עדיף שהוא לא ישחק מחר. הראש שלו לא בכדורגל כרגע (ובצדק) ובסוף זה ייגמר בסתם משחק רע, או חמור מזה - פציעה.
קיוויתי שלא יבטלו את האדום, שיתנתק קצת ויצא להתאוורר. אבל עכשיו כשביטלו לו את האדום, אין ברירה אלא להראות לכולם שהוא ישחק על אפכם וחמתכם. חבל, זה היה יכול להיות כל כך מושלם. הוא הולך להיות כזה קרציה מחר, אם רק ינשמו לידו הוא יתחיל עם נפנופי הידיים שלו לשופט וכל זה ממש לא יתרום לו ורק יראה את הצד הבכייני שלו.
ארדה גולר סובל מפציעה במיניסיקוס הפנימי בברך ימין. הוא סיים את קדם העונה ויחזור למדריד בשעות הקרובות. חשבו שמדובר “בעומס” אבל זה קצת חמור יותר. הופעת הבכורה שלו תידחה כמובן (היה מחוץ לקלאסיקו כפי שאמר קרלו אנצ’לוטי במסיבת העיתונאים ועם סיכוי לא גבוה לשחק נגד יובנטוס), לפחות עד למחזור הפתיחה נגד אתלטיק בילבאו. אין זמן מוגדר להיעדרותו, הדיווחים האחרונים (מצד עיתונאי טורקי עם קרוב למיליון עוקבים בטוויטר) הם של 15 ימי היעדרות לפחות. “הייתי מאוד רוצה להיות על המגרש היום, אבל אני חוזר למדריד כדי לעבוד על ההתאוששות שלי ולהיות מוכן בהקדם האפשרי עבור הקבוצה. האללה מדריד”. אולי אנטוניו פינטוס היה צריך להיות עדין יותר, גם אם הקשר הטורקי הצעיר הפגין התלהבות גדולה.
קורטואה נפצע באימון,חשש רציני לקרע ברצועות.
https://twitter.com/madridxtra/status/1689606389499621376?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ
מעניין מה יהיה אם יתברר שאכן הוא ייעדר לכמה חודשים,אנצלוטי לא סומך על לונין והחלון עדיין פתוח.
שמועות על קרע בצולבת
אם זה נכון, הוא בחוץ לכל העונה ואנחנו בצרות. מבאס.
במידה והחששות יתממשו, אני לא אתפלא אם יביאו את קפה או דה חאה…
וואו, איזו מכה. הוא הולך לניתוח.
מכל הדברים שחשבתי שיכולים לקרות זה אחד הפחות צפויים והכי גרועים.
אולי העמדה עם הפער הגדול ביותר בין שחקן הרכב לשחקן מחליף.
אנחנו חייבים לעזוב הכל ולחפש מחליף ברמה גבוהה, אלוהים יודע מתי טיבו יחזור ואיך הוא יחזור.
מרגיש כמו חלום רע.
ואוו, יש דיווחים על קרע חמור ברצועה הצולבת. הוא יכול להגיד להתראות לעונה הקרובה. פציעה שמשנה קריירה של שחקנים…
דה חאה עדיין שחקן חופשי
בשורה קשה מאוד! אבל ממה שראיתי מלונין מדובר בשוער טוב מאוד. אף פעם לא הרגשתי לחוץ כשהוא בשער, מספק הצלות ומשחק סבבה עם הרגל.
*זה שאנצ׳לוטי לא סומך עליו אם כבר אומר דרשני. הבנאדם לא סומך על רודיגר מספיק, ועדיין יפתח עם לוקה-קרוס במשחקים חשובים אז…
זה לא משנה אם לונין טוב או לא ברגע שהמאמן לא סומך עליו ולא נותן לו אפילו לשחק בגביע,עדיף להביא שוער שהמאמן שלם איתו ויש כזה אחד בשוק,חופשי לגמרי ואפילו ספרדי.
זה נכון, אבל זה שאנצ׳לוטי לא סומך עליו לא בהכרח מעיד על היכולת של לונין - לכן נתתי את הדוגמא של רודיגר וטוני-לוקה.
אגב, קראתי שחלק רוצים את דה חאה. אם תדברו עם אוהדי יונייטד תשמעו מחלקם שזה לא אותו דה חאה. רק זורק את זה פה*
אני מעדיף לפטר את אנצ’לוטי ולהישאר עם לונין עונה שלמה, מאשר להישאר עם אנצ’לוטי ולהיות עם דה חאה בשער.
תיקנתי לך.
השאלה אם סומכים על לונין או לא היא שאלה אחת (ואני חושב שכשמדובר על עונה שלמה, זה לגמרי לגיטימי שיהיו ספקות), אבל גם אם התשובה שסומכים - צריך להביא שוער חדש שלפחות יהיה מחליף, אם לא אפילו שיתחרה בלונין ושהטוב ישחק.
איזו מכה, כל העונה השתנתה לנו בין רגע. והקטע הוא שהידיעות האלו נפוצו בדיוק במקביל לידיעות על ההחלטה הסופית (לכאורה) של אמבפה להישאר בפאריז השנה בכל מקרה.
מעונה עם המון ציפיות הכל התהפך תוך חמש דקות.
איזה סיוט. פשוט סיוט.
יש מבין עניין בפציעות שיכול לשתף את דעתו בנוגע להמשך הקריירה של קורטואה? האם הקרע אמור להקשות על היכולות גם לאחר סיום הטיפול (ובגיל 32)?
אלוהים אדירים… כפי שהעניינים מתגלגלים, נראה כאילו המטרה האולטמטיבית העונה היא להשתחל לליגת האלופות ב2025.
אין התקפה ואין הגנה.
בקצרה, הוא יחזור רק לאחר 10-12 חודשים, יש סיכוי בשילוב עם הגיל שלו החזרה תהיה קשה, אבל זה כמובן לא בלתי אפשרי. אני בכנות אופתע אם הוא יכריז על פרישה כמו דויד סילבה (הבדלי גיל ועמדה במגרש), אבל זה שיקום מורכב בכל מקרה.
https://twitter.com/madridxtra/status/1689633847976353792?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ
יום המזל שלנו,אמרו אז שאם הוא יעבור ניתוח ההחלמה תהיה לפחות 2-3 חודשים.
אני דיי בטוח שאמרו שהוא לא יצטרך ניתוח בסוף. נצטרך להמתין להודעה רישמית.