אם זה חתיכה חלקית של המיניסקוס, זה גם יכול להיות חודש, אם זו תפירה מדובר על 4-6 חודשים.
הם כנראה יתחילו לנסות לגשת לזה שמרנית כדי לחסוך התערבות וזמני שיקום ארוכים, אבל זה יהיה תלוי באיך גולר יחלים וישתקם.
אם זה חתיכה חלקית של המיניסקוס, זה גם יכול להיות חודש, אם זו תפירה מדובר על 4-6 חודשים.
הם כנראה יתחילו לנסות לגשת לזה שמרנית כדי לחסוך התערבות וזמני שיקום ארוכים, אבל זה יהיה תלוי באיך גולר יחלים וישתקם.
נקווה שזה יסתיים באיזה חודש או חודשיים בחוץ… רק חסר לנו שגם הוא קרע את הצולבת, קרלו אומר שכרגע אי אפשר לשלול את זה.
בקצב הזה לא נצטרך להחתים רק שוער וחלוץ אלא קבוצה שלמה …
מה לכל הרוחות פינטוס עשה להם הקיץ?
https://x.com/madridxtra/status/1690695504038895616?s=46&t=R2lcA26gQA8WZ4TiG_SfKQ
פציעה ברצועות,ניתוח,החלמה של כמה חודשים.
הזוי שניצחנו אתמול עם כל הנאחס הזה בימים האחרונים.
ימים נהדרים להיות אוהד ריאל מדריד…
כרגיל, מאסטר נאצ’ו נקרא לדגל ויצטרך לעבוד שעות נוספות כקפטן.
מקווה שרודיגר יעלה תרמה ויתן בראש.
זו אותה פציעה כמו של קורטואה?
כי אם כן, זה חתיכת מזל נאחס. או סיבה לבדק בית מעמיק.
צריך להחליף מזוזות. וברצינות, הסבירות שתוך 3 ימים שני שחקנים נפצעים ככה לא קיימת. זה לא פציעה של אימונים מתישים, להבנתי הקצרה זו פציעה של תנועה לא מתוכננת.
איזה עוד סיבה יכולה להיות לקרע ברצועות חוץ מחוסר מזל? שואל ברצינות מחוסר ידע,ממה שאני יודע אם זה היה אשמת צוות רפואי/צוות אימון היינו רואים פציעות שרירים לא קרעים ברצועות,תקנו אותי אם אני טועה.
קרע ברצועה הצולבת של שוער זה לא כמו שחקן שדה, במיוחד לא שחקן כמו מיליטאו שכל המשחק שלו פנוי על מהירות ואתלטיות, אי אפשר לדעת איך יחזור, חייבים להביא בלם בכיר עכשיו כי זה יהיה לא רק לעונה הנוכחית כנראה.
איזה סיוט.
רומא נחשבת מלכת הפציעות של קרע ברצועה הצולבת, היו להם 7 פציעות כאלה בשלוש שנים.
שתי קריעות רצועה בשלושה ימים זה טירוף מוחלט.
חיסרון של קורטואה ומיליטאו לאורך עונה שלמה זאת חתיכת מכה, אני לא בטוח אם הקבוצה תוכל לעמוד בה.
בכנות? אין לי שמץ של מושג. סתם זרקתי משהו לאוויר.
יותר הגיוני, עם כמה שזה נשמע לא סביר, שזה פשוט חתיכת מזל נאחס של-2 שחקנים, מאותה קבוצה, תוך כמה ימים, כשהעונה עוד לא/רק התחילה, חוטפים את אותה פציעה. ולא סתם פציעונת כמו נקע בזרת, אלא קרע ברצועה הצולבת.
על מיליטאו נתגבר יותר בקלות מאשר קורטואה, דווקא השילוב של רודיגר אלאבה יכול להצליח אפילו יותר. ולא שוכחים את נאצו כמובן
תחשבו על הצד החיובי, מהיום התבוסות הקבועות בקלאסי יילקחו ביותר פרופורציות, כבר ידענו ימים יותר גרועים…
מיליטאו שחקן שדה בן 25 שמתבסס על מהירות ועוצמה פיזית. קורטואה בן 32, שוער, שאין בינו לבין מהירות כמעט כלום. קורטואה יהיה שנה בחוץ ויחזור, אבל מיליטאו, גם כשיחזור, רוב הסיכויים שכבר לא יחזור אותו שחקן. אם גם להיות כנים עם עצמינו, מיליטאו בלי הפיזיות והמהירות הוא לא בלם להיט בלשון המעטה…
הפציעה של מיליטאו משפיעה על הפרויקט, על הטווח הארוך. כרגע איבדנו את הבלם הרביעי בערכו בעולם לפי טנספרמרקט, אחד הטובים בעולם בשנתיים האחרונות, כשהשיא היה אמור להיות הרבה לפניו. זה היה רכש בינגו שלך תדע מתי יפול אחד כזה בשוק שוב ואם נצליח לשים את היד עליו.
אולי נדמה שאת קורטואה יותר קשה להחליף, אבל המציאות היא שבהסתכלות לטווח הארוך הפציעה של מיליטאו קשה לנו יותר.
אתה צודק. רק שבתגובה שלי התכוונתי להמשך העונה
פפה קרע את הרצועה הצולבת בדצמבר 2009 והחמיץ את שארית העונה, כמובן שאין לי ‘נתונים’ אבל לפי מבחן העין אני חושב שהוא החלים מזה ונשאר אתלט פנומנלי - מהיר כמו שד, חזק מאוד. אבל באמת שאף אחד לא מסתכל עד כדי כך קדימה. עצוב מאוד, מנחוס אמיתי שכבר אין באמת מה להגיד, אוסף של חדשות רעות, אדר מיליטאו היה בקו עליה, שחקן די חסין מפציעות אחרי 101 משחקים בשנתיים האלה. הוא עשה המון שטויות אבל לפחות לפי שפת הגוף והרצון הוא היה שחקן הגנה מוביל ולא מובל. אנטוניו רודיגר חייב לקחת צעד קדימה ובאמת איזה מזל שיש את נאצ’ו.
אגב, אני ידוע כרומנטיקן חסר תקנה, אבל זה מעבר לכך. “בעולם מושלם” זה היה האות להרים טלפון לסרחיו ראמוס, אולי הקפטן הגדול בהיסטוריה של ריאל מדריד, האיש שהניף את שלושת גביעי אירופה ברציפות, ולדבר על עונת פרישה מפתיעה בלבן ותיקון הפרידה הקודרת ב-2021 - בה הוא ואחיו החמדן היו האשמים בעיקר. להגיע כבלם אחרון בהיררכיה או לכל הפחות תחרות הוגנת, בשכר שרחוק מימי הזוהר. וזה לא רק עניין של נוסטלגיה ושחקן שאהבת. ראמוס חזר לשחק כמו שצריך אשתקד, הוא עדיין שור, וארה"ב או ה-MLS זה לא זה. אני מניח שאוהדים רבים היו בעד הצעד הזה וזה היה סותם איזה חור שיש מהקיץ הזה. אבל אנחנו לא בעולם מושלם. פלורנטינו פרס (שאיבד את קיליאן אמבפה) בשלו, וגם ראמוס וטונות האגו שלו. לא משנה, עצם המחשבה הזו ביני לבין עצמה גרמה לי לחיוך כרגע.
אפשר לדבר על חוסר מזל, כי זה בהכרח יכול לקרות, אבל שלוש פציעות ככל הנראה עם מנגנון דומה בפרק זמן קצר? בהכרח שיטתי, בהכרח בעייתי ובהכרח מישהו יצטרך לספק הסברים על זה ולתת את הדין.
מה הגורמים לקרעים ברצועה הצולבת:
אפשר כמובן לנתח את הסיפור וההסטוריה של כל שחקן בנפרד, אבל הקולקטיב הזה לא מקרי בעיניי.
כשהשחקנים אמרו שפינטוס יהרוג אותם חשבתי שהם צחקו…