוא נשחק פחות ממה שחשבתי:
עד העונה היה, החל מתחילת העונה קרוס הרבה יותר טוב ממודריץ’.
בקבוצה בה ההרכב הכי חזק פותח זה נכון. אם פציעה של מודריץ’ תחייב את קרלו להעלות את קאמבינגה, סבאיוס או טשואמני בקישור, זה לדעתי יעשה לנו טוב. נצטרך יותר אינטנסיביות מול סיטי.
פחות לוקח קשה את הפציעה של מודריץ’. כן יהיה חסר ברוטציות של לפני המשחק מול סיטי וגמר הגביע העתיד להתקיים כמה ימים קודם.
הנה, דברים מתחילים להסתדר לקראת סיטי. קרבחאל ייעדר בין 7 ל10 ימים.
גם סבאיוס בחוץ לפי מארקה.
נפצע באימון לפני גמר הגביע וייעדר 7-10 ימים.
מרחק כניסה אחת לא אלימה במיוחד או נפילה לא טובה מפציעה רצינית, אם לא סיטי הוא לא היה משחק עד סוף העונה. מקווה שלא תוחמר הפציעה
איך החלטת את זה בדיוק?
ראית את התמונה של הכניסה? זה נראה כמו סתם מכה שטחית? אתה לא מקפל קרסול וברך ככה בלי נזק בכלל.
אני לא רופא, רק סבלתי בחייך מספיק פציעות ספורט כדי להרגיש על בשרי מה זה לחזור מהר מדי
פעם סובבתי את הברך באמצע משחק כדורגל,שמעתי קליק מהברך והכאב היה חד בדקות הראשונות והייתי בטוח שקרעתי רצועה,יום אחרי כבר חזרתי לעצמי,דברים כאלה קורים.
אני פעם ראיתי אוטו נכנס בבחורה בירושלים בנגיד 70 קמש בערך… היא עפה איזה 10 מטר קדימה ו2 באויר, קמה, צעקה על הנהג והמשיכה ביום שלה
לך תבין את גוף האדם.
אמרתי, זו סתם תחושה פסימית שלי, הלוואי ואתם צודקים והוא יתן את משחק חייו ונעבור את סיטי
ההרחקה של ויניסיוס בוטלה:
https://twitter.com/madridxtra/status/1661116223050883094?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ